Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol caım..inşalllahhhh..AMİNN...
öyle çok isterim ki kız olmasını..hihoyyytkaydirigubbakcemile5

birebira tebrikler canim allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al
cok sevindim hamile haberi almayali cok olmustu
darisida bizlere insallah

2 aşılama geçti başımdan ikiside nagtif bak hiç bişey olmuyor üzülme umarım diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsun

canım meraba:1hug: yaa benimde bu 2. aşılama idi ama artık aşılama yaptrmam ya sadece stres yaratıyo bende bu şekildede olcağını pek sanmıyorum neyse hakkımızda hayırlısı olsun inş rabbim yüzümüzü güldürsün inşşşş

kızlarr mrbbb
caneylom balummm tulinyyyy geldim siz yoksunuzben kaç gündür köye gitmiştimde uğrayamadım hiç ve diğrer kızlar sizler nasılsınız önce onları sordum küsmeyin emii

oh be 2. hamilede çıktı:teytey::teytey:
tebrikler canım:teytey::teytey:
allah sağsalim kucağına alamayıda nasip etsin...

herkese hayırlı akşamlar canlara.s.

yaa akşama kadar buradaydım.bi ara çıktım osetyayı göremedim.....:dilcikar:
hemen de değiştirmiş resmini.....:dilcikar: :umursamaz:

oh oh bak bu ay yok diyoduk cok mulu oldum şimdi tebrik ederimmm birebira haydiii çekelim halayımızıhihoyyyt:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım sağlık olsun üzülme sakın olurmu inşallah seneye çok güzel geçer iznin kavuşursun burdaki sevdiklerine ......şimdiden iyi tatiller canım iyi eğlen tamammı takma kafanı hiçbişeye deşarz olup gel

kızlarr mrbbb
caneylom balummm tulinyyyy geldim siz yoksunuzben kaç gündür köye gitmiştimde uğrayamadım hiç ve diğrer kızlar sizler nasılsınız önce onları sordum küsmeyin emii

canım benim sağol iyiyiz allaha şükür seni gördüm daha iyi oldum sende ne var ne yok varmı değişiklikler tatil matil gitmiyomusun canım senbi yerlere bende bu yıl evdeyim bi yere gitmiycez......çooooookkkkk öptüm canım

birebira canım allah tamamına erdirsin halaya ::teytey::teytey::dance:
ya bende katılıyım
ben test yapmadım daha kocaman bir tek çizgiyle karşılaşmaktan korkuyorum belkide o yüsdende elime alıp yapmak içimden gelmiyor yapnca sizlere bildiririm

hadiii korkunun ecele faydası yok al yap senin içinde çekelim halayy hayırlısı ile:teytey::teytey:

oh oh bak bu ay yok diyoduk cok mulu oldum şimdi tebrik ederimmm birebira haydiii çekelim halayımızıhihoyyyt:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bande katılayım halayımıza oh ohhhh gelsin güzel hamiş haberleri bizde coşalım oh ooooooohhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::teytey:

kızlarr mrbbb

özgülcüm bende sünnet düğününe gitmiştim bu akşam..
karşılaşırız nasılsa öptüm seni.. opuyorumnanaktan

kıııııııııızzzzzzzzzz yap artık şu testi..
anam nasıl duruyosun..
3 gün değil 5 gün değil 12 gün abboooooovvvv delikafadulden delikafadulden delikafadulden
inş inş bebeğin içindedir canım opuyorumnanaktan

vayyyyyyyyyyy hamiş varmış ben kaçırmışım bu haberi.

birebira tebrikler canım. allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…