- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
uykucum birebiranın bu ayki rüyalarını bilmiyorum:jeyyar:Biz aylar önce rüya topiğinde konuşuyorduktaa şimdii çıktı demek:jeyyar:
Ulannn benimki tam bozuk benimkiniii kim düzelsinn aymesimmmmmkaydirigubbakcemile3
aynen canım ya..ben bir arkadaşıma geçen sene,önümüzdeki yıl tüp bebeğe başvurmayı düşünüyoruz deişti..kendisi o zaman normal yoldan hamileydi..dengesiz işte..kalkıp bana aman Türkiyede herşey olur işte,tü bebeğe güvenmiyorum ben,bakalım kocasının spermlerini mi kullanıyorlar,ya başkasının spermleriyse falan demişti..sinir olmuştum..o gün bugün konuşmuyorum ve görüşmüyorum kendisiyle..Canım benim malesef densiz ve dıngıl insan fazla etrafta aslında kimse kendi özelini paylaşmak zorunda değil ve insanlarında buna saygı duyması lazım. Ama öyle ilginc bir toplumda yaşıyoruzki herkes senden açıklama bekliyor tabi bebek olmayınca derdi baskalarına dusuyor sanki onlar soylemese sen bebek yapmican off off bende bu asamalardan gectim ama biz kimseye tup yaptırdık demekdik hala beni normal yolla bebesi sahibi oldum sanıyorlar ustelik bide simdi 2. ne zaman diyorlar varmı yaaa boyle biseee.. Bir arkadasımız asılama yaptırdıda cevreden soyle dediler ne malum kocasının spermlerini kullandıklarını ya baskasınınkilerse diye boyle manyak yorumlar yaptılar. O yuzden kimseyle muhatap olmican ve soylemicen.
Fıstıkkkkk çokk güzelsinnnn maşallahhhopuyorumnanaktan:asigim:tamam kızlar sizi kıracağıma...
ahan da bendenizzz...:)
ama kısa bir süre için..
İnan bu sitede benim kadar delüsü yoktur .İnanmayan saboya sorsun:roflol::roflol:Sen beni düzelt bende senikaydirigubbakcemile3
yada tamamen bozulalım kafamçokkarıştı
gerçi ben bozuktum hiç düzelmedimki:roflol:
:jeyyar:Linki bulayım atarım bırazdanrüya topiğimi varmışşşşşşşşşşşşşşşşş..gidem rüyalar alemineeeee
rüya topiğimi varmışşşşşşşşşşşşşşşşş..gidem rüyalar alemineeeee
süperdi canım :lepi:Babalar kızmasın ama...
Kadın 4 yaşındaki kızını yürüşe çıkarmıştır.Küçük kız yerden birşey bulup ağzına götürdü.Anne zamanında davranarak elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.'Niye ? 'diye sordu Küçük kız.Anne açıkladı :'Çünkü o yerdeydi.Nereden geldiğini bilmiyorsun.Kirli ve muhtemelen mikroplu da...' Küçük kız hayranlıkla ananesine baktı.'Bu kadar çok şeyi nerden biliyorsun anne? Çok akıllısın ! Anne bunuda kızına ders fırsatı saydı ve devam etti.'Bütün anneler bilirler ; bunlar annelik sınavında vardır, bilemezsen anne olmana izin vermezler.' Birkaç dakika sessizce yürüdüler.Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu. Anladııım' ! diye gülümsedi birden, ' Sınavı geçemezsen baba oluyorsun' ! Anne bu ilginç yoruma şakın ama mutlu 'Kesinlikle ! dedi, genişce gülümsemeyle....
sitede dolaşırken güzel bir yazı buldum sizde görün istedim..
aynen canım ya..ben bir arkadaşıma geçen sene,önümüzdeki yıl tüp bebeğe başvurmayı düşünüyoruz deişti..kendisi o zaman normal yoldan hamileydi..dengesiz işte..kalkıp bana aman Türkiyede herşey olur işte,tü bebeğe güvenmiyorum ben,bakalım kocasının spermlerini mi kullanıyorlar,ya başkasının spermleriyse falan demişti..sinir olmuştum..o gün bugün konuşmuyorum ve görüşmüyorum kendisiyle..klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?