Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlaar bu ara biraz yoğunum fazla takip edemiyorum

yabangülüm nice senelere canım inşallah bebeişsiz kutladığın son yıldönümü olur canım :1hug:

caspercım ne güzel kese görünmüş allahın izniyle kalp atışlarınıda duyacaksınız rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah

melony geçmiş olsun canım off çok zor bir durum allah kolaylık versin :gitme:

nevrodan haber gelmiş rabbim inşalah onuda sağlıkla bebeğine kavuşturacak :Saruboceq:

günaydın kıssslarrr...inş hayırlı haberler alırız bugün...
bendeki hayırlı haber yüzme havuzuna kaydoluyorum bugün...kan testi falan olacağım...evde otur otur sıkıldım..inş iyi olur

yeterim kardeşine de dileğini versin Rabbim..
AMMİİİNN CANIM RABİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞ
yetercim allah sana kardeşine hepimeze güzül güzel bebişler nasip etsin canım benimm
CANIM BENİM SAĞOL İNŞŞŞ RABİM HEPİMİZE NASİP ETSİN

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sana da günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnn

selam kızlar..
nasılsınız? ebru canım yüzmeye gidicen he ne güzel..
ne kadarmış ücreti..
ceylinim kolay gelsin canım..

günaydın kıssslarrr...inş hayırlı haberler alırız bugün...
bendeki hayırlı haber yüzme havuzuna kaydoluyorum bugün...kan testi falan olacağım...evde otur otur sıkıldım..inş iyi olur

canım iyi yapmışsın
bende hep yüzmek istemişimdir ama ne yazıkki bilmiyorum:kedi:
rahatlatır biraz seni farklı alanlar

herkese hayırlı günler canlara.s.

benim kırmızılar yolda...
dün biraz pembeydi bugün daha koyu gibi...
öncelerde adet olduğum zaman hemen olurdum şimdilerde ise en az 2-3 gün pembe akıntı oluyor...
bu sefer tam zamanın da geldi....prolaktin düştüğü için omalı...
ama gözlemlemlediğim kadarıyla yumoş olmadı...çünkü geçen ay olmuştu ama o ay da ilaç içtiğim için korunuyorduk....
ondan önceki ayda yumoş yoktu....zaten ondan öncede adetlerim çok düzensizdi...
yani kısacası bu son ayları hiç değerlendiremedik...
ben biraz normal yoldan denemek çok istiyorum ama olmuyo...
belki yumoş olsa yine olmayacak ama ben işte sadece dememek istiyordum...
hayırlısı artık...

merhaba kizlarrr
bu gun pek mesaj yazilmamis
benim adetim baya bir gecikti
nu gun tam 40. gunum
test yapmadim hic zaten arada gecikir benimki
testim var ama elim gitmiyor hic
yarin doktorda randevum var umarim yarin gelmezde muayene olurum
cogu insan korkuyor muayeneden ama ben tam tersi korkmuyorum
daha cok hastaliktan korkuyorum smear testini 1 bucuk yildir yaptirmadim
yarin bakalimda en azindan icim rahatlar

minoş canım hamilesindir belki.işallah ya testi yap işallah müjdeli haber verirsin bellimi olur.:ecrin_bebek:

slm canlar nasilsiniz?

bizden iyilik gun sayiyoruz iste :ecrin_bebek:

minos adet beklemek ne demek cok iyi bilirim hep aklinda bi acaba negatif oldugunu bile bile test yapmalar filan, ama insallah senin bu gecikme hayirlidir canim

canım evet evde halimi görmelisin allah tan havalar sıcak seyrediyoda aşağım acık geziyorum evde etekler foraaa anlıycan ayrıca tşk ederm akannehirakannehir

inşallah o güzel haberi vermek banada nasip olur kıslar
bu arada yine adet oluyorum belirtilerim başladı
bu aralar hep erken olmaya başladım nedense:uhm:

erken olmak gibisi yok hiç beklemediğin anda gelmesii bende görmedim canım 19- 20 si olmam gerkiyor tık yokk:sinifsinif::sinifsinif:

selam kızlar..
nasılsınız? ebru canım yüzmeye gidicen he ne güzel..
ne kadarmış ücreti..
ceylinim kolay gelsin canım..

selam canım iyiyiz sen nasılsınopuyorumnanaktan

olsun hani bir reklam varya devedende kus mu olurmuymuş diyen( ne alakaysakurcam ama bak bağlantıyı tesselli amaçlı sanırım) olsun gecen ayları boşver giden gitti bir ovuluasyon testi alırızz öle denerizzz demii fadikçimmopuyorumnanaktansositososito

evet kızlarr daha olmadım 19- 20 si adet tarihim hesaplattığım zaman nette daha erken cıkıyor 18 ekim adet tarihin diyor dün şüphelendim yaptım test sabah tık yok 29.gün sabahi yanii olsa cıkardı ama belimdeki ağrıdan ölüyorum özellikle sağ taraf akıntılarım çoğaldı süt gibi ama tabii mantar da olunca anlayamıyorum neyse ney cokta takmıyorum gelsede rahatlsam walla gelirse gelir gelmezse pazartesiye kadar beklicem çok da tınnn

selam kızlar
minnoşum inşallah hamilesindir canım
ebrucum yüzmeye katılcakmışsın hayırlı olsun senin adına çok sevindim ama çoook kıskandım :)) benimde yaparken keyif aldığım tek şey yüzmek havuz çok harika ya insan kendiyle başbaşa kalıyo hele bide şöyle sırtüstü yatıp yüzersen kendini hiç yormadan sanki bu dünyada bitek ben varım gibi hissediyo dedikoducu bir yığın insanla olmaktansa muhteşem zaman geçirmiş oluyosun ay inşallah bende havuvuna yüzmeye gidebileceğim bi şehirde otururum bir gün gerçekten çoooooookkkkk seviyorum inşallah sanada çoook iyi gelcek canım şimdiden iyi eğlenceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…