Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
düzenli aralıklarla eşinden ayrı kalmış biri olarak şunu söyleyeyim
geçiyor ama nasıl geçiyor
bazen çok daralırdım çok özlerdim
sonra Allahım başka ayrılık verme derdim
vuslatın hayali çok başkadır
kendisi bambaşkadır
dimi NESRıN?

Doğru canım haklısın
benim kırmızıların gelmesi yakındı zaten
ağrım çoktu ama gelmiyordu
kürü içince söküldü hemen
her şey Allahtan bundada var bir hayır
opuyorumnanaktan

Evet canım bazen iyi geçiyor günler ama bazen de çok sıkılıyorsun...
mesela havalar çok güzel yaz geldi. herkes teker teker ailesiyle tatile çıkıyor ama ben buradayım... herkesin yeri ayrı eşin yeri ayrıymış bunu anladım... sanki yetim gibiyim o yokken...opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
sizi uzaktan okuyordum yalnız buraya ilk defa yazıyorum.moralim çok bozuk. sperm sayımız 350.000 çıktı. doktor önce varikosel dedi. dopplerden sonra ise varikosel değilmiş yanılmışım dedi. kendiliğinden böyle dedi. hormon testi istedi. onlara da normal dedi. değerleri yazayım.
fsh 3.69
lh 7.02
prolaktin 9.25
testesteron 9.00pg/ml
31.23 pmol/l
sadece testesteron da çok az bir düşüklük var dedi.kaç yıllık evli olduğumuzu, ne kadardır korunmadığımızı sormadan direk tüp bebek zaman kaybetmeyin dedi. moralimiz çok bozuldu. daha ir yıllık evliyiz ve sadece bir aydır korunmuyoruz. ilaçla falan düzelmez mi dedik. en fazla 4-5 milyona çıkar o da ancak aşılama olur dedi.o zaman ilaç bari yazın dedik. adama zorla ilaç yazdırdık. madem 6 ay kullanın sonra yine gelin dedi. prenyl iğne, klomen, sustanon bi de meregon diye birşey yazdı. ama içimiz hiç rahat etmedi. başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyoruz. başka bir doktor bulana kadar bu ilaçları kullansak zararlı olur mu?mesajlardan okudupum kadarıyla siz tecrübelisiniz. ne olur bana yardım edin.bursada iyi bir ürolog bilen var mı?

hemen panik yapma arkadaşım
daha kendinize doğal yolla şans bile vermemişsiniz
evet sayınız düşük sorun var
ama yeni evlisiniz daha
biraz bekleyin
testi 2-3 ay sonra tekrarlarsınız
ilaçlar işe yarayabilir
eee kimler hamile kaldı burada kimler
Allah yardımcınız olsun

çok teşekkür ederim canım. buraya yazmaktan başka çare bulamadım. malum bu konular kimseyle paylaşılamıyor.

Canım benim sanada günaydın
nasıl tanıyosun beni hemen damlıycağımı biliyosunkaydirigubbakcemile3
inşallah kontrolun çok güzel geçer bitanem
bebişlerinden güzel haberler getirirsin bize:Saruboceq:

tabiki canım bilmemmi sen hepimizden erkencisin

canım hemen üzülme benim e2 yüksek çıkmıştı 5 gün başladım tedaviye bişey olmaz inşallah başlarsın tedaviye ......

hepiniz sağolun kızlar çok şükür iyiymiş bebiş haftasıyla uyumlu çıktı
ealsnas canım devlet hastanesiya canım o kadar ayrıntılı göremiyoz inşallah bir önce toparlanıp özeline gidebilirsek daha net görürüz sağlıklı olsunda gerçi çokta önemli değil...

canım sayınız düşük evet ama bu değerin ne kadarı hızlı hareketli ne kadarı normal sperm onunda önemi var..
bana kalırsa ilaçları içmeden önce bir iki doktora daha görünmenizde fayda var..
hem sana hem eşine mi ilaç yazdı bu adam..
umutsuz şekilde konuşan doktorlara da çok sinir oluyorum.
onların bizlere daha çok umut vermesi lazım..
yol göstermesi lazım..
kestirip atmakla olmuyor..
hayırlısı olsun canım.
üzme kendini daha yeni başlamışsınız..
kısmet belki hemen gelir bebeğin..

evet bu değerlerle sadece tüp bebk olur...ama daha yeni evli sayılırsınız bu yüzden hemen
yaptırmayın derim...eğer eşin dr a gidecekse iyi bir dr a gitsin daha sonra ilaçlara başlayın derim...çünkü belki o farklı ilaç tavsiye edecektir...
ilaç tedavisi çok sabır isteyen bir durum...yani çok zamanlazım...6 ay deneyin derim...ama 3 ayda bir eşin yine test versin...sonuçlara göre kendinize bir yol çizersiniz...
allah yardımcınız olsun...

Caneylom canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim
güzel güzel büyüyo annesinin karnında
9 ay boyuncada üzmiycek annesini anlaştık biz onunlaopuyorumnanaktan

canım sabom hemen üzme kendini şimdiden ..4.gün başlanmasa neden randevu versinlerki bunlar dimi ..
ama olmasada bir hayır vardır mutlaka canım..bizde bu ayın sonu derken ekime kalı..üç ayda biz bekliyeceğiz..ama çalışmalara devam ediyoruz tabi..:jeyyar:rabbimden umut kesilmezz dimii

hergeçen gün biraz daha büyüyor özlemim
biraz daha gömülüyorum yalnızlıkların derinliklerinemafoldumben

gülüm yapma kıyamam ya....:teselli:
eşimi tam 15 ay bekledim ben asker yolunu...geçiyor günler nesrinim..geriye bakıp döndüğünde küçük bir tebbessüm yaratıyor sadece yüzünde:1hug:

teşekkür ederim canım bir de özel hastaneye gittik yani medical park adını da vereyim. ssdece eşime verdi canım ilaçları. adamın böyle sonuçlara bir bakışı vardı aptal aptal. ben varikosel demiştim ama çıkmamış dopplerde. ilginç falan dedi. hormonlar da düşük değil dedi. sadece sperm sayısı düşük dedi. bir de biz testi verdiğimiz de iki günlük verdik. 3. gün gidecektik ama o gün müsait değildik. bir gün o kadar fark etmez diyor eşim. onun hepten morali bozuk. kimseye söyelemeyiz diyorum bir sene kendiğinden olmasa ondan sonra tüp bebek deneriz diyorum. tüp bebek alay konusu diyor. ben alırım sorumluluğu üzerime diyorum. kadınlarda daha normal karşılanan bir durum kist falan. siz çevrenize anlatıyor musunuz?bu süreci nasıl geçiriyorsunuz.

sağol fadikcim..
gerçekten içimi rahatlattın biraz..
inşallah öyledir,inşallah ilaçtandır..:Saruboceq:

Ben kendi adıma konuşayım kimseyle paylaşmıyorum bu durumu
yıpratıyorlar sorular sorular............
en iyisi anlatmamak
:umursamaz:

caneylom canım..
bebişinin iyi olmasına çok sevindim..
Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..

sabocum bu arada önemli olan rahim zarının kalınlığı..
arkadaşlar da doğru demiş,5.gün bile başlayanlar olabiliyor tedaviye...
içini ferah tut sen..
kısmetse 4.gün de başlar Allaın izniyle..

sabocum bu arada önemli olan rahim zarının kalınlığı..
arkadaşlar da doğru demiş,5.gün bile başlayanlar olabiliyor tedaviye...
içini ferah tut sen..
kısmetse 4.gün de başlar Allaın izniyle..

inşallah kuzum
nasipte ne varsa onu yaşıycaz hep beraber yaşayıp görücez
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…