teşekkür ederim canım bir de özel hastaneye gittik yani medical park adını da vereyim. ssdece eşime verdi canım ilaçları. adamın böyle sonuçlara bir bakışı vardı aptal aptal. ben varikosel demiştim ama çıkmamış dopplerde. ilginç falan dedi. hormonlar da düşük değil dedi. sadece sperm sayısı düşük dedi. bir de biz testi verdiğimiz de iki günlük verdik. 3. gün gidecektik ama o gün müsait değildik. bir gün o kadar fark etmez diyor eşim. onun hepten morali bozuk. kimseye söyelemeyiz diyorum bir sene kendiğinden olmasa ondan sonra tüp bebek deneriz diyorum. tüp bebek alay konusu diyor. ben alırım sorumluluğu üzerime diyorum. kadınlarda daha normal karşılanan bir durum kist falan. siz çevrenize anlatıyor musunuz?bu süreci nasıl geçiriyorsunuz.
Aymesim Hani fotolarlmaz:
valla ben de paylaşmıyorum..
bir de sorup duruyolar,sinir ediyolar beni..klava:
hala sanki biz istemiyormuşuz gibi davranıyorlar..
5 yıl olup da hala çocuk istememek ne kadar normal??
olmadığını az çok tahmin ediyolar da sormaya cesaret edemiyorlar..
amanne eşimin tarafına ne annemlere gimek istemiyorum şimdi sırf bu yüzden..
abuk subuk soracaklar şimdi yine..:mymeka:
caneylom canım..
bebişinin iyi olmasına çok sevindim..
Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
Haklısın valla diycek sözüm yok:kedi:
ama hala göndermedi bana arkadaş
bende üzerinde durup istemedim
söz bu hafta sonu özellikle gidicem
evine almaya:lepi:
Canım ya o avatarını değiştir nolur
bakınca çok üzülüyorum birden suratın hep öyleymiş
gibi hissediyorum ağlıyasım geliyo valla
ben çok duygusalımdır hayatta dayanamam
ağlayan birine oturur onunla ağlarım
valla ben de paylaşmıyorum..
bir de sorup duruyolar,sinir ediyolar beni..klava:
hala sanki biz istemiyormuşuz gibi davranıyorlar..
5 yıl olup da hala çocuk istememek ne kadar normal??
olmadığını az çok tahmin ediyolar da sormaya cesaret edemiyorlar..
amanne eşimin tarafına ne annemlere gimek istemiyorum şimdi sırf bu yüzden..
abuk subuk soracaklar şimdi yine..:mymeka:
Selam canlarım. Hayırlı Cumalar. Rabbim bu mübarek gün ve üç ayların hatırı ve yüzü suyu hürmetine Hepimizin yüzünü tez vakitte güldürsün. Hayırlı, sağlıklı,sıhhatli, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Herşey gönlünüzce olsun.Aminnnn
elitu nasıl gidiyor hamilelik canım bi sıkıntı yoktur inşallah
Canım son 1 hafta içinde 2 kez kanama geçirdim. Ama şimdilik başka bir sorun yok çok şükür. Kalp atışlarını bu hafta gördüm çok şükür. Ama bulantılardan hiç bişey yiyemiyorum. Bir şekilde idare ediyorum canım. Korkudan biryere çıkamıyorum. Yat-kalk evdeyim. İş de yapamıyom öyle yani.
Hepsi tatlı huzursuzkluklar canım :1hug:
kanamana üzüldüm inşallah önemli değildir geçer inşallah duamızdasın :asigim:
Canım son 1 hafta içinde 2 kez kanama geçirdim. Ama şimdilik başka bir sorun yok çok şükür. Kalp atışlarını bu hafta gördüm çok şükür. Ama bulantılardan hiç bişey yiyemiyorum. Bir şekilde idare ediyorum canım. Korkudan biryere çıkamıyorum. Yat-kalk evdeyim. İş de yapamıyom öyle yani.
selam kızlar ben geldimm......opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar...rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah......
nasılsınız bakalım 1 haftadır yoktum var mı bir gelişme.......
Sağol sabırsızım Allah razı olsun. Emin olun ki sürekli dualarımdasınız. Beni de tedirgin eden tek şey kanama oluyor ama Rabbim her şeyi bir yoluna koymuştur elbet. Ne yapsak boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?