hayırlı olsun cınımKızlar bende dün aşılamamı yaptırdım.Aşılamadaki sperm sonuçlarımız çok iyi çıktı. Öncesinde 70milyondu bu sefer baktık 400milyon olmuş. Ama morfolojiye bakılmamış bizim sorunumuz morfolojiydi(%2) Sayı arttığı için şansda artar herhalde diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı
inşallah hamişsindir canım yakızlarrrr karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi günüm yrn ne olur olmayım acaba hamile olsamda ağrıyabilir mi yine cevap verin ne olur geçmiyor zaman
günaydın sidelyam sanada iyi pazarlar tatlımgünayın kızlar iyi pazarlar diliyorum herkeze
herkese iyi pazarlar..
kızlar dünden beri hiç ilerlememiş ya sayfalar..:1no2:
hoşgeldin sabinacım,umarım iisindir? sana bi sorum olacaktı bildiğim kadarıyla daha önce düşük yapmıştın canım düşükten ne kadar sonra hamile kaldın acaba ?
iyi olmana sevindim canım....inşalalh bu ay bebiş tutmuşturopuyorumnanaktanslm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik iste ne olsun....
ben yabanci bi forumda ates olcumu grafigi bulmustum ve bu ay baslamistim hergun ayni saatte atesimi olcup yaziyorum otomatik olarakta yumurtlama gununu belirliyo, atesle birlikte calismalari, bazi belirtileri filanda ekleyebiliyosun, benimde 18.gun yumurtlama olmus sansima o gun calistik, 2gun sonrada calismistik belki tutar ne dersiniz opuyorumnanaktan
ama en cok hosuma giden adetimin duzelmis olmasi, o hesaplayiciya gore 4agustosa adetim gelmeli bu su demek oluyo, en son tup denememden sonra(marttaydi) adetim ilacsiz tikir tikir geliyo cooook mutluyum
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ı LIKE the boom Boom Powkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
iyi olmana sevindim canım....inşalalh bu ay bebiş tutmuşturopuyorumnanaktan
ayşecim şu sitenin adresini özelden bir versene bende bir göz atayım...
acaba türkçe sitelerde varmı böyle...
hayırdır balımkaydirigubbakcemile3
ne fiyatı ne yükselmesi:uhm:
slm rylai,....
fadikcim hemen vereyim ben frasnizcadan giriyorum ama belki turkce benzerleride vardir
mrb cnm kaydirigubbakcemile3
slm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik iste ne olsun....
ben yabanci bi forumda ates olcumu grafigi bulmustum ve bu ay baslamistim hergun ayni saatte atesimi olcup yaziyorum otomatik olarakta yumurtlama gununu belirliyo, atesle birlikte calismalari, bazi belirtileri filanda ekleyebiliyosun, benimde 18.gun yumurtlama olmus sansima o gun calistik, 2gun sonrada calismistik belki tutar ne dersiniz opuyorumnanaktan
ama en cok hosuma giden adetimin duzelmis olmasi, o hesaplayiciya gore 4agustosa adetim gelmeli bu su demek oluyo, en son tup denememden sonra(marttaydi) adetim ilacsiz tikir tikir geliyo cooook mutluyum
tamam canım şimdi işim var sonra ben araştırırım...slm rylai,....
fadikcim hemen vereyim ben frasnizcadan giriyorum ama belki turkce benzerleride vardir
:roflol::roflol:Black Eyed peas ___Boom Boom Pow
:sm_cool: :sm_cool:
I like that boom boom pow:sm_cool:
Them chicken jackin my style
:sm_cool:
They try copy my swagger
:roflol:Fadikomm ne fiyattı ne yükselmesi anlamadım.Anlamıı bu değilkiii şarkınınsırnaşık şey
Anlamı ::::::Bu boom boom darbe(patlama) sesinden hoşlanıyorum
Piliç tarzımı yükseltiyor:roflol:
tamam canım şimdi işim var sonra ben araştırırım...
çok sağolopuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
ay canım bu şarkımıydı:roflol:
valla benim suçum yok ben ingilizce sözlükte çevirdim aynen böyle yazdı...
Ben *Pow fiatın yükselmesi fiatın yükselmesisiden hoşlanırım:roflol::roflol:
ah canım benim yabancı müzikle pek arram yok
nerden bilem...
hatta yabancıyı bırak benim müzikle pek işim olmuyor...
gece gündüz pc başındayım ama müzik çok nadir açarım...
bu yüzden cahilliyime verin anacımkaydirigubbakcemile3
balım sen nie dj olmadın yada radyocu falan tam senlikmiş :lepi:
malatyada übeyte giden varmı
Fadikommm tüüüü sana .Kız mÜziksizz yaşam olurmuu...:1shok:Ben günde en az 8 saat dinliyorum.Müziksizzz yapamam asla:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?