Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kusura bakma mesajını görmeden çıkmışım...
çok geçmiş olsun canım....inşallah ateşi düşmüştür şimdi...

saol canım.acıle gıdıp serumu yıyınce dustu cok sukur.salgın varmıs aman dıkkat edın.herkezın atesı vardı ve ıstıfra edıyorlardı acılde..

hayırlı akşamlar canlarım
balum tatlım hadi hayırlısı bakalım
yumoşlar çatlamış kolay gele:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Yumoşlarımı son kezz çatlattım az önce

OH OH SAĞLICAKLA ÇATLASINLAR İNŞŞŞŞŞŞ SPERMLERLE ŞENİLKLİ BULUŞMALARI OLUSUN :lepi::lepi::lepi:VVVVEEEEEEEEEEEEEEE KALİTELİ EMBİRYOLAR OLSUNLAR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: CANIM GÖBÜŞÜNÜ DLDURSUNLAR İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: SENDE ŞİPŞİŞKO BİR ANNE ADAYI OLURSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol:Yeterr aminn inşallahh ama ben tüp bebe yaptırmıyorumkiii kaliteli embriyo falan yazmışsınkaydirigubbakcemile3

tüliny nan seni ve nesrini rüyamda gördüm.bişey hakkında konuşuyorduk ama hatırlamıyorum.ama sizlerle olmak güzeldi rüyada bile olsayerimseniben

Rapunzelim üzülme canım salla gitsin..
klomende kurusun gitsin artık üretilmesin inş..
Allah tez vakitte yüzümüzü güldürsün hepimizin canım..

Nergis inş aşılamadan olumlu sonuç alırsın canım..
hayırlısı olsun..

Ayşecim Allah gönlüne göre versin..
ikide bir söyleme de bozulmasın düzenin yine..
inş bu ay oldu dersin ne güzel olur..

asiiiiiii nerelerdesin kız sen..
şurdayım burdayımda demiyosun haaa :mymeka:

yetercim izmitte neler yapıyosun bakalım..
gez gez göle de gir.. kaydirigubbakcemile5

bende geldim işte..
hepinizin iyi olmasını diliyorum..
anam ben sizi çok seviyorum be yaa..
olmadı mı olmuyor valla..
yanımdaki arkadaşlarımdan daha iyisiniz..
keşke görüşme imkanlarımızda olsaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ıyi geceler kızlar umarım keyifler yerindedir. Ben işe başladığımdan beri fazla takılamıyorum buralara. Herkesin sağlığı sıhati iyidir inşallah....

tüliny nan seni ve nesrini rüyamda gördüm.bişey hakkında konuşuyorduk ama hatırlamıyorum.ama sizlerle olmak güzeldi rüyada bile olsayerimseniben

vayy hayır olsun canım..
inş bir gün bir araya da gelinir..
ne güzel olur diyorum hep keşke olsa..
bebek konuşuyoruzdur başka ne konuşcaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

balkafam kaytarmak yok..
çalış çalış dipsüz hamiş yapcak seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

balkafam kaytarmak yok..
çalış çalış dipsüz hamiş yapcak seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin seninn:roflol:Güldürdün beni delüüü hahahahahahaha:roflol:ulan adamın adını dipsüz koydun puhahaha ama o Çokk yakışıklıııı :roflol::roflol:Eşim diyoki bakıyorum sohbetti ilerlettiniz:roflol:iyi muhabbett ediyorsunuz.kaydirigubbakcemile3dedim konuşuyoruz ne yapayımkaydirigubbakcemile3

İyi geceler kızlar umarım keyifler yerindedir. Ben işe başladığımdan beri fazla takılamıyorum buralara. Herkesin sağlığı sıhati iyidir inşallah....
kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
iyiyiz canım şükür bir yaramazlık yok...

Yumoşlarımı son kezz çatlattım az önce
hadi bakalım hayırlısı canım...inşalalh bu sefer olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…