- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
inşallah canım opuyorumnanaktan
aymes iyişallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun iyi haberlerini bekliyorum
günaydın canlarım opuyorumnanaktan
sidelyacım sabah kuşu olarak biz yine yerimizdeyiz
günaydın kızlarrrr
evet şeker bizler yerimizdeyiz her zamanki gibi nasılsın
AMMİİİNN CANIM RABİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞyeterim kardeşine de dileğini versin Rabbim..
CANIM BENİM SAĞOL İNŞŞŞ RABİM HEPİMİZE NASİP ETSİNyetercim allah sana kardeşine hepimeze güzül güzel bebişler nasip etsin canım benimm
teşekür ederim.işallah diğer evlilik yıl dönümümüzde bebişlerimizle kutlarız..
AMİİİNNNNNNN İNŞŞŞŞŞ
AMİNNNNNNNNN SEVCANIM AMİNNNNİnşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:
CANIM KESEYİ GÖRMÜŞŞSÜN DARISI KALP ATIŞLARINA OLSUN İYİ DİLEK VE DUALARIN İÇİN SAĞOLkızlar dün ilk defa keseyi gördük kan değerlerine göre ikiz diyodu doktorumda ama kese 1 tane çıktı varsada muhtemelen gelişmedi dedi.neyse hayırlısı allahım buna sağlık versin cuma günüde inşallah kalp atışını duyarsam biraz rahat nefes alıcam.bizim için dua edin olurmu canlarım.
en kısa zamandada kimsenin göbüşü boş kalmayacak allahın iznniyle her gün ama hergün tespih çekip sürekli dua ediyorum kızlar. sizleri sakın unuttuğumu sanmayın tek tek değil ama tüm kadınlar kulubündeki arkadaşlarım diyerek vede kuzenim ve eski işterinde bir arkadaşım var onlarda dahil hepiniz için dua ediyorum canlarım.
günaydın kızlar nasılsınız, 2 gündür giremedim, pazar günü transferim oldu, 3 embriyo aldık geldik çok şükür, inşallah beni bırakmazlar, dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Fadiğim canım sonucum 29 ekimde belli olacak listeyi gördüm söyleyeyim dedim
Uykucuuuum tatlım herşeyin hayırlısını istiyoruz, böylesi hayırlıymış demekki, rabbim en kısa zamanda gönderir inşallah meleğini sana canım
Casperiim senin transferinde embriyolar kaç hücreliydi? bana transferden sonra söylediler de hücre hakkında pek bilgim yoktu,oyüzden merak ettim.
Aymessss kıssss napıyon, nasılsın? hepinizi özledim yaaa, bugünde yatayım yarın işe gitcem hayırlısıyla sonra sık sık görüşürüz, sonuç gününe kadarda nasıl beklicem bilemiyorum
CANIM İNŞŞŞŞŞ DUALARIMIZ HEPİMİZE İNŞŞ SNA SIKI SIKI TUTNUP HİÇ BIRAKMAZ BEBİŞLERİNRABİM GÖNLÜNDEKİNİ NASDİP ETSİN HAYIRILI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kıssslarrr...inş hayırlı haberler alırız bugün...
bendeki hayırlı haber yüzme havuzuna kaydoluyorum bugün...kan testi falan olacağım...evde otur otur sıkıldım..inş iyi olur
selam kızlar..
nasılsınız? ebru canım yüzmeye gidicen he ne güzel..
ne kadarmış ücreti..
ceylinim kolay gelsin canım..
merhaba kizlarrr
bu gun pek mesaj yazilmamis
benim adetim baya bir gecikti
nu gun tam 40. gunum
test yapmadim hic zaten arada gecikir benimki
testim var ama elim gitmiyor hic
yarin doktorda randevum var umarim yarin gelmezde muayene olurum
cogu insan korkuyor muayeneden ama ben tam tersi korkmuyorum
daha cok hastaliktan korkuyorum smear testini 1 bucuk yildir yaptirmadim
yarin bakalimda en azindan icim rahatlar
merhaba kızlaar bu ara biraz yoğunum fazla takip edemiyorum
yabangülüm nice senelere canım inşallah bebeişsiz kutladığın son yıldönümü olur canım :1hug:
caspercım ne güzel kese görünmüş allahın izniyle kalp atışlarınıda duyacaksınız rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah
melony geçmiş olsun canım off çok zor bir durum allah kolaylık versin :gitme:
nevrodan haber gelmiş rabbim inşalah onuda sağlıkla bebeğine kavuşturacak :Saruboceq:
inşallah o güzel haberi vermek banada nasip olur kıslar
bu arada yine adet oluyorum belirtilerim başladı
bu aralar hep erken olmaya başladım nedense:uhm:
selam kızlar..
nasılsınız? ebru canım yüzmeye gidicen he ne güzel..
ne kadarmış ücreti..
ceylinim kolay gelsin canım..
herkese hayırlı günler canlara.s.
benim kırmızılar yolda...
dün biraz pembeydi bugün daha koyu gibi...
öncelerde adet olduğum zaman hemen olurdum şimdilerde ise en az 2-3 gün pembe akıntı oluyor...
bu sefer tam zamanın da geldi....prolaktin düştüğü için omalı...
ama gözlemlemlediğim kadarıyla yumoş olmadı...çünkü geçen ay olmuştu ama o ay da ilaç içtiğim için korunuyorduk....
ondan önceki ayda yumoş yoktu....zaten ondan öncede adetlerim çok düzensizdi...
yani kısacası bu son ayları hiç değerlendiremedik...
ben biraz normal yoldan denemek çok istiyorum ama olmuyo...
belki yumoş olsa yine olmayacak ama ben işte sadece dememek istiyordum...
hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?