Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm ben klomenden sonra tam 15 gün dr git gel yaptım hastane yollarının dili olsada konuşsa yani 15 gün boyunca gün aşırı ha yumurta oldu ha olacak derken 15 gün geçti ama istediğimiz boyuta geldi
sende azcık sabret inşallah yumurtaların büyür diğer küçüklerde büyür inşallah
aşılaman için de Allah yardımcın olsun inşallah ilkinde tutar:1hug:

aldığın hormonun etkisi kolay bitmiyor canım..
benim çatlamadığı için hala büyümeye devam etmiş..
diğerleri de büyür sanırım..
ilacın dozunu arttırmadı mı doktor..

:roflol: :roflol: :roflol: Delüm benim sonunda başardınkaydirigubbakcemile3:hooray:Hade şimdi sırada 4.kalpsırnaşık şey

ne oluyor neden bahsediyorsunuz siz bakamm..

çok yardımseversi tuliny

:kedi: bildiklerimi paylaşmayı seviyorum canım.. :kedi:
hoşbulduka.s. ben geldim diyemi herkes dağıldı yawfisfisfis

hoşgeldin canım..
nasılsın..

mrb cnm aynı şey benim de başıma gelmişti ilk 2 aşılamamda klomen kullanmış bisürü yumoşa sahip olmuştum aşılamam da 12. gün yapılmıştı 3. aşılamada iğnelere başladık dr zayıf olduğum için düşük doz başlattı benim yumoşlar bi türlü gelişmedi sonradan arttırdı 18 yada 19. gün aşılamam olabildi biraz sabretmen gerekecek endişe etme ha bu arada bütün aşılamalarımmın sonucu negatif oldu fark yok yani-tatlicadiarzu-

bomba gibisin süper..
hep iyi ol inş..
bende iyiyim canım opuyorumnanaktan

canım benim insanın senin gibi arkadaşları olurda nasıl kötü olabilir.merak edip halimi sormanız bile beni çok mutlu ediyor.dostluğunuz için teşekkür ederim.

:hooray: Bi kalbim daha oldu yaşasınnn :hooray: kaydirigubbakcemile3
bende kalp istiyomm bananee..beni kimse sevmiyor muu:çok üzgünüm:

tedavinde hayırlı olsun kuşum

:roflol: :roflol: :roflol: Delüm benim sonunda başardınkaydirigubbakcemile3:hooray:Hade şimdi sırada 4.kalpsırnaşık şey

kıs bal kaç taneye kadar kalbimiz oluyorki ..

kızlar ben size bişey danışmak istiyorum müsaitseniz ?

yardımcı olabileceğim bişeyse söyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…