Arkadaşlar, inanamıyorum yazarken ellerim titriyor. ama oldu evet oldu! Allah'ım sana şükürler olsun, hala inanamıyorum!! Akşama daha detaylı yazarım, şimdi fazla yazamayacağım. Dua edin ne olur, benimde dualarım sizinle. Söyleyemiyorum bile ama evet hamileyim:)))
Saboo dövecem seni ulan mum ettin beni 1 saattir:mymeka:Haniii buluşcaktık msndenaniknanik
tunaydın arkadslar...3 gundur bag evındeydık..
dun aksam geldım....
hamıs haberı varmı dıye..
cornelıa,elcınden haberım vvardı gunlerı gecmıstı.
sanırım onlardan haber yok.
ama bırabıra hamıs cok sevındım
bırabıra tebrık ederım canım...rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
fadıgım canım ggecmıs olsun degerlerınız umarım duzelır...
sabom cok sevındım adet olmanakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sımdılık ben kacr evımı temıleyeyeım 3 gundur yokum
sonrada gezme ye gıdeyım:kedi::kedi:
Saboo dövecem seni ulan mum ettin beni 1 saattir:mymeka:Haniii buluşcaktık msndenaniknanik
selam günaydın herkese...
Kızlar badem nerelerde?:uhm:
günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları güzel haberler alırız inşallah bugün hihoyyyt
vayyyyyyyyyyy hamiş varmış ben kaçırmışım bu haberi.
birebira tebrikler canım. allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
yaa akşama kadar buradaydım.bi ara çıktım osetyayı göremedim.....:dilcikar:
hemen de değiştirmiş resmini.....:dilcikar: :umursamaz:
oh oh bak bu ay yok diyoduk cok mulu oldum şimdi tebrik ederimmm birebira haydiii çekelim halayımızıhihoyyyt:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
birebira canım allah tamamına erdirsin halaya ::teytey::teytey::dance:
ya bende katılıyım
ben test yapmadım daha kocaman bir tek çizgiyle karşılaşmaktan korkuyorum belkide o yüsdende elime alıp yapmak içimden gelmiyor yapnca sizlere bildiririm
canım sağlık olsun üzülme sakın olurmu inşallah seneye çok güzel geçer iznin kavuşursun burdaki sevdiklerine ......şimdiden iyi tatiller canım iyi eğlen tamammı takma kafanı hiçbişeye deşarz olup gel
canım benim sağol iyiyiz allaha şükür seni gördüm daha iyi oldum sende ne var ne yok varmı değişiklikler tatil matil gitmiyomusun canım senbi yerlere bende bu yıl evdeyim bi yere gitmiycez......çooooookkkkk öptüm canım
Bande katılayım halayımıza oh ohhhh gelsin güzel hamiş haberleri bizde coşalım oh ooooooohhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::teytey:
Osetyacım ortalıkta kendini bilmez cok o yuzden takmican yoksa bu gidisle bizde ne psikoloji kalır nede siyah sac kalır. Bu arada masallah pekde guzelmissin canım tuh tuh allah nazarlardan saklasın allah sanada senin gibi lule saclı sirin bizdik bir kız nasip eder insallaaahhh.... yakışırrr....
iyi akşamlar kızlar.....bugün minniş canavarım yanımdaydı yiğenim haftaya 1 yaşına giriyor inşallah yürümeye başlamadı daha ama çok yaramaz olacağı belli elimden tutun gezdirin beni hiç bırakmayın diyo bugün bol bol kavga ettik cadıyla eline ne geçerse fırlatıp atıyor allah yardımcısı olsun kardeşimin dediği olmazsa basıyor bağırtıyı çenesiz maşallah çok zeki herşeyi bilerek yapıyor sonrada sırıtıyor böcük......rabbim isteyen her kuluna böyle tatlımı tatlı sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder inşallahhhhhh
sağol caım..inşalllahhhh..AMİNN...
öyle çok isterim ki kız olmasını..hihoyyytkaydirigubbakcemile5
birebira tebrikler canim allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al
cok sevindim hamile haberi almayali cok olmustu
darisida bizlere insallah
yetercim iyiyiz saol canım sen nasılsın
İYİ ŞEKERİM TOPİK COŞMUŞ YİNE NE GÜZEL HAMİİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ VAR :teytey: :teytey::teyteyARISI BİZLERE İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar
yetercim melonicim günaydın ikinizede nasılsınız:))
tunaydın arkadslar...3 gundur bag evındeydık..
dun aksam geldım....
hamıs haberı varmı dıye..
cornelıa,elcınden haberım vvardı gunlerı gecmıstı.
sanırım onlardan haber yok.
ama bırabıra hamıs cok sevındım
bırabıra tebrık ederım canım...rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
fadıgım canım ggecmıs olsun degerlerınız umarım duzelır...
sabom cok sevındım adet olmanakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sımdılık ben kacr evımı temıleyeyeım 3 gundur yokum
sonrada gezme ye gıdeyım:kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?