Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımm bak ablamdada vardı o 2 tane doğurdu ama zor geçti hamilelikleri onunkide tam değildi kalp şeklindeymiş:uhm:

evet benimkide arguart uterus diyolar tam kalp gibi işte düşük yaparım diye çok korkuyorum ama septum yok sanırım bende doktor yok ta demedi varda demedi zaten birazda ona sinir oldum gitmedim. ablanın nasıl zorluları oldu hangi aydan sonra başladı zorlukarı çok merak ediyorum ben bide çalışıyorum artı tüp bebek yapılıcak yaa korluyorum zaten zor zahmet sahip olucam hamişliğe

canım arkuat rahimde genelde ameliyata gerek olmuyor diye biliyorum..üstten hafif bir çöküntülük oluyor rahime doğru ve doktorlar bebek gelişmeye başladıkça o çöküntünün yukarı doğru çıkmaya başlayıp,düzleştiğini söylüyorlar..ama daha da aşağı doğru iniyorsa bu şekil,o zaman bariz bir septum oluyor ve alınması gerekiyor..

canım tüp bebek tedavisinden sonra böyle düzensizlikler olabiliyormuş..ama baya uzun sürmüş senin ..dr ne diycek bakalım git bir görün

inşş olumlu sonuç alırsınız canım ..12 sonra mutlu haberi alırız inşş..

test günün 29 una mı denk geliyor o zaman

:asigim:canım ya çokk romantik rahmin varmışş senin delikafadulden

canım bende çöküntü bariz gözle görünüyordoktorda şuan rahim filmim geri alayım buraya fotosunu koyarım doktor bir dene dedi eğer düşük yaparsan traşlarız o bölgeyi dedi ama çökündü bayagı fazla bende .gittiğim doktor çok ünlü bir doktor kesinlikle ameliyat olmamı tavsiye etmedi yapışıklıklara neden olur bir daha çocugun olmayacak gibi hasarlara neden bile olabilir dedi o yuzdenbekliyorum bi hamiş kalayım ona göre zaten rahim agzına dikiş felan atacaklar

evet bitanem doktor bana ilk sölediğinde hayal edememiştim rahim filmini gördüğümde vava dedim öleymiş yaramaz benimki bi bebişimi taşımasın bak ben sorucam onaklava:

canım bu konuyu iyi araştır bence ..olaki sıkıntı yapcaksa sana gebelikte bir an önce çaresine baktır..allah korusun olupta kaybetmek daha acı ..hiç olmamasından

bu tür rahim anomalilerinin ameliyatını yapan Türkiyede tek bir doktor var..
hatta sitesinde de yaptığı ameliyatların videoları da var..
ona gidip hamile kalmayan yok canım..
diğer doktorlar,benimki de dahil olmak üzere(ki dünya çapında ün yapmış bir doktor),bu ameliyatı kesinlikle önermiyor.
rahminden olabilirsin diyor ama bende denicem dondurulmuşlarla..
olmazsa gidicemm o doktora..

Valla araplar neden donsuz geziyor simdi anlıyorum onlar uzun beyaz bir elbise giyiyorlar icine ic camasırı giydiklerini dusunmuyorum :))))

Canim bu soruna benim cevap vermem sanırım yerinde olur ben Arabistanda yaşıyorum üstelik eşimde arap.Ama dediğin gibi donsuz gezmiyorlar ama hani hacı donları olurya bol ve aşağı yukarı dize kadar onlardan giyiyorlar ama bakma işte oda bir işe yaramıyor bak bizdede problam var malesef...:1no2:

iila seninki öle olacak diye bir şey yok doktorlar ona kalp şeklinde demişti ilk kızını 5 6 ay yatarak doğurdu ama kanamasıda devam etti bu sırada aslında belkide ondan değildi kanaması sanırım hamile olduğunu bilmeden yatak odasını yerini değiştirmişti sanırım ondan oldu düşük tehlikesi oğlunada ilk 2. ayında 3 hafta kadar kanaması oldu sonra bişi olmadııı ve septumda çok iler değilse 2. cocuğu rahat doğurusun demişlerdi ablama öle oldu. sezaryanla yaptı 2 sinide çünkü çocuklar dönemedi kafaarı ablamın midesinin orda dururdu son ana kadar da öle oldu ama dediğim gibi bi hamile kal ben kaldım ama düştü doktorlum septum için hamile kalmakmı istersin yoksa doğurmak mı demişti bana elbette doğurmak dedim ama benimki tam perde idi

Canım doktorun isnimi yazarmısın
kimden bahsettiğibni çok merak ettim
bide hamile kalmayan falan yok deyince
direkman ilgi alanıma giriyor

ama ben yaptırdım canım şuanda bi sorun yok hani senin dediğin daha ileri boyutlular için sanırım ben olmasamıydım ozaman :uhm:

kızlar bu arada adaege hala gelemedi ne zaman bitcek süresi acaba bide elmuallim vardı hamileydi hiç gelmiyo bi sorun yoktur inşallah........
esile mısra canım hadi hayırlısı bakalım inşallah sıkıca tutunun bebişlerin inşallah..........

Canım el muallimi ben bugün gördüm
dolaşıyodu topiklerde
iyi bi sorun yok çok şükür

hayırlı günlerrr.....nesrincim sen nasıl oldun canım şimdi iyisindir inşallah biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun canım anca geldim topiğe......minoşcum tekrar tedaviye başlıyormuşsun inşallah bu sefer gelir sana meleklerin ve bir daha asla bırakmazlar allah sana kolaylıklar versin inşallahhh.............eeeee bu arada ne oldu adaegeye yinemi banlandı cezaya kaldı bu garu merak ettim şimcik

herkese selamlar,çok uzun zamandır uğramıyordum topiğe.beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.ilk tüp bebek denemesinde yaşadığımız olayı ikincisindede yaşayınca moral olarak biraz çöküntü yaşadım.ama şimdi daha iyiym.Allah kısmet ederse yakın zamanda tekrar denemeyi düşünüyoruz.sizlerde iyisinizdir umarım.

caneylom elmuallim genelde üçüz anneleri toğpiğnde yazıyordu en son ben orada görüyodum ismini şimdi bilemem nerelerde ama hamile olduğu için gebelik bölümündedir büyük ihtimal

Çok şükür canım kendi adıma iyiyim
bende nie gelmiyosun diye düşünüyodum
bi kaç başka topikte görmüştüm seni
neyseki daha iyiymişsin sevindim
inşallah herşey yoluna girer tatlım

cornelia hastaneye gidecekti bugün gitmişkende test yaptıracaktı ne oldu acaba haber çıkmadı :CüvCüv::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…