evet canım ben mersinliyim hatta tarsusluyum bizim üzümümüz meşurdur
canım inş eşinin kullandıkları işe yarar da güzel güzel artar şu meret spermler.. :mymeka:
kilo vermek çok zor Allah yardımcın olsun canım..
benimde bu ara iştahım çok açık..
kesmek için birşeyler bulmam lazım..
herşey yolunda gider de nazlı bebeğinde gelir inş artık.. opuyorumnanaktan
of su kilolar bir gitse tulinim bee
ben iki gundur aksam 5 ten sonra bir sey yememeye calisiyorum
bu aksam elma ve limonlu turpla migdemi kandirdim
istahim biraz kesildi zaten
insallah boyle devam eder
of su kilolar bir gitse tulinim bee
ben iki gundur aksam 5 ten sonra bir sey yememeye calisiyorum
bu aksam elma ve limonlu turpla migdemi kandirdim
istahim biraz kesildi zaten
insallah boyle devam eder
tulny canım buara benimde iştahım çok acık yemeyeceğim şeyleri bile yemek istiyorum napıcaz böyle eşim spora başladı bende mi gitsem ne
karamsarlık değilde güzelim bi iç yarası oluyor mutlaka helede yanlız kaldığında daha çok acıuyor yaran ama rabbimin bir bildiği vardır elbet
canım hatırladığım kadarıyla sen 28 günde adet olmuyodun...adetlerin biraz geçtiği için 14 den başlayarak,tahmini adet tarihine yakın bir zaman kadar değerlendirin derim...kzılar bugün benim adetten sonraki 14.günüm bu gecemi çalışma yapayım yoksa yarın sabahmı yapsam
canım çok stres yapma bakalım...inşallah kısa zamnda adlatırın bunu...valla ne güzel dedin banada bi hamile göreyim yeni doğmuş bebek göreyim bebek kıyafetleri göreyim hep dokunur bide şu simir bozuk cıktı canım çooook sıkkın 2 gündür göğsüm sizlıyo çok feci ayaklarım buz gibi oluyo acaba iltihaptanmı eşimin spermleriyle uğraşırken bide bu çıktı RABBİM sonumuzu hayreyleye.
benide listeye alın ikinci denemem eşim azospermi birinci karnımda öldü şimdi dondurulmuşlarla devam tedavideyim
hepinize iyi geceler kızlar....
kilolu olmakda hamile kalmaya engelmiş diye duydum ne yazıkki benimde fazlam var sana tavsiyem sabahlart bi çay kaşığı çörek otu ye iştahı kaesiyo ha bide canın tatlı isteyince dişlerini fırçala ender saraç diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?