canımm bak ablamdada vardı o 2 tane doğurdu ama zor geçti hamilelikleri onunkide tam değildi kalp şeklindeymiş:uhm:
canım arkuat rahimde genelde ameliyata gerek olmuyor diye biliyorum..üstten hafif bir çöküntülük oluyor rahime doğru ve doktorlar bebek gelişmeye başladıkça o çöküntünün yukarı doğru çıkmaya başlayıp,düzleştiğini söylüyorlar..ama daha da aşağı doğru iniyorsa bu şekil,o zaman bariz bir septum oluyor ve alınması gerekiyor..evet benimkide arguart uterus diyolar tam kalp gibi işte düşük yaparım diye çok korkuyorum ama septum yok sanırım bende doktor yok ta demedi varda demedi zaten birazda ona sinir oldum gitmedim. ablanın nasıl zorluları oldu hangi aydan sonra başladı zorlukarı çok merak ediyorum ben bide çalışıyorum artı tüp bebek yapılıcak yaa korluyorum zaten zor zahmet sahip olucam hamişliğe
kızlar..
aranızda tüp bebek deneyip de negatifi aldıktan sonra 15 gün adeti süren var mı??
biliyorsunuz benim negatif sonuçlanmıştı..
temmuz 1 de adet oldum..
ama bugünle beraber 16 gün oldu hatta..
hala her gün az da olsa kanamam oluyor..
normal mi bu ya??
bilen varsa lütfen cevaplasın..
kızlarrrr bugün transferim var. 1.30 da. embriyoların kalitesi hakkında henüz bi bilgim yok. ama 12 yumoş toplanmıştı 12 side olgun çıktı. şimdi 10 döllenmeye devam ediuyor dediler.
dualarınız ve güzel dilekçelriniz için şimdiden teşekkür ederim....öpüldünüz
evet benimkide arguart uterus diyolar tam kalp gibi işte düşük yaparım diye çok korkuyorum ama septum yok sanırım bende doktor yok ta demedi varda demedi zaten birazda ona sinir oldum gitmedim. ablanın nasıl zorluları oldu hangi aydan sonra başladı zorlukarı çok merak ediyorum ben bide çalışıyorum artı tüp bebek yapılıcak yaa korluyorum zaten zor zahmet sahip olucam hamişliğe
canım bende çöküntü bariz gözle görünüyordoktorda şuan rahim filmim geri alayım buraya fotosunu koyarım doktor bir dene dedi eğer düşük yaparsan traşlarız o bölgeyi dedi ama çökündü bayagı fazla bende .gittiğim doktor çok ünlü bir doktor kesinlikle ameliyat olmamı tavsiye etmedi yapışıklıklara neden olur bir daha çocugun olmayacak gibi hasarlara neden bile olabilir dedi o yuzdenbekliyorum bi hamiş kalayım ona göre zaten rahim agzına dikiş felan atacaklarcanım arkuat rahimde genelde ameliyata gerek olmuyor diye biliyorum..üstten hafif bir çöküntülük oluyor rahime doğru ve doktorlar bebek gelişmeye başladıkça o çöküntünün yukarı doğru çıkmaya başlayıp,düzleştiğini söylüyorlar..ama daha da aşağı doğru iniyorsa bu şekil,o zaman bariz bir septum oluyor ve alınması gerekiyor..
canım tüp bebek tedavisinden sonra böyle düzensizlikler olabiliyormuş..ama baya uzun sürmüş senin ..dr ne diycek bakalım git bir görün
inşş olumlu sonuç alırsınız canım ..12 sonra mutlu haberi alırız inşş..
test günün 29 una mı denk geliyor o zaman
:asigim:canım ya çokk romantik rahmin varmışş senin delikafadulden
:asigim:canım ya çokk romantik rahmin varmışş senin delikafadulden
canım bende çöküntü bariz gözle görünüyordoktorda şuan rahim filmim geri alayım buraya fotosunu koyarım doktor bir dene dedi eğer düşük yaparsan traşlarız o bölgeyi dedi ama çökündü bayagı fazla bende .gittiğim doktor çok ünlü bir doktor kesinlikle ameliyat olmamı tavsiye etmedi yapışıklıklara neden olur bir daha çocugun olmayacak gibi hasarlara neden bile olabilir dedi o yuzdenbekliyorum bi hamiş kalayım ona göre zaten rahim agzına dikiş felan atacaklar
evet bitanem doktor bana ilk sölediğinde hayal edememiştim rahim filmini gördüğümde vava dedim öleymiş yaramaz benimki bi bebişimi taşımasın bak ben sorucam onaklava:
Valla araplar neden donsuz geziyor simdi anlıyorum onlar uzun beyaz bir elbise giyiyorlar icine ic camasırı giydiklerini dusunmuyorum :))))
evet benimkide arguart uterus diyolar tam kalp gibi işte düşük yaparım diye çok korkuyorum ama septum yok sanırım bende doktor yok ta demedi varda demedi zaten birazda ona sinir oldum gitmedim. ablanın nasıl zorluları oldu hangi aydan sonra başladı zorlukarı çok merak ediyorum ben bide çalışıyorum artı tüp bebek yapılıcak yaa korluyorum zaten zor zahmet sahip olucam hamişliğe
bu tür rahim anomalilerinin ameliyatını yapan Türkiyede tek bir doktor var..
hatta sitesinde de yaptığı ameliyatların videoları da var..
ona gidip hamile kalmayan yok canım..
diğer doktorlar,benimki de dahil olmak üzere(ki dünya çapında ün yapmış bir doktor),bu ameliyatı kesinlikle önermiyor.
rahminden olabilirsin diyor ama bende denicem dondurulmuşlarla..
olmazsa gidicemm o doktora..
bu tür rahim anomalilerinin ameliyatını yapan Türkiyede tek bir doktor var..
hatta sitesinde de yaptığı ameliyatların videoları da var..
ona gidip hamile kalmayan yok canım..
diğer doktorlar,benimki de dahil olmak üzere(ki dünya çapında ün yapmış bir doktor),bu ameliyatı kesinlikle önermiyor.
rahminden olabilirsin diyor ama bende denicem dondurulmuşlarla..
olmazsa gidicemm o doktora..
kızlar bu arada adaege hala gelemedi ne zaman bitcek süresi acaba bide elmuallim vardı hamileydi hiç gelmiyo bi sorun yoktur inşallah........
esile mısra canım hadi hayırlısı bakalım inşallah sıkıca tutunun bebişlerin inşallah..........
herkese selamlar,çok uzun zamandır uğramıyordum topiğe.beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.ilk tüp bebek denemesinde yaşadığımız olayı ikincisindede yaşayınca moral olarak biraz çöküntü yaşadım.ama şimdi daha iyiym.Allah kısmet ederse yakın zamanda tekrar denemeyi düşünüyoruz.sizlerde iyisinizdir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?