merhaba kızlar azönce bi haber okudum geçmişten çok sinir oldum o kadını bana bi verselerklava:
verseler ne olurki bunlar alışmış doğürmaya ya bunlar dağda bayırda tarlada çalışıyolar (ALLAH yardım etsin) sapasağlamlar ben evde oturuyorum hasta oluyorum yeteeeercim nslsn ben iyi değilim :çok üzgünüm: simr testi ysptırmıştım iltihap çıkmış çocuk olmasına engelmiş işin kötüsü dr ler bişeyin yok daha gençsin simre gerek yok demişlerdi ama ben gene yaptırdım iltihap çıktı yani anlıyacağın 2 senem boşa gitti o zaman yapsalardı şimdiye geçmişti ooooooooof çok doluyum ALLAH bana yardım etsin...
selam kızlar nasılsınız
gözün aydın canımŞenizgünaydin fistiklar,nasilsiniz??
rapunzelim hosgeldin,nerelerdeydin canimmmŞeniz
kizlar dün kirmizilar geldi,cok mutluyum...
aylar sonra adet görebilmek ne güzel bir duyguymus hihoyyyt
geçmiş olsun canım...rabbim beterindn korusun...merhaba kızlar azönce bi haber okudum geçmişten çok sinir oldum o kadını bana bi verselerklava:
verseler ne olurki bunlar alışmış doğürmaya ya bunlar dağda bayırda tarlada çalışıyolar (ALLAH yardım etsin) sapasağlamlar ben evde oturuyorum hasta oluyorum yeteeeercim nslsn ben iyi değilim :çok üzgünüm: simr testi ysptırmıştım iltihap çıkmış çocuk olmasına engelmiş işin kötüsü dr ler bişeyin yok daha gençsin simre gerek yok demişlerdi ama ben gene yaptırdım iltihap çıktı yani anlıyacağın 2 senem boşa gitti o zaman yapsalardı şimdiye geçmişti ooooooooof çok doluyum ALLAH bana yardım etsin...
hayırlısı canım benimŞenizselam kızlar nasılsınızz
fadikçim dün akşam gördüm kırmızıları yeni adet tarihim 20 kasım bilgine....
sizi gidi sizi...eminim çok güzel olmuşsunuzduropuyorumnanaktanben iyiyim canım..
cucum saçını kestirmiş bende kestiricektim üşeniyordum.
onu görünce gittim kestirdim bende..
rihanna gibi olduk ikimizde :roflol: :roflol: :roflol:
merhaba kızlar azönce bi haber okudum geçmişten çok sinir oldum o kadını bana bi verselerklava:
hadi hayırlısı canımŞenizmerhaba kizlar
doktora gittim geldim
esimin degerlerinin dustugunu soyledi hastalandin mi diye sordu
bana kilo vermem gerektigini soyledi
simdi ocak ayina randevu alicaz
esim sperm testi yaptiricak sonra kiloda verebilirsem buyuk ihtimal tup bebege gecicez
smear testide yapti doktor
birde esim ikinci asilamada turkiyeden aldigimiz bir karisimi kullanmisti
ve sayi baya artmisti
doktora soyledik burdada o karisimlarin benzerleri var onlari deniycez
eger ki degerlerde artis olursa bende hastalarima oneririm dedi
canım kısa zamnda yaptır bence...bende hala smear yaptırmayanlardanım...
doktor sonuç göstermeye gelince smear alalım dedi..
o unuttu bende hatırlatmadım...
ama korktum şimdi...
ya bende de varsa...
basit birşey için yıllardır bekliyorsam...
uffff tez zamanda yaptırmam lazım..
moralim bozuldu yaaaa
iyi sohbetler kızlar.........minnoşcum hadı hayırlısı canım demek sende başlıyon tüpbebek tedavisine inşallah o zamana kadar doğal yoldan gelir bebişin............ya kızlar bende haziranda yaptırmıştım smear ama hiç hissetmedim çok şükür temiz çıktı burda yeni bir kadındoğum hast. açılmıştı oraya gittim orda her muayene olan hastalara mutlaka yapılıyor yani benim merak ettiğim acaba bendemi bir taşlık var yoksa gerçekten smear testi acılı bişeymi kafamçokkarıştı
mrb arkadaşlar.bende grubunuza katılmak istiyorum beni de bilgilendirin çok vaktim olmuyor.eski yazılanları okuyayım deesem yalan söylerim.yeteeeer arkadaşımla tanıştım.o da detaylı kendini tanıt başından geçenleri anlat bu linkteki arkadaşlar yardımcı olur dedi.lütfen cvp yazın.
eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı geçirmiş.tedaviye karar vermeden önce evliliğimizin ilk yılında bir defa spermiyogram yaptırdık 1 milyon çıktı.gittiğimiz kadın doğum dr. tüp bebek tedavisi önerdi.iğneler ilaçlar derken tüp bebek merkezine gitme günü geldi o güne kadar da tekrar bir test yaptırmadık.(spermiyogram)dr. bu test yeterli demişti.neyse benim yumurtalarım toplandı.sıra eşimdeydi.2 defa örnek alınmasına rağmen sperm hücresine rastlanmadığını söylediler.tesa işlemi yapıldı yine bulunamdı ve anestezi altında tese oldu.ama sonuç negatif.embriyolar tutunmadı.incir kürü,keçiboynuzu kürü,harnup pekmezi,havuç suyu,arı sütü,polen..denedik.bunlar bizim geçirdiklerimiz....önerileriz düşünceleriniz paylaşmak istedikleriniz bildiğiniz her şeye ihtiyacım var.
hadi hayırlısı canımŞeniz
inşallah herşey yolunda gider...
canım hadi hayırlısı belkide tüpbebekle gelir melek ne dersin gönlümüzden geçen doğal gelmesi amamerhaba kizlar
doktora gittim geldim
esimin degerlerinin dustugunu soyledi hastalandin mi diye sordu
bana kilo vermem gerektigini soyledi
simdi ocak ayina randevu alicaz
esim sperm testi yaptiricak sonra kiloda verebilirsem buyuk ihtimal tup bebege gecicez
smear testide yapti doktor
birde esim ikinci asilamada turkiyeden aldigimiz bir karisimi kullanmisti
ve sayi baya artmisti
doktora soyledik burdada o karisimlarin benzerleri var onlari deniycez
eger ki degerlerde artis olursa bende hastalarima oneririm dedi
iyi sohbetler kızlar.........minnoşcum hadı hayırlısı canım demek sende başlıyon tüpbebek tedavisine inşallah o zamana kadar doğal yoldan gelir bebişin............ya kızlar bende haziranda yaptırmıştım smear ama hiç hissetmedim çok şükür temiz çıktı burda yeni bir kadındoğum hast. açılmıştı oraya gittim orda her muayene olan hastalara mutlaka yapılıyor yani benim merak ettiğim acaba bendemi bir taşlık var yoksa gerçekten smear testi acılı bişeymi kafamçokkarıştı
pinkim seni gorunce aklima geldi ben dun gece ruyamde seni gordum, senin evine misafi oluyomusum ve kk'dan baska arkadaslarda varmis, cok guzel bi ruyaydi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?