- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
kızlar herkese hayırlı cumalar.bugun herkesın duası kabul olsun ınsallah..
casper cok sevındım canım.darısı bızlere artık...[/QUOT
amin canım amin inşallah enkısa zamanda
amin inşallah cuma mümin kulların bayramıdır bu güzel rahmet mağfiret dolu günde ALLAHu teala herkesin dasını kabul etsin sıkıntılarını gidersin her kese iyi günler hayırlı cumalar casper ALLAH seninde mutlulığunu daim kısın...
canım gözün aydın ne güzel
kalp atışlarını duymuşsun bebişinin
inşallah herşey hep böyle yolunda gider
kızlar günaydın herkeze hayırlı cumalar...rabbim bütün dileklerimizi hayırlı bir şekilde gerçekleştirir inşşş.kızlar bu arada rabbimin izniyle kasımın sonunda tüp bebeğe başlıyorummm....nolur dualarınızda benide eksik etmeyinnnn ve bu günden itibaren meryem suresine başlıyorum.
hayırlı olsun yeni tedavin canım
inşallah bu sefer pozitifi görürsün
bende o tarihlerde başlıycam herhalde
aynı zamanlara denk gelir tedavimiz inşallah
faikcim doğru diyosun ben bugünü baz alarak birgün aRAyla adete kdar çalışmalara devam edeyim ayrıca gün aşırı ilşiki ne demek birtürlü anlayamadım
hayırlı cumalar olsun aymesim hayırlısı olsun güzelim birdahaki aya kısmet
casperim hadi gözün aydın canım çok sevindim için rahat etmiştir artık allahım tamamına erdirsin
faikcim doğru diyosun ben bugünü baz alarak birgün aRAyla adete kdar çalışmalara devam edeyim ayrıca gün aşırı ilşiki ne demek birtürlü anlayamadım
hayırlı olsun yeni tedavin canım
inşallah bu sefer pozitifi görürsün
bende o tarihlerde başlıycam herhalde
aynı zamanlara denk gelir tedavimiz inşallah
kızlar sabah doktordaydım ben uğurböceğimin pıtpıtlarını duydum çok şükür. zemuszemus
canım ya ne güzel bir mutluluk inş hiç bir aksilik çıkmaz hep güzelliklerle devam eder inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayyyyy kızlar tedaviniz hayırlı olsun kızlar ikinizde aynı tarihte başlayacaksınız ha ayyyyy inşallah kızlar bu tedavi ile rabbim göbüşünüzü doldursun canlarım benim. dualrım sizinle kızlar :Saruboceq::Saruboceq:
çok sağol şeker hani arada konuşuyorduk belki denk gelir diye ama bak sen hamişsin inş rabbim bizlewrede nasip eder .sen şimdi en baştan tedavideyken ne yaptın ne yyedin içtin anlat bakalım şeker not alim ki banada yarasın inş
iyi gecelerrrrr
gece kusu ayse sizlerle-tatlicadiarzu-
tulin saclarini faceden gordum cok guzel olmus, boyle kisa sac gorunce aska geliyorum bendemi kestirsem diyorum sonra hemen vazgeciyorum:1ninca:
bide su face teki ciftlik oyunu kizim nerden dedin ya bagimilik yapti, bugun frambuaz dikmistim misafir geldi bakamadim simdi hepsi curumus battim ben:bbo:
ruyamda gordugum ksiler arasinda sende vardin sensiz olurmu hic kaydirigubbakcemile5
kizlar, benim karnim git gide davul gibi geriliyo acayip sizliyo, sanki sancilarim var, yumurta toplatanlar bilir ayni o sanci gibi bisey, bide ayiptir soylemesi cok gazim oluyo, korkuyorum birinin yaninda kacircam diye :kedi:
bide size testi sorcaktim elimde turkiyeden ucuza aldigim gebelik testleri var ve ben kandan once denemek istiyorum ancak, cumartesi son pregnyl(catlatma ignesi) vurunacam acaba carsamba yapsam testi sonucu etkilermi sonra cucu gibi hayal kirikligi yasamayim ama merakta ediyorum akil verin bana
topigi bos buldum ya yaziyorum iste ama birileri olsa sohbet etsek ne guzel olurdu, hic uykumda yok en iyisi orgume doneyim:hulya:
yarin gorusuruk optuuum
çok keyifsizim bugün yine
karnım fena şekilde ağrıyo her ay aynı olay
ve her hastalandığımın ilk günü kendimi çok kötü
hissediyorum umutsuzluğa düşüyorum
hayal kırıklığına uğruyorum nebiliyim
çok keyifsiz geçiyo o günüm sonra tabi herşeye
olduğu gibi bunada alışıyorum
işte bugün malum ilk gün olduğu için o kötü durumlardan birindeyim
beynimden salakça düşünceler geçiyo hiç anne olamıycam gibi
yanlış biliyorum ama geçiyo işte
kızlar sabah doktordaydım ben uğurböceğimin pıtpıtlarını duydum çok şükür. zemuszemus
allahım en kısa zamanda hepinize yaşatır inşallah canlarım benim sakın pes etmeyin sakın sonuna kadar onlar gelene kadar devam :Saruboceq:
kızlar size bi şey soracam yumurtalıkların yeri tam olarak nere benim 3gündür göğüslerim sızlıyo özellikle sol taraf bide kasığımın sol tarafı sızlıyo zaman zaman acaba bende kismi oluştu düzgün bi dr de bulamadımki önceleri bi simir bile yaptırmadı böyle iltihap çıktı sizce bu ağrılar nedendir 5 ayda kis oluşabilirmi....
kızlar adetim gecikti 19unda bekliyordum henüz gelmedi.adetim geleceğine yakın ağrırdı göğüslerim ama şimdi başka türlü ağrıyor.uçları kopacakmış gibi sanki.umutlanmak boşa gibi ama ne bileyim Allahın mucizeleri bitmez.yine de işte bi umut.:Saruboceq::CüvCüv:
benide ekleyn bende 1 yııldr evli eşim sayı az varicosel?
casper bebeğin doğal yollamı oldu yoksa aşılama falanmı sizin sorununuz neydi öğrenebilirmiyim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?