canım benim ya alemsin valla adamcağız duysa işi neden ektiğini güler opuyorumnanaktan işte birimizin mutlu haberi hepimizi ne kadar mutlu ediyor ve braber olmak istiyoruz canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sagol canımm benimm
sanada hayırlı olsunn allahım sorunsuz hamişlik geçirmeyi nasip etsinnn inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
sagol canım benimm allah kimsenin emekklrini boşa çıkarmasın inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
himmm
bosbulduk bakalim araniza geldigime sevindim
tube tube nan beni tanimadinmi deluuuuuuuuuuuu
sen hosgeldin aramiza
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
bencede duymasinsırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 sormayın fazla kıslar ya bi duysalar halime gülerlermi naparlar artık bilmiyorum rapunzelden gelmedi bi türlü bide bugün gelmez yarın ben yokken gelirmiş bak ozaman şansımalmaz:
uffffff benimde hic ama hic keyfim yok kizlar
moral dipte taaaaaaaa dipte hemde
bebek olasiya kadar takvim yapmiycam demistim
ama artik umudumu yitirmek uzereyim ve vazgecmek uzereyim
inat ettigim seylerden vazgectim ve vazgecicem
CANIM GİDEMİYOM NAPIYIM:kedi: ÖZLEDİK BU ARADA SENİ NERELERDESİN SEN SÖYLEDİM İÇERİYE YANİ PATRONUMA YARIN GİDİYİM VERGİ DAİRESİNE DİYE BUGÜN ACELESİ YOK BUNUN DEDİM TAMAM DEDİ:roflol: Bİ BİLSE NE İÇİN OLDUĞUNUlmaz:
ay cok güldüm kız sanaaaa delisin vallaaa :)))bende sızı özledım cnmmmhadı rapunzellllllllllllllldelikafadulden
kızlar merhaba.
uzun zamandır yazamıyorum sİze yoĞunluktan...
ama artık Çook uzun bİr sÜre aranızda olamayacaĞım.
kredİ Çekİp ev aldık... BayaĞı borÇlandık bankaya.
bende eŞİmle bİrlİkte gemİye ÇıkacaĞım...ve en az 1 veya 1buÇuk sene ÇalıŞmamız gereklİ.bebek İŞİnİ bİraz erteledİk bu yÜzden.eŞİm amelİyat olacak ve korunacak.bende net bulduĞum İlk yerden yazarım sİze... Bİr ay sonra gemİye Çıkıyoruz.ben haftaya prosÜdÜrlerİ halletmeye baŞlıyorum... Hayırlısı olsun...hepİnİzİ Çok Özledİm... Telefon numalarınızı almak İsterİm.arada mesaj atarım sİzlere...
kızlar merhaba.
uzun zamandır yazamıyorum sİze yoĞunluktan...
ama artık Çook uzun bİr sÜre aranızda olamayacaĞım.
kredİ Çekİp ev aldık... BayaĞı borÇlandık bankaya.
bende eŞİmle bİrlİkte gemİye ÇıkacaĞım...ve en az 1 veya 1buÇuk sene ÇalıŞmamız gereklİ.bebek İŞİnİ bİraz erteledİk bu yÜzden.eŞİm amelİyat olacak ve korunacak.bende net bulduĞum İlk yerden yazarım sİze... Bİr ay sonra gemİye Çıkıyoruz.ben haftaya prosÜdÜrlerİ halletmeye baŞlıyorum... Hayırlısı olsun...hepİnİzİ Çok Özledİm... Telefon numalarınızı almak İsterİm.arada mesaj atarım sİzlere...
kızlar merhaba.
uzun zamandır yazamıyorum sıze yoĞunluktan...
ama artık Çook uzun bır sÜre aranızda olamayacaĞım.
kredı Çekıp ev aldık... BayaĞı borÇlandık bankaya.
bende eŞımle bırlıkte gemıye ÇıkacaĞım...ve en az 1 veya 1buÇuk sene ÇalıŞmamız gereklı.bebek ıŞını bıraz erteledık bu yÜzden.eŞım amelıyat olacak ve korunacak.bende net bulduĞum ılk yerden yazarım sıze... Bır ay sonra gemıye Çıkıyoruz.ben haftaya prosÜdÜrlerı halletmeye baŞlıyorum... Hayırlısı olsun...hepınızı Çok Özledım... Telefon numalarınızı almak ısterım.arada mesaj atarım sızlere...
kızlar mrh....nesrincim rabbim yardımcınız olsun inşşşş..aşk_meleği+, cornelia35+, HARZEM+, yeteeeeer+, zencefill+ nasılsınız canlarrrrr merakla bekliyoruz haberi inş güzel olur bende de kırmızılar yola çıkmaya hazırlanıyolar sanırım ufak ufak kıpırdanmalar var hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?