Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mavimenekse, harzem, yagmur guzel dilekleriniz icin tsk ederim
8gun kalmis dediniz heycanlandirdiniz valla az kalmis farketmemisim zaman iyi gecmiszemuszemus
bu sefer hep yatmiyorum, evin içinde baya bi geziniyorum, ufak tefek islerimi yapiyorum dun gezmeye bile gittim
tutacak olduktan sonra yatsamda yatmasamda tutar, allah buyuktur....

nevrocuma uzuldum ama olsun hersey bebek için dimi, ne yapalim yat derlerse bizde gerekirse 9ay yatariz yeterki saglikla gelsinler.....

harzem haberleri izledikce esimle deli oluyoruz burda bu konulari fazla dile getirmek istemiyorum ama bana oyle geliyoki vatan elden gidiyo .....

teşekür ederim.işallah diğer evlilik yıl dönümümüzde bebişlerimizle kutlarız..

asim bi denem amin cümlemizin işallah..opuyorumnanaktan

cok guzel :lepi
:

canim insallah yarin guzel haberlerle gelirsin
bi bakiyorsun hamilesin cok guzel olur valla
olmazsada insallah dr tedavi baslarda bebisine sende kavusursun
:Saruboceq:

ne guzel kizlar var altta gordum
aymes canim nasilsin ne var ne yok
bu ara bende az takiliyorum ve azda takilcam
ne yapiyim kimseler yok bos bos dolanmaktansa daha iyi isler yapiyorum

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim annemde kaldigim icin fazla giremiyorum
esim turkiyede demistim size kayinpederim ameliyat oldu simdilik hersey yolunda allaha sukur
hastanade kalcak daha
kizlar allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin biz esimle pek ayri kalmadik cok ozledim kocisimi allah kimseyi ayirmasin
aysecim rabbim yuzunu guldursun insallah halayini cekeriz

ayşecim dediğin gibi tutacağı varsa ben tüp bebekte erteis gün banyo 7 gün kanama tutmadı diye haldır huldur merdiven çıkmaları oooo inşalalh senin miniklerde tutunacak

dediğin gibi yeterki sağlıkla gelsinler bakkk ben hep yattımm gebeliğim boyunca ayy neler neler yaşadım

aaa bak asi kalabaliklastik birde kaydirigubbakcemile5

gecmis olsun meryem, insallah sagligina kavusur....

yagmurcum birtek merdivenlerden uzak duruyorum benim ev 2katli, aksamlarida salonda yatiyorum cunki esim cok manyak yatiyo bende butun gece evir cevir onunla ugrasiyorum, birde daha banyo yapmadim sadece saclarimi yikayip keseyi sabunlayip siliniyorum hic içime sinmiyo ama olsun cunki cok sicak suyla banyo yapiyorum....

kizlar buarada pazartesi dra gittim bidaha deneyelim dedi bende yok dinlenmek istiyorum dedim
ama artik burda denemicez bidaha karar verdik yilbasinda turkiyede denicez allahin izniyle
bide anemler bilmiyodu tedavilerimizi uzulmesinler diye soylemedik daha oncekileri soylemedim ama olmuyo dedim trye gidicez dedim tedavi icin rahatladim biraz aneme soyleyince uzmek istemedim ama nappim artik soledim en azindan artik beraber uzuluruz

yok canım lafın gelişi söyledim kıskandım diyekaydirigubbakcemile5 senin adına çok sevindim inan daha iyi bi meşgale olamaz bence çok eğlenceli moralin yerine gelir inşallah moralinin sonucuda ikiz üçüz bebekler olsun inşallah benim yerime bi fazla tur atarsan havuzda sevinirim amaopuyorumnanaktan

ne guzel kizlar var altta gordum
aymes canim nasilsin ne var ne yok
bu ara bende az takiliyorum ve azda takilcam
ne yapiyim kimseler yok bos bos dolanmaktansa daha iyi isler yapiyorum

canım benim çok şükür iyiyim napıyım işte
mery6em suresine başladımya onu okuyodum bugün 21 gün oldu
Allahın izniyle 41 i tamamlıycam inşallah
sonrada doğru tedaviye
neler yapıyosun bakıyım daha iyi işler yapıyorum demişsin
ne onlar artık eski tadı yok buranın canım ya
nerde o eski günler :sinifsinif:

hayirlisi neyse o olsun meryem, valla canim benim butun aile biliyo babam bile, bilsinler dedigin gibi beraber uzulup seviniriz
ne demisler sevincler paylastikca cogalirken huzunler paylastikca azalir

aman aman kimleri görüyorum ben
kimler gelmiş böyle tozbezim hoşgeldin tatlum
özledim kıs seni nerelerdesin senŞeniz

Nurum yenı nıckın hayırlı olsun]:smiley-cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
hakikatten tozbezi nerden aklina geldi?
ama bence cok hos olmus, gule gule kullan yeni nikinizemuszemus

aymes maşallah yarılamışsın.
bende soğan suyuna başladım. bakalım belki faydası olur
bende gelemiyordum bir süredir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…