Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rapuu hadii yaaaaaaa sanırım senın sonucu ben çarşıdayken haberı alıcam sabomdannnnnnnnn sabolimmmmmmm :roflol:

günaydın cancağızım
görüşemiyoruz nasılsın
ne var ne yok
iyisindir inşallah

iyiyim canım,sağolasın.siz nasılsınız?annemler yanımdaydı 15 gündür.döndüler memlekete,onun burukluğu v ar biraz.buralarada gelemiyodum bilgisayar onların odasında olduğu için.ama artık buralardayım.özledim sizi:lepi:

rapuu hadii yaaaaaaa sanırım senın sonucu ben çarşıdayken haberı alıcam sabomdannnnnnnnn sabolimmmmmmm :roflol:

KIZ BALSURAT (SEN ÇARŞABADAN ÖNCE GELEMEM DİYORDUN)ALDIN GÜZEL HABERİN KOKUSUNU GİDEMİYORSUN TOPKTEN DEĞİLMİ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

KIZ BALSURAT (SEN ÇARŞABADAN ÖNCE GELEMEM DİYORDUN)ALDIN GÜZEL HABERİN KOKUSUNU GİDEMİYORSUN TOPKTEN DEĞİLMİ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yETERİMM uffff gidicemmm bugun Annemler gidiyoır son 2 günümü onlarla geçiricem aklımda rapuda gerçi sabom haberi yazıcak bana :roflol: :roflol:

çok şükür canım
demek ailen uzakta
zor olmuştur baya
Allah yardımcın olsun

canzi günaydınmı :)öğlen oldu kız hatta bizim burda ezan okunuyor

haklısın canım yaa hiç saatin farkında değilim pazartesi günleri yoğun geçtiği için iş yerinde biranda öğlen olduğunun farkına varmamışım sende maşallah hiççç atlamıyorsunnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

rabunzel bir kere bir hamilelik geçirmişmiydi ben yanlışmı hatırlıyorumm acaba ???? inşallah allahınm izniyle hamiş haberini alırız arkadaşımızın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende günaydın dicektim balım banada kızar diye diyemedim tünaydın ozaman herkeslerde moraller iyidir hamiş kokusu var sanırım topikte heycanlı bekleyişler başlamış gibi inşallah mutlu biter sonucu

merhaba kızlar herkese günaydın güzel bir gün geçirmek dileğiyle.Rapunzel inşallah hamiledir inşallah rabbim mucizesini göndermiştir.

selam kızlar hayırlı günler öğlen olmuş evet geç kalktım bugün hemen öğle oldu ptesileri zor adapte oluyoruz güzel geçsin günümüz inşşş rapum canım inş hamile haberlerini alıcaz hayırlısıyla tatlımm dualarım seninle canişş:))

kızlar naber tuliny sen izmirlisin galiba gecen bi hastane adı verdin tam anlamadım nerde nereye gidiyosun bana acıkça anlatırmısın canım

aşk-meleği yeteer siz nasılsınız casper bebiş nasıl üzüyomu seni annesi inş iyisinizdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…