Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım, benim eşimde varikosel ve morfoloji sorunu vardı. Ocak ayında ameliyat oldu, ondan sonra test yaptıramadık. 4 ay bittikten sonra benim yumurtlama günlerime dikkat etmeye başladık. Ateş ölçme ile. Sonra Türkiyeden ovulasyon testi getirtdim. Hepiniz bilirsiniz adını çok bilinen bir marka, onu kullandım. Ve o günü kaçırmadık:)) Daha sonra kayınbabam bizi aradı ve dediki burada baktığım bir garip (deli) var. Ona sordum, senin oğlunun cumartesi bir kızı oldu, ne zaman doğacak dedi!! Ve o cumartesi yani 27 haziran benim ovulasyon testinde çift çizgi gördüğüm gündü:)) Yani o garip bildi, bakalım kızım mı olacak onu da bilebilecek mi?
Bu arada eşime her sabah fındık yedirdim, elimden geldiğince keçiboynuzu içirdim, dengeli beslenmesini sağladım. 15 kilo zayıfladı. Bide tiroidi varmış, onun için ilaç kullandı, o da zayıflamasına etki etti.
Dualarım hepinizle birlikte, sizde bana dua edin canlarım. Öpüyoruuumm..

birebira tebrik ederim çok sevindim denin adına ben aranıza yeni katılıyorum benim de adet günüm yarın bekliyorum inş olmamda ben de hamiş haberi veririm sizlere.Peki sen herhangi bir tedavi gördünmü?

Canım teşekkür ederim. Hoşgeldin topiğimize! Umarım güzel haberlerinde gelmişsindir, seninde halayını çekeriz:)
Ben tedavi görmedim ama eşim varikosel ameliyatı oldu. Allah a şükür işe yaradı sanıyorum ki oldu:) Aslında merakımızdan eşim test yaptırmayı düşünüyor, değerleri yükselmiş mi diye.

Tekrar tebriklerbirebiracım opuyorumnanaktan Allahımkucağına almak nasip etsin kaydirigubbakcemile5

Allah mutluluğunun devamını getirsin canım
dualarımız seninle olmaya devam edecek
Alah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Allah senden razı olsun şimdiden bizim için edeceğin dualar için
senin için halaya :teytey::teytey::teytey:

hoşbulduk birebiracım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim inş ben de güzel haberler veririm.Bebeğin sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle cnm

tekrardan tebrik edrim canımopuyorumnanaktan
rabbim sağlıcakla kucağına almayda nasip etsin...amiinnn....

selam kızlar adet oldum sonunda son klomen tedavımde...
bundan sonra beklemedyıım..
yıne gelmesse melegım..
son care olarak tup bebek tedavısı olcam...
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
canım ya:teselli::teselli:Şeniz
seni çok iyi anlıyoruz:teselli:
ama ne yapalım biz elimizden geleni ypıyoruz...
rabbim ne zamn kısmat ederse o zaman gelir bebişler....
biz sabırla biraz daha deneyelim eğer olmassa da tüp bebek yaparız....
rabbim hayırlıısnı versin....

canım eşin son zamanlar hiç test verdimi...
siizn değerler iyiiydi ama acaba düşmüş olabilirmi...

canlar hekese hayırlı günleropuyorumnanaktan
öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

amanda aman ne güzel bi haber bu.:teytey::teytey:rabbim tamamına erdirsin canım.sağlıcakla kucağına al işallah.darısı bizlere:Saruboceq:

Kızlar bende dün aşılamamı yaptırdım.Aşılamadaki sperm sonuçlarımız çok iyi çıktı. Öncesinde 70milyondu bu sefer baktık 400milyon olmuş. Ama morfolojiye bakılmamış bizim sorunumuz morfolojiydi(%2) Sayı arttığı için şansda artar herhalde diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı

hayırlı olsun canım...inşallah pozitifi görürsün...
canım sayınız gerçekten maşallah çok güzel artmış...
ben o kadar sperm içinden morfolojisi düzgün çok sperm çıkacağına inanıyorum...
hadi bakalım hayırlısı...
şimdi sabırla beklemek vakti....
.

kızlarrrr karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi günüm yrn ne olur olmayım acaba hamile olsamda ağrıyabilir mi yine cevap verin ne olur geçmiyor zaman

kızlarrrr karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi günüm yrn ne olur olmayım acaba hamile olsamda ağrıyabilir mi yine cevap verin ne olur geçmiyor zaman
canım hamileikende ağrı olur bazen...
ama kendini bu kadar sitrese sokma...eğer bebek yoksa daha çok üzülürsün....
hakkımızda hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun canım..
inşallah pozitifi görürsün..:Saruboceq:

sabır bitanem sacede ..sakın ama sakın isyan etme..
lmaz:

rabbim büyük elbet sabrımızın mükafatını verecektir elbet bir gün mutlaka ..ama bu dünyada ama öbür dünyada :Saruboceq:

canım naber valla bazen isyan geliyo ama dur diyorum sabır et napayım bizim kaderimizde bu hasret ve sıkıntı çekmek rabbim hayırlısını versin inş bigün mukafat alırız ne diyim inşşşşşş
kızlar mrbb nasılsınızzz ya hep geliyomda bi kişi mrb demiyo haaa küscem daha gelmiyicem:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…