Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sen dinlenmene devam et...
rabbim bebişini korusun....sağsalim size başışlasın...amin....

selam kızlar ben geldimm......opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar...rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah......

nasılsınız bakalım 1 haftadır yoktum var mı bir gelişme.......
hoşgeldin canıma.s.
ayın 16sı oldu ama sadece maviyeşil arkadaşımızdan hamile haberi geldi...
inşallah ay sonuna kadar güzel haberler gelir....

Sağolasın canım tüp bebek evet benimki de. Kanama için ilave bişey vermedi. Ama zaten tedaviye başladığımdan beri progestan fitil günde 3 öğün 3 er adet kullanıyorum. Tavsiyelerin için de sağol. Ben de bişey yiyemiyorum bebek de beslenemiycek diye üzülüyordum. Ben de bu yazdıklarından rahat yiyebiliyorum, bir de bulantıyı bastırsın diye limon.

inşallah ay sonuna kadar hamiş dolar topiğimiz fadikçim....
kızlar dün geldik eve, bugün akşam ya da yarın sabah yine kaçıyorum....

sabırsız canım hakkında herşeyin hayırlısı olurmu bitanem
herşeyde bi hayır vardır unutma
sonucu güzel olsun rabbimin izniyle

elitu canım sende dinlenmene devam et dr un dediklerini yap Allah yardımcın olsun

nan sabırsız nediyon kız.....kaydirigubbakcemile
gelişme tabii şekerim......kaydirigubbakcemile3
adet gelsin ki önündeki maçlara bak di mi ama...:jeyyar:
hayırlı olsun kırmızılar.......:içelim:

kaydirigubbakcemile3 dimi dimi kaydirigubbakcemile3
sağol kelebeğim
zemuszemus

semihm canım sağolsaın
en çok kırmızıların gelmesine sevindim hihoyyyt
dünya yansın umrumda diil artık
kaydirigubbakcemile3

aynen canim bende paylasmiyorum zaten sorulari yetiyo hic dusunmuyolar 5 yil bi insan cocuk istemez mi belli ki bisey var demiyolar ancak soru sorarlar bazen insani bunaltiyolar allah yardimcimiz olsun insallah

tamam fitile devam ama kanaman artarsa dr una sor progesteron iğneleri var onlardan kullan....
limonu çok tüketme tansiyonun düşer.......
üzülme canım hiçbişiy yememektense bunları tüketmen daha iyi...kendini zorladıkça bulantın artar yani ben öyleydim.....
hayırlısıyla geçecek bunlar.....güzel günler göreceksin inşallah...hep iyi şeyler düşün...endişe etmemeye çalış....bebeğin artık seninle , bir ömür ayrılmayın inşallah...
ben hamileyken kafam sürekli bebeğimdeydi nasıl korkuyordum bişiy olacak diye korktuğum şey de başıma geldi....rahat ol kötü şeyler düşünme...hamileliğinin tadını çıkar..göbüşünü okşa bol bol konuş bebeğinle.....yerimseniben

biz başlarda kimseyle paylaşmıyorduk durumumuzu ..ama evleneli 8 sene oldu..korunuyoruz desek kim inancak ki..

en son tüp bebek tedavimden haberi oldu herkesin..bin pişman oldum desem yeridir..ailem ve eşimin ailesi bunaltmadı ama arkadaş çevresi çok bunalttı beni..

en son bebeğimin kalbi durup kürtajla aldırmak zorunda kaldığımızda ..bir arkadaş sen kesin iş yapmışındır ondan olmuştur dedi..dengesiz insanlar,bilinçsiz insanlar işte..

kim benim ve eşim kadar üzülebilirki bu duruma..ateş düştüğü yeri yakıyor..değil iş yapmak bir kenara eşim bir bardak suya dahi kaldımıyordu aman tek bişey olmasın diye..ayrıca iş yapsam bile dahi kalbinin durması ile ne alakası varsa..ha düşük olsa aklına gelir insanın..

böffffffffffffff içimi döktümmmm yineeee ..

şimdi kısmetse ekim başında ikincisi için başlıyacağızz..hiç ama hiç kimseye demiyceğizzzzzzzzzzzz

kizlar herkese hayirli cumalar rabbim bu mubarek gunun ve bu mubarek aylarin hurmetine butun bebek isteyenlere hayirli saglikli bebisler versin insallahhhhhhhhhhhhhh

bence de uykucu hiç söylemeyin...
insanlar sordukça baskı oluşuyor üstünde....
aynen ben de bebeğimi kaybettiğimde naptın çok mu yoruldun çalışmasaydın keşke.....bir sürü laf.......
ben bebeğimi zaten zor bulmuşum hiç sağlığımı onun sağlığını bozacak ona zarar verecek bişiy yapar mıyım.......
öffff benim de o günler geldi aklıma.......

bos ver canim boyle insanlar anlayamaz bizi BIZI BIZDEN BASKASI ANLAYAMAZ zaten
allahim hepimizin yardimcisi olsun

kızlar tatil dönüşü zaten dr a gidicem ama size de sorayım......
adetin 12. gününden sonra yani aşağı yukarı yumurtlama tarihim oluyor galiba...benim göbüş davul gibi şişiyor ve adet olana kadar ben böyle geziyorum kocaman bir karınla...kilomu da takip ettim ama kayda değer bir artış olmuyor...bilgisi olan var mı???

uykucu şirinim tedavin hayırlı olur inşallah canım. Boşver insanları salla gitsin. Senin moralini bozmalarındansa, kimsenin haberi olmasın daha iyi. Biz de kimseye haber vermemiştik. Bi ailem, birkaç arkadaşım o kadar.

Hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
nasıl geçti tatil

canım daha bitmedi tatil geri dönücem....
İyi işte fena değil...bol bol yüzmeye çalışıyorum...spor olsun diye.....
sen nasılsın? opuyorumnanaktan

ayy sizi çok özledim meraktan çatladım valla....
eşim bile noldu senin kulüp diye takılıp duruyordu bana....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…