karamsarlık değilde güzelim bi iç yarası oluyor mutlaka helede yanlız kaldığında daha çok acıuyor yaran ama rabbimin bir bildiği vardır elbet
kızlar günaydın herkeze hayırlı cumalar...rabbim bütün dileklerimizi hayırlı bir şekilde gerçekleştirir inşşş.kızlar bu arada rabbimin izniyle kasımın sonunda tüp bebeğe başlıyorummm....nolur dualarınızda benide eksik etmeyinnnn ve bu günden itibaren meryem suresine başlıyorum.
kızlar günaydın herkeze hayırlı cumalar...rabbim bütün dileklerimizi hayırlı bir şekilde gerçekleştirir inşşş.kızlar bu arada rabbimin izniyle kasımın sonunda tüp bebeğe başlıyorummm....nolur dualarınızda benide eksik etmeyinnnn ve bu günden itibaren meryem suresine başlıyorum.
Allahın bİzden razı bİzlerİnde allahtan razı "
olacaĞımız mÜmİn kullardan olmamızı rabbİm nasİb etsİn
cumanız mubarek olsun
duaların gerİ ÇevrİlmeyeceĞİ bugÜnde rabbİm dualarımızı kabul etsİn... Bİzlerİ rahmetİnden mahrum bırakmasın gÜzel mevlam
Dostlarım
bu dünya kimseye kalmıyor
Rabbim gerçek hayatımıza elimiz dolu gitmeyi nasib etsin
dualarımızı katında makbul kılsın
hiçbirimizi dostsuz,duasız,yardımsız,umutsuz,çaresiz bırakmasın
eyy rabim
bize kendi sevgini
seni sevenlerin sevgisini
ve bizi sana yaklaştırack olanların sevgisini
nasip eyle
hayırlı cumalar
kızlar sabah doktordaydım ben uğurböceğimin pıtpıtlarını duydum çok şükür. zemuszemus
allahım en kısa zamanda hepinize yaşatır inşallah canlarım benim sakın pes etmeyin sakın sonuna kadar onlar gelene kadar devam :Saruboceq:
kızlar sabah doktordaydım ben uğurböceğimin pıtpıtlarını duydum çok şükür. zemuszemus
allahım en kısa zamanda hepinize yaşatır inşallah canlarım benim sakın pes etmeyin sakın sonuna kadar onlar gelene kadar devam :Saruboceq:
ya ne yapabilirim ilaç haricinde bu iltihabın geçmesi için bildiğiniz bi şey varmı kızlar lütfen söyleyin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?