inşş canım..rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
uykucu şirinem arada bi hepimize oluyo
böyle şeyler sıkma canını inşallah bizde bigün
bebişlerimiz için alışverişlere çıkıcaz
kıskançlık olmadığını biliyoruz endişelenme
bende arkadaşımın hamiş haberini alınca çok kötü olmuştum
kıskançlıktan değil benimkide sadece içim sızlamıştı işte
bi ay olmuştu korunmayı bırakalı bi deniycem demişti ve hemen o ay hamile kaldı
bende 5 senedir tık yok isterv istemez üzülüyo insan
bi süre sonra geçiyo amaopuyorumnanaktan
hep yaşadığımız duygular canım ALLAHIM görüyor..
akşam en samimi olduğum arkadaşlarımla toplandık yine birinin oğlunun doğumgünüydü 15 yaşına girdi ben evlendiğim ay hamile kalmıştı ardaşım bu oğlana şimdi boyumu geçti arkadaşlarımın hepsinde 2 şer çocuk var..hayırlısı böyleymiş ne yapalım ALLAHIM büyük:çok üzgünüm:
uykucum rabbim kimseyi kazanamıycağı sınavlara tabi tutmasın bu dert başka canım biz ancak birbirimizi anlarız rabbim kimseyi bu derdin acısıyla yakmasın milletin istemiyerek kaldığı şey için biz yıllarca uğraşıp bekliyoruz ama imtihan dünyası işte inşallah bu sınavda kaybetmeden sabrımız tükenmeden allah korusun evlatlarımıza kavuştursun .......bunun yarası çok derin inan hemen hıçkırıklara boğuluyorum böyle mesajlarda............ içinde bebek olan reklamlarda televizyonlarda yeni doğum yapan görüntüleri görünce bebeğini emziren görüntüleri görünce .....gözyaşlarımı tutamıyorum ağlamamak için ne kadar zorlasamda bi hıçkırık ve sonu..............bunların kıskançlıkla hiç alakası yok canım benim bizim içimizi yakan o hasret gözyaşlarımızı akıtıyor içimizi yakıyor........ rabbim yangınlarımızı sağlıklı hayırlı analı babalı evlatlarla söndürür inşallah...............
amin canımm..inşş bu sınavı verenlerden oluruzzz..
tatlı anne çok ağlama emi ..bebiş üzülmesinn..tabi duygusallık daha yoğun şimdi sende canım benimmmmmmmmmŞeniz
Amin Amin Amin
Balsurat çok güzel dua etmişsin Alllahım inşallah en kısa zamanda kollarını bebişlerle doldurur hepimizin tüm dileyenlerin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Balım ağzına, yüreğine, diline sağlık canım
aminnnnnnnn aminnnnnnn aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
balım diline ve yazan ellerine sağlık canım . aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş.
balım ne güzel dua etmişsin gönlüne sağlık canım binlerce defa amin inşşşş
Aminnnnnnn
amin balım amiiiiiinnnnnn
günaydın hayırlı cumalar kızlar
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar hayırlı cumalar herkese
BALSURATIM cnm benim ALLAH RAZI OLSUN ne güzel dualar yazmışsın binlerce kez Aminnnn
bu mübarek günün hürmetine rabbim tüm arkaşlarımın benim yüzümü güldürsün inşallahhh
Herkerse hayırlı Cumalar
temmuz ayı hamiş aday listesi
..adet günü listede olmayan arkadaşlar gününü belirtirse eklerim listeye
maviyeshill------ O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:
birebira-------------O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:
1-neser-----------------11 Temmuz---?:CüvCüv::uhm:
2-sabina----------------]20 Temmuz---O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:
3-zelal81---------------20 Temmuz---?:CüvCüv:
4-can_iso--------------22 Temmuz---?:CüvCüv:
6-laluz24z-------------23 Temmuz---?:CüvCüv:
7-asi74-----------------23 Temmuz---?:CüvCüv:
8-BEBEGIMIZ--------23 Temmuz---?:CüvCüv:
9-casper33----------24 Temmuz---:CüvCüv:
10-meryem42--------24Temmuz---:CüvCüv:
11-mavioje-----------25 Temmuz---:CüvCüv:
12-rapunzell_82----26 Temmuz---:CüvCüv:
13-esila mısra-------27 Temmuz---(tüp bebek tedavisinde sonuç günü)dua edelim:CüvCüv::Saruboceq:
14-UykucuSirine ---29 Temmuz---:CüvCüv:
15-yabangülüm.----30 Temmuz---:CüvCüv:
16-melony------------30 Temmuz---:CüvCüv:
17-Ceylin_naz-------31 Temmuz:CüvCüv:
-minos----Balsurat ----tuliny----Gokkbb----nergis55----HARZEM---Fadik---ELCHIN---aşk_meleği----cornelia35-----maviumutolsun----becun---8-ozlem82do-----
(yeni ay yeni umut)
umudumuzu kaybetmeyilimm..rabbim ol dedikten sonra ..................
:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:küstüm san ben niye yokum yeni ay yeni umutlarda benim için hiçmi umut yok :umursamaz: :umursamaz::umursamaz:
eynen valla aymesim bende yokum uykucu şirinem agustos listesinde beni unutma olurmu şeker
bizi es geçmiş canım gördünmü bak:1closedeyes:
bende yokum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?