Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saboo dövecem seni ulan mum ettin beni 1 saattir:mymeka:Haniii buluşcaktık msndenaniknanik

tunaydın arkadslar...3 gundur bag evındeydık..
dun aksam geldım....
hamıs haberı varmı dıye..
cornelıa,elcınden haberım vvardı gunlerı gecmıstı.
sanırım onlardan haber yok.
ama bırabıra hamıs cok sevındım
bırabıra tebrık ederım canım...rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
fadıgım canım ggecmıs olsun degerlerınız umarım duzelır...

sabom cok sevındım adet olmanakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sımdılık ben kacr evımı temıleyeyeım 3 gundur yokum
sonrada gezme ye gıdeyım:kedi::kedi:

slm kızlar ben heldim lmaz: zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlı uğrlu olsun ALLAH devamına erdirsin sağlıcakla kucağına aluırsın inşşşşşş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ALLAH BU GÜZEL HABERLERDEN MAHRUM ETMESİN BİZLERİ delikafadulden delikafadulden delikafadulden :teytey: :teytey::teytey: :lepi: :lepi: :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:

Sağol rapum
yaşasın kırmızılar
turkbayragi

günaydınnn bende geldimmm herekese iyi hafta sonları diliyorum sabo cum günaydııınnnopuyorumnanaktan

Saboo dövecem seni ulan mum ettin beni 1 saattir:mymeka:Haniii buluşcaktık msndenaniknanik

selam günaydın herkese...

Kızlar badem nerelerde?:uhm:

günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları güzel haberler alırız inşallah bugün hihoyyyt

vayyyyyyyyyyy hamiş varmış ben kaçırmışım bu haberi.

birebira tebrikler canım. allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

yaa akşama kadar buradaydım.bi ara çıktım osetyayı göremedim.....:dilcikar:
hemen de değiştirmiş resmini.....:dilcikar: :umursamaz:

oh oh bak bu ay yok diyoduk cok mulu oldum şimdi tebrik ederimmm birebira haydiii çekelim halayımızıhihoyyyt:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bande katılayım halayımıza oh ohhhh gelsin güzel hamiş haberleri bizde coşalım oh ooooooohhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::teytey:

sağol caım..inşalllahhhh..AMİNN...
öyle çok isterim ki kız olmasını..hihoyyytkaydirigubbakcemile5

birebira tebrikler canim allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al
cok sevindim hamile haberi almayali cok olmustu
darisida bizlere insallah

SLM KIZLAR NSILSINIZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İnan bu sitede benim kadar delüsü yoktur .İnanmayan saboya sorsun:roflol::roflol:

HEM BALLI HEM DELÜÜÜÜÜÜÜÜÜ :lepi: :lepi: :lepi:

yetercim iyiyiz saol canım sen nasılsın

İYİ ŞEKERİM TOPİK COŞMUŞ YİNE NE GÜZEL HAMİİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ VAR :teytey: :teytey::teyteyARISI BİZLERE İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

İNŞALLAAAHHHHH CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ WALLA NEDİYEYİM HERKES HAMİŞ OLSA YIKILIR BU TOPİC :teytey::teytey::teytey:

günaydın kızlar
yetercim melonicim günaydın ikinizede nasılsınız:))

kızlarr selamlarr çok sıcak mı ya banamı öyle gleliyorr
günü geçen arkaşlarım varmışşşşşşşş hayırlı haberlerle dönsünler inşallahhhhhhhhhhh

rapunzelim oldum oldum regl senağlama

birebira canım benimmm seni ve eşini çok tebrik ederimmm inşallahhh sağlıcakla kucağınada alırısn meleğinii inşallahh darısı başımızada olsun...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…