Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam herkese..a.s.
sonunda gelebıldım.aklım burdaydı..
sıcak hamama gıttık..gıdeerken haber veremedım arkadslar:1ninca:
ama aklım burdaydı..
herkesı cok merak edıyorum sırınem naptı sonuc ne oldu
tulınım basladımı
can ısonun tarnsferı.
semıha sekerı yukselmıstı :gitme:
sabomm ızmırden geldımı..hihoyyyt
ballom nasıl oldu..
aklıma bunlar gelıyor sımdılık..
onemlıs hamıle cıktımı:hooray::hooray:
herkesı cok ozledım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aysemmmm sımdı ogrendımmm.
ınsallah bu sefer hayırlısyla olur:Saruboceq::Saruboceq:

sırınem canım benım cok uzuldum..herseyın hayırlısı..

fadıkcım yenı adet tarıhı veremıycem..adetım gelmedı...
test yapmayıda duusnmuyorum
nasıl olsa olmamıstır..:icecream:
azcık daha bekleyeyım..
sanırm menepoza gırıyorum..senağlamasenağlama

rapunzell hoşgeldin canım?nasılsın bakalım görüşmeyeli.bizler de seni özledik...ben de bayağı gelemiyorum buraya.yarım yamalak takip ediyorum. yağmurcan doğum yaptı. casper33 hamile.

caneylom, ayy maksadım kıskandırmak değildiii...eğer gidebilecek arkadaşlar varsa onları da hevese getirmekti...ah regl dönemim, spermler şöyle spermler böyle demektense kafayı dağıtmak iyi gelir bence de...ben de yüzmeyi çok seviyorum...çok uzun süredir ilk defa kalbim pıt pıt atıyor...bugün tahlillerimi falan verdim..yarın başlıyorum inşallah...insan yaşadığını hissediyor hakikaten...yeni şeyler yapmaya başlayınca...sen nerede oturuyorsun canım....inş hayallerin gerçek olur...her hayalin bu arada :ecrin_bebek:

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sana da günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnn

canım günaydını görmedim nasılsın sabah kızkadeşimin oğlu grip olmuş ona gitmiştim şimdi geldim

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sana da günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnn

selam kızlar nasılsınız hayırlı günler bende biraz dan pazara gidicem hazırlanıyorum

selam kızlar..
nasılsınız? ebru canım yüzmeye gidicen he ne güzel..
ne kadarmış ücreti..
ceylinim kolay gelsin canım..

HERKESE SLM KIZLAR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan YAAAAAAAA BU ADETLERİMİZİ GELSE DERT GELMESE DERT NE YAPACAĞIZ BİZ BUNLARRLA YAAAklava:klava:klava:

merhaba kızlar bugün çok yoğundum yeni girebildim ama kimsecikler kalmamış
nevrodan haber gelmiş rabbim inşallah onuda bir avazda kurtarsın sağlıklı doğumlar yapsın
tüm hamiş arkadaşlarada sağlıklı doğumlar dilerim
istanbulda olan arkdaşlar iyi bi doktor arıyorum bana önerebilceğiniz doktorları bildirmisiniz
bizim meleklerde yola çıksın artık...

bizim adetler stresten geçikiyor kızlar bunun açıklaması bu inşallah en yakın zmanda ya det olursunuz yada 9ay hiç olmassınız arkdaşlar

iyi akşamlar kızlar...............ayşecim transferin olmuş son 8 gün inşallah bu sefer tutunacak bebeğin sende canisoda bize güzel haberler vereceksiniz 29 ekimde 2 bayram etcez........bugün misafirlerim vardı onlar gitti ben pc başına biraz erken kalktım şimdi nasıl uykum geliyor yatarsam gece uyuyamam eşimde yokki onla uğraşayım :jeyyar: ayyyy bide nasıl sıcak bizim buralar yaz gününden beter baydım resmen ne zaman gelecek buraya kış ya tv yide hiç açasım gelmiyor birkaçgünden beri gösterilen haberler midemi bulandırıyor basıyorum küfürü günaha giriyorum.........topiktede kimseler kalmamış sohbet edek..........yabangülüm inşallah bunca çektiğin sıkıntıların mükafatını rabbim sana kat kat güzelliklerle verir canım sende mis kokulu bebeğine kavuşursun

kızlar herkese merhabalar.anlasılan hepımız cok yogunuz.bende kursa basladım yıne gecen senekı gıbı dıkıse gıdıyorum.kendıme etekler bluzlar dıkecegım ınsallah..
arada yıne ugrarım yenı haberler varmı dıye.ama kımsecıkler kalmadı ya.topık cok sessızzzz....

bebişlerin tutunur inşallah 29 ekimde güzel haberini alırız opuyorumnanaktan

hayırlı olsun fatıa zehra güzel bir uğraş

ayşemin trasnferimi oldu farketmedim hayırlı olsun güzel haberlerle gel inşaşşall

casper gözün aydın Rabbim kalp atışlarını büyüdüğünü ve kucağına aldığın günleride göstersin inşallah

minoş canım hamilesindir belki.işallah ya testi yap işallah müjdeli haber verirsin bellimi olur.:ecrin_bebek:

slm canlar nasilsiniz?

bizden iyilik gun sayiyoruz iste :ecrin_bebek:

minos adet beklemek ne demek cok iyi bilirim hep aklinda bi acaba negatif oldugunu bile bile test yapmalar filan, ama insallah senin bu gecikme hayirlidir canim

canlarim keske olsa melegim icime konmus olsa
ama 8 senedir belki bu ay olmustur diyip umutla yapilan testler hep negatifti
artik umutlansam bile testi elime alip yapmaya hazirlanirken icimden oyle bir ses diyorki bu defada yok
ama Allah buyuk neden olmasin bizden daha kotu durumda olupta bu mucizeyi yasayan oyle sayisiz insan varki
sabir sadece isyan etmeden sabir
insalah Allah bu guzel duygulari hayirla saglikla bizede yasatir
bu ay ben olamasam bile icimizden birisi olsa yinede cok sevinicem:Saruboceq:
insallah hepimiz erkek infertilitesi topiginden emekli oluruz:Saruboceq:

hosgeldin canim
insallah ummadigin bu ayda gelmistir melegin sana
menepoz filan deme daha yasin kac ya
ilk asilamamdan sonra 3 ay olmamistim bende korkmustum ama cok sukur yoktu birsey
3. asilamami oldum tekrar gecikme yasiyorum

aaa ben atladim herhalde nerde gordun nevronun haberini?
bu arada hosgeldin a.s.

canım kendi gelmedi...
haberi geldi...
34. haftasındaymış...hamileliyi çok zor geçiyormuş...
annesi yanında kalıyormuş...

iyi yaptın canım...hem dikiş bilmek çok hoş birşey...

canım senide ne çok misafirin geliyohihoyyytkolay gelsin...

selam kızlar sitede ne var ne yokk güzel haberler varmıı
selam canım...
yeni bir haber yok...

HERKESE SLM KIZLAR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan YAAAAAAAA BU ADETLERİMİZİ GELSE DERT GELMESE DERT NE YAPACAĞIZ BİZ BUNLARRLA YAAAklava:klava:klava:
ah canım sorma ya

evet canım bende bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum...
hayırlısı artık...
sağol canım....

hoşgeldin şeker...
bizde seni merak etmeye başlamıştıkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…