sağolasın aymescim,birazcık uzak kalmak istedim.seninde iyi olmana sevindim.İnşallah hepimiz için daha güzel olur..a.s.Çok şükür canım kendi adıma iyiyim
bende nie gelmiyosun diye düşünüyodum
bi kaç başka topikte görmüştüm seni
neyseki daha iyiymişsin sevindim
inşallah herşey yoluna girer tatlım
canım benim perdesi olup ta rahmi kalp gibi olupta doğumdan sonra öğrenenler var doktor dediki yaa hiç çocugun olmazsa o zaman ugrasman daha zor olucak zaten içimden bir ses olma diyor dur bakalım yasayıp görücemcanım bu konuyu iyi araştır bence ..olaki sıkıntı yapcaksa sana gebelikte bir an önce çaresine baktır..allah korusun olupta kaybetmek daha acı ..hiç olmamasından
bence ilk önce denemk daha mantıklı çünkü rahim büyüdükçe o kaybolabiliyrmuş sadece doğumda biraz problem oluyomuş ameliyatı en son tavsiye ediyolar en mantıklısı bu bugune bugun çift rahimli biri ikiz doğurdu diye biliyorum yani olacaksa her türlü olurbu tür rahim anomalilerinin ameliyatını yapan Türkiyede tek bir doktor var..
hatta sitesinde de yaptığı ameliyatların videoları da var..
ona gidip hamile kalmayan yok canım..
diğer doktorlar,benimki de dahil olmak üzere(ki dünya çapında ün yapmış bir doktor),bu ameliyatı kesinlikle önermiyor.
rahminden olabilirsin diyor ama bende denicem dondurulmuşlarla..
olmazsa gidicemm o doktora..
canım bide benim rahim birazcık büyük yani çok küçük değil ben başka rahim filimlerinede baktım diğerlerine göre büyük yani o yuzden biraz daha içim rahat umarım bişey olmaz banada bişey olursada yatıcam artık bırakıcam işiiila seninki öle olacak diye bir şey yok doktorlar ona kalp şeklinde demişti ilk kızını 5 6 ay yatarak doğurdu ama kanamasıda devam etti bu sırada aslında belkide ondan değildi kanaması sanırım hamile olduğunu bilmeden yatak odasını yerini değiştirmişti sanırım ondan oldu düşük tehlikesi oğlunada ilk 2. ayında 3 hafta kadar kanaması oldu sonra bişi olmadııı ve septumda çok iler değilse 2. cocuğu rahat doğurusun demişlerdi ablama öle oldu. sezaryanla yaptı 2 sinide çünkü çocuklar dönemedi kafaarı ablamın midesinin orda dururdu son ana kadar da öle oldu ama dediğim gibi bi hamile kal ben kaldım ama düştü doktorlum septum için hamile kalmakmı istersin yoksa doğurmak mı demişti bana elbette doğurmak dedim ama benimki tam perde idi
canım perde aldırmak kolay ama kalp şekilli rahmi traşlamak biraz zor o zaman tüpleri tıkıyomuş seninki mecbur alınacak yoksa bebek oraya yapııoymuş ama bende tam perde gibi değil rahim bayagı basık nerdeyse çift gibi perde sanmışlar bunu dedi doktor histereskopi oldum ama salak asistandı galiab analayamadı ameliayt dedi bende gitmedimama ben yaptırdım canım şuanda bi sorun yok hani senin dediğin daha ileri boyutlular için sanırım ben olmasamıydım ozaman :uhm:
mirmirmirmir
Sabom gel bana tam duman altı yapalımm yeni paket varr:jeyyar::jeyyar:
Madem paket var beni ne bakkala yolluyon :mymeka:
Zaten kolum kalkmıyo Çok üzgünüm çoook
Allahım yardım et
Ualn valla sana geldıler bugün:roflol:Banada geldiler:roflol:Gel o zaman bekliyorum rizeye :jeyyar:
noluyo nan
duman olmuş yine buralar
bak görünce dayanamıyorum ben bu smile
yakasım geliyor
bazen dolanıyorum başka topiklerde
yeni aşklara yelken açarmıyım
bu topiği aldatabilirmiyim diye
cık olmuyor
2 günden sonra kabak tadı veriyorlar
üfff bayıyorlar beni
zati hemen geyik yapanlar var onlardan görünce kaçıyorum
inan topik seni aldatmayı çok denedim ama senin üzerine cıkacak samimiyeti bulamadım
hepinizi seviyorum çooook
Bu aşkın sonu tahmin ettiğin gibi deel nur :jeyyar: emin misin :jeyyar:
sonra pişman olma kaydirigubbakcemile
Sabom gel bana tam duman altı yapalımm yeni paket varr:jeyyar::jeyyar:
:mymeka:
mirmirmirmir
hadi ya anaaaaam tırstım ya ben
yani ne diyorsun acep psikologamı gitsem
napsam bilemedim
olsun sonu ne olursa olsun razıyım
sonuna kadar gitmeye razıyım
kıslar hayırdır noluyo böle CADIARZU
kıslar hayırdır noluyo böle CADIARZU
bazen dolanıyorum başka topiklerde
yeni aşklara yelken açarmıyım
bu topiği aldatabilirmiyim diye
cık olmuyor
2 günden sonra kabak tadı veriyorlar
üfff bayıyorlar beni
zati hemen geyik yapanlar var onlardan görünce kaçıyorum
inan topik seni aldatmayı çok denedim ama senin üzerine cıkacak samimiyeti bulamadım
hepinizi seviyorum çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?