Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
topikte tatli bir heyecan varmis kizlar hihoyyyt
burnum hamis kokusu aldi bende geldim :CüvCüv:
insallah güzel haberlerle dönersin rapunzelim alkisalkisalkis

uffffff benimde hic ama hic keyfim yok kizlar
moral dipte taaaaaaaa dipte hemde
bebek olasiya kadar takvim yapmiycam demistim
ama artik umudumu yitirmek uzereyim ve vazgecmek uzereyim
inat ettigim seylerden vazgectim ve vazgecicem

asicim hangimiz değilizki hep vazgeçiyoruz hep busefer son bırkatık artık diyoruz bir kıpırtıda bir şarkıda bile içimiz cız ediyor yeniliyoruz bu içimizdeki ateşe rabbim sabır versin hayırlısını versin gönlümüzdeki ateşleri söndürmeyi nasip etsin canım allah bundan daha kötü sıkıntılar vermesin inşallah

caspercım bugün adetten sonraki 18.günüm ve acayip belim ağrıyor bişey yapmadığımı bilmesem dicemki bebekler tutunuyor ondan ağrıyo benimkide latife tabi alakası yok ama bian içimden öle geçiyor işte umutlar bizimle ya daha ne olsun

aymescim gördüm güzelim seni maşallah seninde ayrı bi güzelliğin var zaten bizim topicteki herhatun ayrı bi güzel maşallah inşallah o güzel kollarına bebişinde gelir daha çok mutlu olursun güzelim

canım benim ya alemsin valla adamcağız duysa işi neden ektiğini güler opuyorumnanaktan işte birimizin mutlu haberi hepimizi ne kadar mutlu ediyor ve braber olmak istiyoruz canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

uffffff benimde hic ama hic keyfim yok kizlar
moral dipte taaaaaaaa dipte hemde
bebek olasiya kadar takvim yapmiycam demistim
ama artik umudumu yitirmek uzereyim ve vazgecmek uzereyim
inat ettigim seylerden vazgectim ve vazgecicem

canım benim moralini bozma
hepimize bazen geliyolar arada biliyosun
bende çok sık yaşıyorum
ama yinede umudunu yitirme ve vazgeçme
inşallah çok yakında seninde çok ama çok güzel haberlerini alıcaz

ay cok güldüm kız sanaaaa delisin vallaaa :)))bende sızı özledım cnmmmhadı rapunzellllllllllllllldelikafadulden

kızlar merhaba.
uzun zamandır yazamıyorum sıze yoĞunluktan...
ama artık Çook uzun bır sÜre aranızda olamayacaĞım.
kredı Çekıp ev aldık... BayaĞı borÇlandık bankaya.
bende eŞımle bırlıkte gemıye ÇıkacaĞım...ve en az 1 veya 1buÇuk sene ÇalıŞmamız gereklı.bebek ıŞını bıraz erteledık bu yÜzden.eŞım amelıyat olacak ve korunacak.bende net bulduĞum ılk yerden yazarım sıze... Bır ay sonra gemıye Çıkıyoruz.ben haftaya prosÜdÜrlerı halletmeye baŞlıyorum... Hayırlısı olsun...hepınızı Çok Özledım... Telefon numalarınızı almak ısterım.arada mesaj atarım sızlere...

ay cok güldüm kız sanaaaa delisin vallaaa :)))bende sızı özledım cnmmmhadı rapunzellllllllllllllldelikafadulden

canım herzaman böyle gül inşallah

canım nerden çıktı bu ev mevzusu bi andamı karar verdiniz zaten düşünüyomuydunuz eşini gemiden uzak tutmaya çalışırken şimdi senide kaptırıyoruz he neyseki beraber olucaksınız ama biz senden ayrı kalıcağız. Bu arada evin hayırlı olsun 1-15 sene azda değil valla bize sık sık yaz haberdar et merakta bırkama kendinede çok çok iyi bak arkadaşım:gitme:

slm kızlar.........nesrin resmen hönk oldum be msj okuyunca.......gemiyemi çıkıyon.......şimdi merak ettim işte gemi adamımısın yoksa usta gemicimisin...............bu arada hayırlı olsun evin

kız nesrin ne diyorsun sen şaka gibi geldi valla sen hastaneyi bırakıcanmı şimdi peki gemide nayapıcan güzelim neara ev aldın kred,i çektin bu ne hız maşallah hakkınızda hayırlısı olsun güzelim

kıs benden habertsiz nereye gidyosun sen yaaa gitmeeeeee banane klava::a015:

kızlar mrh....nesrincim rabbim yardımcınız olsun inşşşş..aşk_meleği+, cornelia35+, HARZEM+, yeteeeeer+, zencefill+ nasılsınız canlarrrrr merakla bekliyoruz haberi inş güzel olur bende de kırmızılar yola çıkmaya hazırlanıyolar sanırım ufak ufak kıpırdanmalar var hayırlısı artık

canımevin hayırlı uğurlı bol bebekli olsun bizi unutma gittiğin her yerden haber ver (bak denizciler vefasız olur diyorlar bu tabuyu yıkmak senin elinde )

Son düzenleme:

hoşgeldin sidelyacım,iyiyiz sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…