Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymesim ceylincim yerinize okurum eğer haftasonuna denk gelmezse..
hafta sonu evde olursam okurum yine de bu ara yazlıkta tadilat var yardıma gidiyoruz..

CANIM BENİM ŞİMDİ GÖRDÜM aLLAH RAZI OLSUN
BENİMKİ HAFTA SONUNA GELİYO GALİBA
BİRİNDE HABER BEKLİYORUM EĞER OLMAZSA
DİREK SANA KOŞUCAM ÇOK SAĞOL TATLIM

insallah allahin izniyle gelicez canim amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun

selam kızlar.nasılsınız.bende ne zamandır giremiyorum topiğe.annemler geldi samsundan.pc onların odasında olduğu için rahatsız etmek istemiyorum.ama haftaya topiğe dönücem.çok özledim burayı.inşallah güzel haberler vardır.

hoşgeldin canım.bizde seni özledik açma arayı fazla

merhaba arkadaşlar tüp bebek yaklaşık ne kadar sürüyor birde başlamak için bir zaman varmı mesela adetin 2. günü gibi teşekkürler

canım ben iki denemendede adettin 2 günü başladık ortalama 15 gün sürüyor bu kişiye göre değişe biliyor

ayy tülişim canım benim opuyorumnanaktan
allah razı olsun senden.

CANIM BENİM ŞİMDİ GÖRDÜM aLLAH RAZI OLSUN
BENİMKİ HAFTA SONUNA GELİYO GALİBA
BİRİNDE HABER BEKLİYORUM EĞER OLMAZSA
DİREK SANA KOŞUCAM ÇOK SAĞOL TATLIM

benimde atladığım adet tarihim oldu kızlar..
pazartesi gelicek benimki de..
ama yine söyleyin siz uygunsam seve seve okurum..kaydirigubbakcemile5 Şeniz

merhaba kızlar azönce bi haber okudum geçmişten çok sinir oldum o kadını bana bi verseler klava:
verseler ne olurki bunlar alışmış doğürmaya ya bunlar dağda bayırda tarlada çalışıyolar (ALLAH yardım etsin) sapasağlamlar ben evde oturuyorum hasta oluyorum yeteeeercim nslsn ben iyi değilim :çok üzgünüm: simr testi ysptırmıştım iltihap çıkmış çocuk olmasına engelmiş işin kötüsü dr ler bişeyin yok daha gençsin simre gerek yok demişlerdi ama ben gene yaptırdım iltihap çıktı yani anlıyacağın 2 senem boşa gitti o zaman yapsalardı şimdiye geçmişti ooooooooof çok doluyum ALLAH bana yardım etsin...

ya ne yapabilirim ilaç haricinde bu iltihabın geçmesi için bildiğiniz bi şey varmı kızlar lütfen söyleyin......

canım geçmiş olsun ilaç haricinde benim bildiğim maydonoz iç bol bol çok iyi geliyor kızdığın konuda şu 10. çocuklarını has bırakkan aliyese hiç sorma bende çok kızgınım yani koruNma diye bişey var bakmayacaksan koruN da hamile kalma bari bence cezalandırmak gerekiyor bu insanları(YANı BU DURUMUN BıR YAPTIRIMI VARMI BıLMıYORUM ) canım bu dr bizde çok dertliyiz çümki bizim buradada dr lere ısrar etmessek talil tetkleri zorla yapıyorlar ama antibiyotik TEDAVıSıLE geçer ÜZME KENDıNı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…