Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLARRRRRRRRRRR NERDESİNİZ YYAAAAAAAAA HEPİNİZMİ AŞK-I MEMNU İZLİYORSUNUZ BURAYI ŞANLENDİRELİM BİRAZ zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 :hukaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

canım hadi hayırlısı belkide tüpbebekle gelir melek ne dersin gönlümüzden geçen doğal gelmesi ama

evet canim gonul dogal istiyor ama
napalim bizim sipalar gelmek icin nazlaniyorlarkaydirigubbakcemile3
bizde zorla getirmeye calisiyoruz
hayirla saglikla gelsinlerde
:Saruboceq:
Şeniz

tulin cucu yeni kesimlerinizi nerden gorebiliriz acaba :kedi:

canım beni faceden görebilirsin kaydirigubbakcemile3

pinkim seni gorunce aklima geldi ben dun gece ruyamde seni gordum, senin evine misafi oluyomusum ve kk'dan baska arkadaslarda varmis, cok guzel bi ruyaydi opuyorumnanaktan
diğerleri kimdi acaba opuyorumnanaktan

sizi gidi sizi...eminim çok güzel olmuşsunuzduropuyorumnanaktan

sağol fadiğim..
olduk herhalde cucunun eşi de bayılmış..
benimki de çok beğendi..
ilk kez çok yakışmış dedi ama gençleşmişsin de dedi mafoldumben :sinifsinif: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım smearde hiç hissetmiyorsun nerdeyse..
bende ne olduğunu bilmediğim için endişeliydim..
ama alındığını anlamadım bile..
incecik uzun saplı küçük bir fırça zaten kullandıkları.. korkma..
git yaptır..
sonucu 1 ayda çıkıyormuş zaten..

canım inş eşinin kullandıkları işe yarar da güzel güzel artar şu meret spermler.. :mymeka:
kilo vermek çok zor Allah yardımcın olsun canım..
benimde bu ara iştahım çok açık..
kesmek için birşeyler bulmam lazım..
herşey yolunda gider de nazlı bebeğinde gelir inş artık.. opuyorumnanaktan

harzem canım bende smear yaptırmadım hiç üstelik aslında mutlaka yapılması gerekiyor ammmmaaaaaaaaaa nedense bir umursamazlık var bende :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

yeterim dediğim gibi ben anlamadım bile..
sende korkma git yaptır..

evet canim gonul dogal istiyor ama
napalim bizim sipalar gelmek icin nazlaniyorlarkaydirigubbakcemile3
bizde zorla getirmeye calisiyoruz
hayirla saglikla gelsinlerde
:saruboceq:
şeniz

sağlıkla gelsinlerde neyaplım tüp bebiş olarak gelsinler kucağımızı boş bırakmasınlardda biz bekleyelim onları ne kadar beklesek değer (inşşşş çok bekletmezler)

Son düzenleme:

yeteeercim valla bende aşkı memnuyu izliyodum bitti geldim öğlen hep buralardaydım kafamı başka türlü dağıtamıyorum kocişte yok rahat rahat izledim eşim kıvanç tatlıtuğdan nem kaparda sen napıyon nasıl gidiyo gamyoncuiremsu

kızlar ordamısınız hadi gelin ben kaç gündür gülde ve alikayrayı göremiyorum nerelerdelerki...

valla canım eşim içerde okey oynuyor kız kadeşim eşi eşim falan bende burdayım size bir bakayım dedim

canım sıkılıyo kızlar eşimde maç seyretmeye gitti neolurdu şimdi yanlızlığıımı paylaşcak bi beibşim olsaydı offf oıffff

biliyonmu benim simir testimde iltıhap cıktı canım çok sıkkın 2 senedir dr ler simir yapmadı ben cok ısrsr edince yaptılar ilk bastan yapsalardı şimdiye belki geçmişti eşimin az olan spermleri belki işe yaradı bu gün bi hoşom sinirim bozuk ya başım ağrıdı şu drler niye iyice araştırmoyolar bide dünya kadar para verdim kafamçokkarıştı

canım sıkılıyo kızlar eşimde maç seyretmeye gitti neolurdu şimdi yanlızlığıımı paylaşcak bi beibşim olsaydı offf oıffff

olur bacım olur senin neyin vardı ben 3 katlı koca evde yalnızım içerde dizi açık evde ses olmadan oturamıyom dediğine bende katılıyom benimde bi kuşum olsaydı ötseydi dizimin dibinde ne olurdu sankim....

2 hafta oldu üye olalı ben o değilim nurunayn arapça köklü bi isim gözün nuru demek pek bilinmez ama o kim merak ettim bende ayrıca hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…