canım sen dinlenmene devam et...Canım son 1 hafta içinde 2 kez kanama geçirdim. Ama şimdilik başka bir sorun yok çok şükür. Kalp atışlarını bu hafta gördüm çok şükür. Ama bulantılardan hiç bişey yiyemiyorum. Bir şekilde idare ediyorum canım. Korkudan biryere çıkamıyorum. Yat-kalk evdeyim. İş de yapamıyom öyle yani.
hoşgeldin canıma.s.selam kızlar ben geldimm......opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar...rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah......
nasılsınız bakalım 1 haftadır yoktum var mı bir gelişme.......
benim adet geldi büyük gelişme dimi :roflol:
elitu maşallah canım kalp atışlarını duymuşsunuz.....
senin tüp bebek miydi??
bolo bol uzanarak dinlen...zaten dr un kanama için sana takviye ilaç vermiştir herhalde....
mide bulantılarını sorun etme...bebeğin henüz senin yediklerinden beslenmiyor....3 ayı bitirene kadar senin depolarını bitirmekle meşgul olacak....kendini zorlamadan canın ne istiyorsa onu ye....çorba,çubuk kraker,leblebi ve karpuz tavsiye ederim ben öyle yapmıştım geçen yıl.....
nan sabırsız nediyon kız.....kaydirigubbakcemile
gelişme tabii şekerim......kaydirigubbakcemile3
adet gelsin ki önündeki maçlara bak di mi ama...:jeyyar:
hayırlı olsun kırmızılar.......:içelim:
sabırsız canım hakkında herşeyin hayırlısı olurmu bitanem
herşeyde bi hayır vardır unutma
sonucu güzel olsun rabbimin izniyle
elitu canım sende dinlenmene devam et dr un dediklerini yap Allah yardımcın olsun
valla ben de paylaşmıyorum..
bir de sorup duruyolar,sinir ediyolar beni..klava:
hala sanki biz istemiyormuşuz gibi davranıyorlar..
5 yıl olup da hala çocuk istememek ne kadar normal??
olmadığını az çok tahmin ediyolar da sormaya cesaret edemiyorlar..
amanne eşimin tarafına ne annemlere gimek istemiyorum şimdi sırf bu yüzden..
abuk subuk soracaklar şimdi yine..:mymeka:
Sağolasın canım tüp bebek evet benimki de. Kanama için ilave bişey vermedi. Ama zaten tedaviye başladığımdan beri progestan fitil günde 3 öğün 3 er adet kullanıyorum. Tavsiyelerin için de sağol. Ben de bişey yiyemiyorum bebek de beslenemiycek diye üzülüyordum. Ben de bu yazdıklarından rahat yiyebiliyorum, bir de bulantıyı bastırsın diye limon.
biz başlarda kimseyle paylaşmıyorduk durumumuzu ..ama evleneli 8 sene oldu..korunuyoruz desek kim inancak ki..
en son tüp bebek tedavimden haberi oldu herkesin..bin pişman oldum desem yeridir..ailem ve eşimin ailesi bunaltmadı ama arkadaş çevresi çok bunalttı beni..
en son bebeğimin kalbi durup kürtajla aldırmak zorunda kaldığımızda ..bir arkadaş sen kesin iş yapmışındır ondan olmuştur dedi..dengesiz insanlar,bilinçsiz insanlar işte..
kim benim ve eşim kadar üzülebilirki bu duruma..ateş düştüğü yeri yakıyor..değil iş yapmak bir kenara eşim bir bardak suya dahi kaldımıyordu aman tek bişey olmasın diye..ayrıca iş yapsam bile dahi kalbinin durması ile ne alakası varsa..ha düşük olsa aklına gelir insanın..
böffffffffffffff içimi döktümmmm yineeee ..
şimdi kısmetse ekim başında ikincisi için başlıyacağızz..hiç ama hiç kimseye demiyceğizzzzzzzzzzzz
selam kızlar ben geldimm......opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar...rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah......
nasılsınız bakalım 1 haftadır yoktum var mı bir gelişme.......
Hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
nasıl geçti tatil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?