selam herkese..a.s.
sonunda gelebıldım.aklım burdaydı..
sıcak hamama gıttık..gıdeerken haber veremedım arkadslar:1ninca:
ama aklım burdaydı..
herkesı cok merak edıyorum sırınem naptı sonuc ne oldu
tulınım basladımı
can ısonun tarnsferı.
semıha sekerı yukselmıstı :gitme:
sabomm ızmırden geldımı..hihoyyyt
ballom nasıl oldu..
aklıma bunlar gelıyor sımdılık..
onemlıs hamıle cıktımı:hooray::hooray:
herkesı cok ozledım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[/F
CANIM HOŞ GELDİN vereliniortak vereliniortak vereliniortak
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sana da günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnn
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sana da günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnn
merhaba kizlarrr
bu gun pek mesaj yazilmamis
benim adetim baya bir gecikti
nu gun tam 40. gunum
test yapmadim hic zaten arada gecikir benimki
testim var ama elim gitmiyor hic
yarin doktorda randevum var umarim yarin gelmezde muayene olurum
cogu insan korkuyor muayeneden ama ben tam tersi korkmuyorum
daha cok hastaliktan korkuyorum smear testini 1 bucuk yildir yaptirmadim
yarin bakalimda en azindan icim rahatlar
selam kızlar nasılsınız hayırlı günler bende biraz dan pazara gidicem hazırlanıyorum
herkese hayırlı günler canlara.s.
benim kırmızılar yolda...
dün biraz pembeydi bugün daha koyu gibi...
öncelerde adet olduğum zaman hemen olurdum şimdilerde ise en az 2-3 gün pembe akıntı oluyor...
bu sefer tam zamanın da geldi....prolaktin düştüğü için omalı...
ama gözlemlemlediğim kadarıyla yumoş olmadı...çünkü geçen ay olmuştu ama o ay da ilaç içtiğim için korunuyorduk....
ondan önceki ayda yumoş yoktu....zaten ondan öncede adetlerim çok düzensizdi...
yani kısacası bu son ayları hiç değerlendiremedik...
ben biraz normal yoldan denemek çok istiyorum ama olmuyo...
belki yumoş olsa yine olmayacak ama ben işte sadece dememek istiyordum...
hayırlısı artık...
selam kızlar..
nasılsınız? ebru canım yüzmeye gidicen he ne güzel..
ne kadarmış ücreti..
ceylinim kolay gelsin canım..
merhaba arkadaslar....
bugun hastaneye gittik derin dondurucudan 2bebis aldik geldikve 6. transferimizide boylelik yapmis bulunuyoruz...
ben kendime dikkat ediyorum simdi soguk uykudan guzelce uyanip bolunmeye devam eden bebislerin guzelce annelerine tutunmalirini beklicez....
cucum cok uzuldum canim catlatma ignesi yaniltiyo iste, hayirlisi be guzelim ne yapalim birgun tutar umidyle yola devam etmeliyiz, allah yardimcimiz olsun.....
uykucu az kalmis insallah guzel haberlerini aliriz canim, benim testte 29 ekimde .....
hepinizi cok optum canlarim
minoş canım hamilesindir belki.işallah ya testi yap işallah müjdeli haber verirsin bellimi olur.:ecrin_bebek:
slm canlar nasilsiniz?
bizden iyilik gun sayiyoruz iste :ecrin_bebek:
minos adet beklemek ne demek cok iyi bilirim hep aklinda bi acaba negatif oldugunu bile bile test yapmalar filan, ama insallah senin bu gecikme hayirlidir canim
selam kızlar
minnoşum inşallah hamilesindir canım
ebrucum yüzmeye katılcakmışsın hayırlı olsun senin adına çok sevindim ama çoook kıskandım :)) benimde yaparken keyif aldığım tek şey yüzmek havuz çok harika ya insan kendiyle başbaşa kalıyo hele bide şöyle sırtüstü yatıp yüzersen kendini hiç yormadan sanki bu dünyada bitek ben varım gibi hissediyo dedikoducu bir yığın insanla olmaktansa muhteşem zaman geçirmiş oluyosun ay inşallah bende havuvuna yüzmeye gidebileceğim bi şehirde otururum bir gün gerçekten çoooooookkkkk seviyorum inşallah sanada çoook iyi gelcek canım şimdiden iyi eğlenceler...
aysemmmm sımdı ogrendımmm.
ınsallah bu sefer hayırlısyla olur:Saruboceq::Saruboceq:
sırınem canım benım cok uzuldum..herseyın hayırlısı..
fadıkcım yenı adet tarıhı veremıycem..adetım gelmedı...
test yapmayıda duusnmuyorum
nasıl olsa olmamıstır..:icecream:
azcık daha bekleyeyım..
sanırm menepoza gırıyorum..senağlamasenağlama
aaa ben atladim herhalde nerde gordun nevronun haberini?
bu arada hosgeldin a.s.
iyi yaptın canım...hem dikiş bilmek çok hoş birşey...kızlar herkese merhabalar.anlasılan hepımız cok yogunuz.bende kursa basladım yıne gecen senekı gıbı dıkıse gıdıyorum.kendıme etekler bluzlar dıkecegım ınsallah..
arada yıne ugrarım yenı haberler varmı dıye.ama kımsecıkler kalmadı ya.topık cok sessızzzz....
canım senide ne çok misafirin geliyohihoyyytkolay gelsin...iyi akşamlar kızlar...............ayşecim transferin olmuş son 8 gün inşallah bu sefer tutunacak bebeğin sende canisoda bize güzel haberler vereceksiniz 29 ekimde 2 bayram etcez........bugün misafirlerim vardı onlar gitti ben pc başına biraz erken kalktım şimdi nasıl uykum geliyor yatarsam gece uyuyamam eşimde yokki onla uğraşayım :jeyyar: ayyyy bide nasıl sıcak bizim buralar yaz gününden beter baydım resmen ne zaman gelecek buraya kış ya tv yide hiç açasım gelmiyor birkaçgünden beri gösterilen haberler midemi bulandırıyor basıyorum küfürü günaha giriyorum.........topiktede kimseler kalmamış sohbet edek..........yabangülüm inşallah bunca çektiğin sıkıntıların mükafatını rabbim sana kat kat güzelliklerle verir canım sende mis kokulu bebeğine kavuşursun
selam canım...selam kızlar sitede ne var ne yokk güzel haberler varmıı
ah canım sorma yaHERKESE SLM KIZLAR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan YAAAAAAAA BU ADETLERİMİZİ GELSE DERT GELMESE DERT NE YAPACAĞIZ BİZ BUNLARRLA YAAAklava: klava: klava:
evet canım bende bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum...olsun hani bir reklam varya devedende kus mu olurmuymuş diyen( ne alakaysakurcam ama bak bağlantıyı tesselli amaçlı sanırım) olsun gecen ayları boşver giden gitti bir ovuluasyon testi alırızz öle denerizzz demii fadikçimmopuyorumnanaktansositososito
evet kızlarr daha olmadım 19- 20 si adet tarihim hesaplattığım zaman nette daha erken cıkıyor 18 ekim adet tarihin diyor dün şüphelendim yaptım test sabah tık yok 29.gün sabahi yanii olsa cıkardı ama belimdeki ağrıdan ölüyorum özellikle sağ taraf akıntılarım çoğaldı süt gibi ama tabii mantar da olunca anlayamıyorum neyse ney cokta takmıyorum gelsede rahatlsam walla gelirse gelir gelmezse pazartesiye kadar beklicem çok da tınnn
hoşgeldin şeker...selam herkese..a.s.
sonunda gelebıldım.aklım burdaydı..
sıcak hamama gıttık..gıdeerken haber veremedım arkadslar:1ninca:
ama aklım burdaydı..
herkesı cok merak edıyorum sırınem naptı sonuc ne oldu
tulınım basladımı
can ısonun tarnsferı.
semıha sekerı yukselmıstı :gitme:
sabomm ızmırden geldımı..hihoyyyt
ballom nasıl oldu..
aklıma bunlar gelıyor sımdılık..
onemlıs hamıle cıktımı:hooray::hooray:
herkesı cok ozledım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?