hayırlısı ne zamnasa o zaman olsun canım....
adetin gelmesine de sevindim...
canım sen ilaç içmiştin zaten adetin yakındı bu yüzden soğan suyu içince kırmızılar geldi...
ben gecikme olduğu bir ay 8 gün sabah öğle devamlı içmiştim ama gelmemiişti....
düzenli aralıklarla eşinden ayrı kalmış biri olarak şunu söyleyeyim
geçiyor ama nasıl geçiyor
bazen çok daralırdım çok özlerdim
sonra Allahım başka ayrılık verme derdim
vuslatın hayali çok başkadır
kendisi bambaşkadır
dimi NESRİN?
merhaba arkadaşlar
sizi uzaktan okuyordum yalnız buraya ilk defa yazıyorum.moralim çok bozuk. sperm sayımız 350.000 çıktı. doktor önce varikosel dedi. dopplerden sonra ise varikosel değilmiş yanılmışım dedi. kendiliğinden böyle dedi. hormon testi istedi. onlara da normal dedi. değerleri yazayım.
fsh 3.69
lh 7.02
prolaktin 9.25
testesteron 9.00pg/ml
31.23 pmol/l
sadece testesteron da çok az bir düşüklük var dedi.kaç yıllık evli olduğumuzu, ne kadardır korunmadığımızı sormadan direk tüp bebek zaman kaybetmeyin dedi. moralimiz çok bozuldu. daha ir yıllık evliyiz ve sadece bir aydır korunmuyoruz. ilaçla falan düzelmez mi dedik. en fazla 4-5 milyona çıkar o da ancak aşılama olur dedi.o zaman ilaç bari yazın dedik. adama zorla ilaç yazdırdık. madem 6 ay kullanın sonra yine gelin dedi. prenyl iğne, klomen, sustanon bi de meregon diye birşey yazdı. ama içimiz hiç rahat etmedi. başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyoruz. başka bir doktor bulana kadar bu ilaçları kullansak zararlı olur mu?mesajlardan okudupum kadarıyla siz tecrübelisiniz. ne olur bana yardım edin.bursada iyi bir ürolog bilen var mı?
hemen panik yapma arkadaşım
daha kendinize doğal yolla şans bile vermemişsiniz
evet sayınız düşük sorun var
ama yeni evlisiniz daha
biraz bekleyin
testi 2-3 ay sonra tekrarlarsınız
ilaçlar işe yarayabilir
eee kimler hamile kaldı burada kimler
Allah yardımcınız olsun
Canımm senin takvimin neden görünmüyor?opuyorumnanaktan
Canım benim sanada günaydın
nasıl tanıyosun beni hemen damlıycağımı biliyosunkaydirigubbakcemile3
inşallah kontrolun çok güzel geçer bitanem
bebişlerinden güzel haberler getirirsin bize:Saruboceq:
canım hemen üzülme benim e2 yüksek çıkmıştı 5 gün başladım tedaviye bişey olmaz inşallah başlarsın tedaviye ......Herkese günaydın kızlar
size bir iyi bir kötü haberim var CADIARZU
iyi haber şükürler olsun adet oldum
dün sema arkadaşım soğan suyu iç demişti
hakikatende 2saat arayla 1çay bardağı toplam 2 çay bardağı soğan suyu içtim
:1shok: sabah ader oldum şükürler olsun hihoyyyt
kötü haber doktorum izindeymiş mafoldumben pazartesi günü dönüyomuş mafoldumben
pazartesi günüde benim 4.günüm oluyor mafoldumben
4.günde tüpe başlanmazki :1no2:
kaldı benim tüp bebe :1no2:
yinede 4.güne sabah 10a randevu verdiler ama bakalım
dr çok geç derse başlamıcaz:1no2:
mafoldumben mafoldumben
Günaydın Caneylom,
Kontrolun iyi gececk bebecigin sana tepik atacak bugun goreceksin genelde 10. haftada hareketleri gorunur bebeciğin eller kolları uzunsa bilki erkektir. Ben 10. haftada doktoruma aa bu erkek dedim guldu bana nerden anladın seyinimi gordun dedi bende yoo oyle geldi icime dedim ve erkek oldu :)
böyle yapan adamlara da ne sinir oluyorum yaa..
canom güzel geçicek ve güzel haberlerle geliceksin yine inş..
sabocum hadi gözün aydın..
tedavi içinde hemen kendini strese sokma..
olacaksa doktorun hadi der başlarsınız..
olmazsa da sağlık olsun bekliyoruz nasılsa..
herkese selam..
hayırlı cumalar kızlar..
Allah hepimizin gönlündekini versin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
sizi uzaktan okuyordum yalnız buraya ilk defa yazıyorum.moralim çok bozuk. sperm sayımız 350.000 çıktı. doktor önce varikosel dedi. dopplerden sonra ise varikosel değilmiş yanılmışım dedi. kendiliğinden böyle dedi. hormon testi istedi. onlara da normal dedi. değerleri yazayım.
fsh 3.69
lh 7.02
prolaktin 9.25
testesteron 9.00pg/ml
31.23 pmol/l
sadece testesteron da çok az bir düşüklük var dedi.kaç yıllık evli olduğumuzu, ne kadardır korunmadığımızı sormadan direk tüp bebek zaman kaybetmeyin dedi. moralimiz çok bozuldu. daha ir yıllık evliyiz ve sadece bir aydır korunmuyoruz. ilaçla falan düzelmez mi dedik. en fazla 4-5 milyona çıkar o da ancak aşılama olur dedi.o zaman ilaç bari yazın dedik. adama zorla ilaç yazdırdık. madem 6 ay kullanın sonra yine gelin dedi. prenyl iğne, klomen, sustanon bi de meregon diye birşey yazdı. ama içimiz hiç rahat etmedi. başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyoruz. başka bir doktor bulana kadar bu ilaçları kullansak zararlı olur mu?mesajlardan okudupum kadarıyla siz tecrübelisiniz. ne olur bana yardım edin.bursada iyi bir ürolog bilen var mı?
merhaba arkadaşlar
fsh 3.69
lh 7.02
prolaktin 9.25
testesteron 9.00pg/ml
31.23 pmol/l
Herkese günaydın kızlar
size bir iyi bir kötü haberim var CADIARZU
iyi haber şükürler olsun adet oldum
dün sema arkadaşım soğan suyu iç demişti
hakikatende 2saat arayla 1çay bardağı toplam 2 çay bardağı soğan suyu içtim
:1shok: sabah ader oldum şükürler olsun hihoyyyt
kötü haber doktorum izindeymiş mafoldumben pazartesi günü dönüyomuş mafoldumben
pazartesi günüde benim 4.günüm oluyor mafoldumben
4.günde tüpe başlanmazki :1no2:
kaldı benim tüp bebe :1no2:
yinede 4.güne sabah 10a randevu verdiler ama bakalım
dr çok geç derse başlamıcaz:1no2:
mafoldumben mafoldumben
hergeçen gün biraz daha büyüyor özlemim
biraz daha gömülüyorum yalnızlıkların derinliklerinemafoldumben
canım sayınız düşük evet ama bu değerin ne kadarı hızlı hareketli ne kadarı normal sperm onunda önemi var..
bana kalırsa ilaçları içmeden önce bir iki doktora daha görünmenizde fayda var..
hem sana hem eşine mi ilaç yazdı bu adam..
umutsuz şekilde konuşan doktorlara da çok sinir oluyorum.
onların bizlere daha çok umut vermesi lazım..
yol göstermesi lazım..
kestirip atmakla olmuyor..
hayırlısı olsun canım.
üzme kendini daha yeni başlamışsınız..
kısmet belki hemen gelir bebeğin..
Caneylom canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim
güzel güzel büyüyo annesinin karnında
9 ay boyuncada üzmiycek annesini anlaştık biz onunlaopuyorumnanaktan
sağol fadikcim..
canım bende doğum kotrol hapı kullanırken bir ay sık sık aralıklarla kanamam olmuştu...dr a gittiğimde büyük ihtimal içtiğin ilaçtan ama biz yinede bir bakalım demişti...
gerçektende ilçatanmış...ilacı o ay mecbur bitirdim kanammda nerdeyse hiç durmadı...
ama ondan sonraki aylarda hiç kanamam olmadı
teşekkür ederim canım bir de özel hastaneye gittik yani medical park adını da vereyim. ssdece eşime verdi canım ilaçları. adamın böyle sonuçlara bir bakışı vardı aptal aptal. ben varikosel demiştim ama çıkmamış dopplerde. ilginç falan dedi. hormonlar da düşük değil dedi. sadece sperm sayısı düşük dedi. bir de biz testi verdiğimiz de iki günlük verdik. 3. gün gidecektik ama o gün müsait değildik. bir gün o kadar fark etmez diyor eşim. onun hepten morali bozuk. kimseye söyelemeyiz diyorum bir sene kendiğinden olmasa ondan sonra tüp bebek deneriz diyorum. tüp bebek alay konusu diyor. ben alırım sorumluluğu üzerime diyorum. kadınlarda daha normal karşılanan bir durum kist falan. siz çevrenize anlatıyor musunuz?bu süreci nasıl geçiriyorsunuz.
sabocum bu arada önemli olan rahim zarının kalınlığı..
arkadaşlar da doğru demiş,5.gün bile başlayanlar olabiliyor tedaviye...
içini ferah tut sen..
kısmetse 4.gün de başlar Allaın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?