sağol caım..inşalllahhhh..AMİNN...Osetyacım ortalıkta kendini bilmez cok o yuzden takmican yoksa bu gidisle bizde ne psikoloji kalır nede siyah sac kalır. Bu arada masallah pekde guzelmissin canım tuh tuh allah nazarlardan saklasın allah sanada senin gibi lule saclı sirin bizdik bir kız nasip eder insallaaahhh.... yakışırrr....
2 aşılama geçti başımdan ikiside nagtif bak hiç bişey olmuyor üzülme umarım diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsungunaydın şekerlerrrrrrrr
canım hakkınızda hayırlıs olsun umarım iyi çıkar sonucun sabırsızlıkla bekliyorum hadi iyi haberlerle dön inşallah. ban abak arkadaşımı elimden alma haaaaaklava:
amin canım inşş tez zamandarabbim gönderir meleklerimizi:Saruboceq:
Arkadaşlar, inanamıyorum yazarken ellerim titriyor. ama oldu evet oldu! Allah'ım sana şükürler olsun, hala inanamıyorum!! Akşama daha detaylı yazarım, şimdi fazla yazamayacağım. Dua edin ne olur, benimde dualarım sizinle. Söyleyemiyorum bile ama evet hamileyim:)))
yok canim konustugumuz gibi kisa belki olucak
zaten esim bugun tatile girdi
egerki gidebilseydik simdi annemlerde olucaktim:çok üzgünüm:
hasret cok zor turkiyede bir yerde olsaydim gider gelirdik ama malesef oyle degilim
bizde buralarda bir kacgunlugune birseyler yapmayi dusunuyoruz bakalim neler yapicaz
kızlarr mrbbb
caneylom balummm tulinyyyy geldim siz yoksunuzben kaç gündür köye gitmiştimde uğrayamadım hiç ve diğrer kızlar sizler nasılsınız önce onları sordum küsmeyin emii
birebira canım allah tamamına erdirsin halaya ::teytey::teytey::dance:
ya bende katılıyım
ben test yapmadım daha kocaman bir tek çizgiyle karşılaşmaktan korkuyorum belkide o yüsdende elime alıp yapmak içimden gelmiyor yapnca sizlere bildiririm
oh oh bak bu ay yok diyoduk cok mulu oldum şimdi tebrik ederimmm birebira haydiii çekelim halayımızıhihoyyyt:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlarr mrbbb
caneylom balummm tulinyyyy geldim siz yoksunuzben kaç gündür köye gitmiştimde uğrayamadım hiç ve diğrer kızlar sizler nasılsınız önce onları sordum küsmeyin emii
birebira canım allah tamamına erdirsin halaya ::teytey::teytey::dance:
ya bende katılıyım
ben test yapmadım daha kocaman bir tek çizgiyle karşılaşmaktan korkuyorum belkide o yüsdende elime alıp yapmak içimden gelmiyor yapnca sizlere bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?