kızlarrrr bugün transferim var. 1.30 da. embriyoların kalitesi hakkında henüz bi bilgim yok. ama 12 yumoş toplanmıştı 12 side olgun çıktı. şimdi 10 döllenmeye devam ediuyor dediler.
dualarınız ve güzel dilekçelriniz için şimdiden teşekkür ederim....öpüldünüz
kızlarrrr bugün transferim var. 1.30 da. embriyoların kalitesi hakkında henüz bi bilgim yok. ama 12 yumoş toplanmıştı 12 side olgun çıktı. şimdi 10 döllenmeye devam ediuyor dediler.
kıslarrrr yaa nedir bu üzerimizdeki sansızlıklar bu ay yaa hadi hadi kıslarrr nasılsa belli oldu artık tedaviye başlamamız gerektiği fadikçim tuluncim ben belli olanlar artık tedavi diye bagırıyoruz diğer ay ve ondan sonraki ayyy patlatıcaz burayıı hadi kıslarrrrrr canlanın
ben sonbahardan umutluyum nedense
günaydın canım nasılsına.s.günaydın kızlar
ŞenizHeyecan doruktadır şimdi
mutlu sona az kaldı canım
Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
Şenizben sonbahardan umutluyum nedense
İnşallah bu sonbaharda hamiş olmayan kimse kalmaz
herkes hamiş olup terfi eder :Saruboceq:
demek sendede septum var bende de varrr ama ameliyat gunun alıcagım gun vazgectim ameliyat olmaktan :lepi:
neden vazgeçtin??? canımm eğer benimki gibi değilse sorun yok bendeki tam perdeydi ve imkansızdı bebeyin gelişmesi
inşallah olumlu sonuç alırsın canım dularımızı seninle
Canım benim normalde adetim 4 yada 5 gün sürer
tüp bebekten sonra 10 gün olmuştu bende şaşırmıştım
ama normalmiş sanırım tabi çok gelmiyosa
benim damla damlaydı son günlerde
arkadaşlar benimde eşimde bi sorun var.Varikosel...
ameliyat dendi bize ama ameliyattan 1-2 ay sonra eskisinden daha kötü olduğunu duyduk bu konuda bilgisi olan varmı? birde bazen düzelip bazen kötü oluyormuş eşiminki.düzeldiği zamana denk gelirse hamiş kalabilirmişim. varikosel ile hamile kalan var mı aranızda?
birde son soru preesed etkili olabilirmi bizde?
KUSURA BAKMAYIN UZUN OLDU BİRAZ AMA BU KONUDA ACAYP DOLUYUM
olmaz mı ki :roflol: :roflol: :roflol:Gerçektenmi :enbuyukkk::roflol::roflol::roflol:
merhaba arkadaslar
birsey soracaktim
esim azosperm
keciboynuzu kuru ve nohut kuru bir arada uyguluyoruzda ,gecenlerde duymustum uygulanmaz diye,sizce birini birakayimmi,ne onerirsiniz?
benim de normalde 1 hftada biter..bu kez 9-10 gün oldum..ondan sonra gelen damla şeklinde ama geliyo yine de.
doktorumu aradım demin..
bu kadar uzun sürmemesi gerekiyodu dedi ve muayeneye çağırdı..
pazartesi bana doktor yolu göründü..
Allahım ya şimdi de bunun stresi başladı..
inşallah kötü bişeyyoktur kızlar..
bir de bu yüzden bu ay sonundaki dodurulmuşlarla olacak olan transferim iptal olursa iyice kafayı yerim artık..kafamçokkarıştı
inşlah canım yaa..Hemen endişelenme canım kötü bişey yoktur
ama yinede bi kontrolden geç tabiki
yok sanırım çokta aşağıya kadar inmiyo .bakalım bi hamile kalayımda nelere yol açacagını bilmiyorum denemeden ameliyat olma dedi başka bir doktor o yuzden olmaktan vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?