Caneylom brokoli guzel bir besin bende hamileliğimde bol bol tükettim. Bol limon ve zeytin yağı ile guzel oluyor. Ayrıca balık yemenide şiddetle öneriyorum haftada 2 kez balık 2 kez kırmızı et ve tavuk vede sebze. Hamur isinden sekerden tuzdan uzak dur canım. Bu tur beslenme bebege yarıypr sen degil bebek kilo alıyor. Tuz ilerşeyen hamilelik doneminde odeme sebeb oluyor resmen şişiriyor ve topac gibi oluyorsun.
gel nurcum sende gel ..
tatlım ben birkaç gündür yazıcam yazamadım
senin paşan çok tatlı maşallah
çok erkeksi ve karakteristik bir yüzü var ifadesi var
bebekten ziyade karizmatik bir delikanlı ayarında
Allah bağışlasın
cnm ben klomenden sonra tam 15 gün dr git gel yaptım hastane yollarının dili olsada konuşsa yani 15 gün boyunca gün aşırı ha yumurta oldu ha olacak derken 15 gün geçti ama istediğimiz boyuta geldi
sende azcık sabret inşallah yumurtaların büyür diğer küçüklerde büyür inşallah
aşılaman için de Allah yardımcın olsun inşallah ilkinde tutar:1hug:
aldığın hormonun etkisi kolay bitmiyor canım..
benim çatlamadığı için hala büyümeye devam etmiş..
diğerleri de büyür sanırım..
ilacın dozunu arttırmadı mı doktor..]
mrb cnm aynı şey benim de başıma gelmişti ilk 2 aşılamamda klomen kullanmış bisürü yumoşa sahip olmuştum aşılamam da 12. gün yapılmıştı 3. aşılamada iğnelere başladık dr zayıf olduğum için düşük doz başlattı benim yumoşlar bi türlü gelişmedi sonradan arttırdı 18 yada 19. gün aşılamam olabildi biraz sabretmen gerekecek endişe etme ha bu arada bütün aşılamalarımmın sonucu negatif oldu fark yok yani-tatlicadiarzu-
bizde de öyle oluyor canım genelde..
eşim şu an uyuyor birazdan kalkıp iş yapıcak..
balık yağıyla ilgili birşey bilmiyorum canım ben kaydirigubbakcemile3
Tesekkur ederim Nurum darısı sana olsun canım. Gecen alisveris merkezindeydik yaslı bir amca asansorde soyle dedi amanda aman pek sertte bakarmıs tosuncuk tıp general edası var bu cocukta demisti :)))
amin Allahım duy arkadaşımın sesini amiiiiiin:Saruboceq:
Nurum allah her daim duyar sesimizi sadece dogru zamanı bekliyor bakalım senin zamanın ne zaman gelecek.. Hayırlısı ile kısa zamanda olsun insallah...
canım başına böyle şeyler geldiğinde besmele çek ve bildiğin dualardan oku...selamm kızlar az önce yattım biraz dalmışım ve kabusla uyandım arada bana oluyor ya fobim heralde :1ninca: uyurken bir anda oda karanlığı aynı üzerime duvardan örümcekler geliyor gibi hissediyorum :bbo: o hızla yastığı üzerine fırlattım pikeyi bide kafamçokkarıştı yataktan bir fırlayışım var çok korktumm :sinifsinif: sonra kendime geldim zaten tehlikeli gebelik geçiriyorum birde fırladım yataktan offf sonra wc ye gittim afedersiniz şır deken bişey lop etmezmi CADIARZU kalktım korkuyla ne düştü diye sandım ki kocaman bir akıntı beyaz fırçayla bakım dedim meğer peçeteymiş kısacası kızlar ben kafayı yedim heralde sizinle paylaşmak istedim :çok üzgünüm:
hamile kalamamak ayrı dert böyle sorunlu gebelik ayrı onu kaybetme korkusu ayrı oyyyyyy şu zaman geçse çok korktummm şimdide bir hareketli ee yataktan bir fırlayışım var uyandı heralde
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?