Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm cnm hayırlı cumalar
benim günüm dündü ama gelmedi şimdi ara sıra bakıyorum leke gibi bişeyler var birkaç gündür idrarımın rengi çok koyu inşallah gelmez yaaa

ya uykucu ya noldu:uhm:

sebebini bende bilmiyorum canım..günlerdir deli doluydum ya birden bişeyler oldu bana bende anlamadımm...sanırım dünkü gezmeden sonra oldu..

komşumla alışverişe gittik trabzon a ..kendime ciciler aldım ama bilmiyom işte..doğumuna az aldı onun üçüncü bebişi olcak inşş.bebiş içinde ciciler aldık ..burukluk oldu birden sanırım ondan gibi ya..yüreğime ateş düştü birden bende anlamadım birden iyiyken tepe taklak oldum yine..

kıskançlık değil kesinlikle en az arkadaşım kadar heyecanlıyım ..ilk iki çocuğu erkek bu sefer kıs geliyor hayırlısıyla..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..

bu günlerde biraz sınavım ağırlaştı gibi sanki ..kaybettiğim bebeğim üzerine tüm apartman hamiş kaldı nerdeyse..

önce bu bahsettiğim komşum,sonra onun üstünde bir komşu onun ilk bebeği olcak ama korunarak olmuş,birde karşıma yeni birileri taşındı buraya gelince oda hamiş kaldı istemiyorlarmış çünkü onunda üçüncü olacak...

rabbim güç kuvvet sabır versin hepimizee...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

canim benim hepimiz boyle gunler geciriyoruz bende her alisverise ciktigimda bebislerin cicilerini gorunce icim tuhaf oluyor cokiyi anliyorum seni canim rabbim bize guc kuvvet sabir versin insallah bizlerede hayirlis saglikli evlatlar nasip etsin AMINNNN

amin bitanemm..rabbim neylerse güzel eylerrrrrrrrrrrr

tabiki kıskançlık değil yazıyı okuyunca benim aklıma bile gelmedi inan Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin inşallah Allah bir gün bizlerin de yüzünü güldürecek inanıyorum ben:1hug:

inşş canım..rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

napalım UYKUCU oluyor bazen insana böyle şeyler...
insanız içte duygularımız var...kıskançlık değil gıpta bizimki....

BALSURATIM cnm benim ALLAH RAZI OLSUN ne güzel dualar yazmışsın binlerce kez Aminnnn
bu mübarek günün hürmetine rabbim tüm arkaşlarımın benim yüzümü güldürsün inşallahhh
Herkerse hayırlı Cumalar

uykucu şirinem arada bi hepimize oluyo
böyle şeyler sıkma canını inşallah bizde bigün
bebişlerimiz için alışverişlere çıkıcaz
kıskançlık olmadığını biliyoruz endişelenme
bende arkadaşımın hamiş haberini alınca çok kötü olmuştum
kıskançlıktan değil benimkide sadece içim sızlamıştı işte
bi ay olmuştu korunmayı bırakalı bi deniycem demişti ve hemen o ay hamile kaldı
bende 5 senedir tık yok isterv istemez üzülüyo insan
bi süre sonra geçiyo amaopuyorumnanaktan

düzelirim canım bana bakmayın siz arada bir geliyor işte..kendim ufak tefeğim ama yüreğim büyüdü baya..bunuda geçirecektirr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hep yaşadığımız duygular canım ALLAHIM görüyor..
akşam en samimi olduğum arkadaşlarımla toplandık yine birinin oğlunun doğumgünüydü 15 yaşına girdi ben evlendiğim ay hamile kalmıştı ardaşım bu oğlana şimdi boyumu geçti arkadaşlarımın hepsinde 2 şer çocuk var..hayırlısı böyleymiş ne yapalım ALLAHIM büyük:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

üzülme sabom duygusala bağlıyım bugün ..
ama geçicek bu günler bizde bebişlerimizi sevicez kucağımıza alıcaz elbet hayırlısıyla inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…