:roflol: :roflol: :roflol: Delüm benim sonunda başardınkaydirigubbakcemile3:hooray:Hade şimdi sırada 4.kalpsırnaşık şey
Kızlar ya bişey soracağım. Ben beş gün aşılama için bu iğneleri kullandım. Bugün adetimin 8. günü doktora gittik yumoşlar için kontrole.Sadece bi tane yumurtam 16mm diğerleri çok küçük. Doktor iki gün daha iğneleri kullanıcaksın dedi. Çarşamba yani 10.gün tekrar bakacağız dedi. O küçükler büyürmü kızlar ya. Hap kullandığım zaman klomenle bile 2 büyük yumurtam oluşurdu. Şimdi iğne ile niye bu kadar küçük bunlar anlamadım ben bu işten.
:roflol: :roflol: :roflol: Delüm benim sonunda başardınkaydirigubbakcemile3:hooray:Hade şimdi sırada 4.kalpsırnaşık şey
4 diil nan 5 kaydirigubbakcemile3
slm zencefill hg
Kızlar ya bişey soracağım. Ben beş gün aşılama için bu iğneleri kullandım. Bugün adetimin 8. günü doktora gittik yumoşlar için kontrole.Sadece bi tane yumurtam 16mm diğerleri çok küçük. Doktor iki gün daha iğneleri kullanıcaksın dedi. Çarşamba yani 10.gün tekrar bakacağız dedi. O küçükler büyürmü kızlar ya. Hap kullandığım zaman klomenle bile 2 büyük yumurtam oluşurdu. Şimdi iğne ile niye bu kadar küçük bunlar anlamadım ben bu işten.
çok yardımseversi tuliny
hoşbulduka.s. ben geldim diyemi herkes dağıldı yawfisfisfis
hoşgeldin canım..
nasılsın..
iyiyim tülincim bomba gibiyim,sen nasılsın?a.s.
bomba gibisin süper..
hep iyi ol inş..
bende iyiyim canım opuyorumnanaktan
bende kalp istiyomm bananee..beni kimse sevmiyor muu:çok üzgünüm::hooray: Bi kalbim daha oldu yaşasınnn :hooray: kaydirigubbakcemile3
kızlar ben size bişey danışmak istiyorum müsaitseniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?