Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sıkma canını allah büyük onlara veren bizede verir..demekki hayırlısı buymuş..insan üzülüyor ama işte ne yaparsın nasip kısmet..halamın kızı ekimde evlendi şimdi hamile olduğunu öğrendim.çok üzüldüm ilk kez.önceden duyardım hamile haberlerini hiç üzülmezdim bu defa koydu bana..ama kendm için üzüldüm onun için çok sevindim.ama hayırlısı olsun elbet bizimde payımızda vardır annelik.rabbim sağlık versin..:Saruboceq:

evet canım şimdi belki daha fazla duygusalım ama zaten hiçbizaman bu konuda kendime hakim olamadımki :1no2: rabbim inşallah daha fazla ağlatmasın hiçbirimizi:Saruboceq: :Saruboceq:

amin canımm

bana küsmeyin olurmuu zaten duygusalımm çokkkkkkkkkk:gitme::gitme::gitme:

:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:küstüm san ben niye yokum yeni ay yeni umutlarda benim için hiçmi umut yok :umursamaz: :umursamaz::umursamaz:

kuşum listeyi yeni devraldım ya..ağustos listemde yerin hazır merak etme olurmu.hatta 10 ağustos diye not almışım .bu ayki günü bende olanlar var yeni umutlar içinde okişş ..ama ekliycem bir dahakine

eynen valla aymesim bende yokum uykucu şirinem agustos listesinde beni unutma olurmu şeker

kuşum senide ağustos listeme yazmışım canım ya 1 ağustos muş günün hatta..

bende yokum:çok üzgünüm:

kuşum kuşcağızım senin ne eski tarihin var bende nede yeni tarihin gününü belirtirsen ekliyim listeye okişş

inşş canım ..annelik payını tüm gücümle bekliyor olacağımmm

kızlar ben bir namaz kılcam inş rabbimede dua edecem her zamanki gibi meleklerimiz için
kimse gitmesin bir yere olur mu öpüldünüz şekerler
allah kabul etsin canım....

slm cnm hayırlı cumalar
benim günüm dündü ama gelmedi şimdi ara sıra bakıyorum leke gibi bişeyler var birkaç gündür idrarımın rengi çok koyu inşallah gelmez yaaa
inşalalh hamilesindir canım....

maşalalh değer çok güzel....
çok erken döllenme olmuş galiba....

okiş şeker tamam barıştımkaydirigubbakcemile5
unutma beni bi daha amalmaz: :kedi:

ne oldu canım ..hastalandın desem erken değil mi daha

yok hastalanmadımda ne biliyim birden efkarlandım.ama belirtileri var ,gerçi olmasını şu an istemiyorum.doktorumda sonbahara kadar tavsiye etmiyor ama yine korunmuyoruz biz.eşime korunalım diyorumm oralı değil ilaç kullanıyorum ve ilaç birden kesilemiyormuş bebeğe zararlıymışta.çok karışığım düşünüyorum hamile kalsam çok sevinecem .tedavim tamamlanmadanda yeniden nüksetme gibi durumu var gebelikte sıkıntı yaratıyormuş..offffffff offfffffffffffff bilmiyorum ya..:gitme:

uykucu şirinim ne güzel kaç gündür eğleniyoduk
sana böyle üzgün halini hiç yakıştıramadım
her zaman yüzün gülsün inşallah Allahım çok yakında meleğini gönderir de yüzün hep güler
öptüm seni fıstıkımŞeniz

Basit bir tükürük testinin hamile kadınların erken doğum riskini saptayabileceği bildirildi.
Britanyalı bilim adamları, 34 haftadan önce doğum yapan kadınların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin anormal derecede düşük olduğunu belirledi.
Journal of Obstetrics and Gynaecology dergisinde yayımlanan araştırmada, erken doğum yapacağının önceden belirlenmesi halinde kadına kortizon verilebileceği ve böylece bebeğin akciğerlerinin gelişmesi sağlanarak sakatlık ve ölümün önüne geçilebileceği belirtildi.
University College London ve King's College London'daki bilim adamlarının araştırmasında, erken doğum yapma riski bulunan 92 hamile kadına yapılan tükürük testinde, 34 haftadan önce doğum yapanların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin 37 haftadan sonra doğum yapanlara oranla çok daha düşük olduğu görüldü.
Hormonun doğum zamanını nasıl etkilediği tam olarak bilinmiyor, ancak uzmanlar, progesteronun iltihaba karşı bazı özelliklere sahip bulunmasından hareketle, düşük hormon seviyesinin bakteriyel enfeksiyona yol açabileceğini düşünüyor. Bakteriyel enfeksiyon, erken doğumun bilenen sebepleri arasında bulunuyor.
Araştırmayı kaleme alan Prof. Lucilla Poston, bu ilk bulguları tasdik için daha büyük bir araştırma yapmayı planladıklarını söyledi

benim günüm bugün ama benimkinden tık yok. hafif sancım var yolda gelecek heralde.kaç aydır 1 gün bile sekmemişti.

bende bu ay preseed kullanacam. ama kafam karıştı kullanayımmı kullanmayayımmıCADIARZU

Merhana Uykucuşirine listene benide eklermisin yeni adet tarihim 18 Ağustos

Eşim artık daha dayanamıyor aşılma yapalım diyor
ama ben istemiyorum. Hala onun sperm sayısını artırmak için neler kullanması gerektiği yönünde araştırmalar yapıyorum. dün Arı sütünün çok iyi geldiğinin duydum arıcılık yapan bir aile dostumuzdan hemen istedim. 2 - 3 ay daha şansımızı deneyeceğim. eğer normal yoladan hamiş kalamazsam direk tüp bebek yapacağım.

kızlar ben hala olmadım bu ay klomen kullanmıştım o yüzdenmi gecikti acaba yada dr kist demişti ondanmı ??????? kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…