Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok şükür canım kendi adıma iyiyim
bende nie gelmiyosun diye düşünüyodum
bi kaç başka topikte görmüştüm seni
neyseki daha iyiymişsin sevindim
inşallah herşey yoluna girer tatlım
sağolasın aymescim,birazcık uzak kalmak istedim.seninde iyi olmana sevindim.İnşallah hepimiz için daha güzel olur..a.s.

canım bu konuyu iyi araştır bence ..olaki sıkıntı yapcaksa sana gebelikte bir an önce çaresine baktır..allah korusun olupta kaybetmek daha acı ..hiç olmamasından
canım benim perdesi olup ta rahmi kalp gibi olupta doğumdan sonra öğrenenler var doktor dediki yaa hiç çocugun olmazsa o zaman ugrasman daha zor olucak zaten içimden bir ses olma diyor dur bakalım yasayıp görücem
bence ilk önce denemk daha mantıklı çünkü rahim büyüdükçe o kaybolabiliyrmuş sadece doğumda biraz problem oluyomuş ameliyatı en son tavsiye ediyolar en mantıklısı bu bugune bugun çift rahimli biri ikiz doğurdu diye biliyorum yani olacaksa her türlü olur
canım bide benim rahim birazcık büyük yani çok küçük değil ben başka rahim filimlerinede baktım diğerlerine göre büyük yani o yuzden biraz daha içim rahat umarım bişey olmaz banada bişey olursada yatıcam artık bırakıcam işi
ama ben yaptırdım canım şuanda bi sorun yok hani senin dediğin daha ileri boyutlular için sanırım ben olmasamıydım ozaman :uhm:
canım perde aldırmak kolay ama kalp şekilli rahmi traşlamak biraz zor o zaman tüpleri tıkıyomuş seninki mecbur alınacak yoksa bebek oraya yapııoymuş ama bende tam perde gibi değil rahim bayagı basık nerdeyse çift gibi perde sanmışlar bunu dedi doktor histereskopi oldum ama salak asistandı galiab analayamadı ameliayt dedi bende gitmedim

bazen dolanıyorum başka topiklerde
yeni aşklara yelken açarmıyım
bu topiği aldatabilirmiyim diye
cık olmuyor
2 günden sonra kabak tadı veriyorlar
üfff bayıyorlar beni
zati hemen geyik yapanlar var onlardan görünce kaçıyorum
inan topik seni aldatmayı çok denedim ama senin üzerine cıkacak samimiyeti bulamadım

hepinizi seviyorum çooook

Bu aşkın sonu tahmin ettiğin gibi deel nur :jeyyar: emin misin :jeyyar:
sonra pişman olma
kaydirigubbakcemile

hadi ya anaaaaam tırstım ya ben
yani ne diyorsun acep psikologamı gitsem
napsam bilemedim
olsun sonu ne olursa olsun razıyım
sonuna kadar gitmeye razıyım

Seni topiğin sadığı ilan ediyorum ozaman
bu bayrak topikten sana hediye turkbayragi
yeter kendi vericekti ama gelemedi bugün ben vereyim didim

süpersin ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 okurken kendi kendime gülüyom
karşı masadanda ne oluyo kıs hayırdır diolar:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…