kızlar naber tuliny sen izmirlisin galiba gecen bi hastane adı verdin tam anlamadım nerde nereye gidiyosun bana acıkça anlatırmısın canım
aşk-meleği yeteer siz nasılsınız casper bebiş nasıl üzüyomu seni annesi inş iyisinizdir..
iyiyim canım sağol..
izmirde oturuyorum evet..
tedavi için ege doğumevine gidicem gibi..
doktorlar iyi demiştim..
ama arkadaşımdan symrna tüp bebeyi duydum onunla görüşücem..
raporlu olunca tedavi masrafı 750 lira demişlerdi.
eğer 750 ise symrna da yaptırıcam..
hm anladım ege doğum evi nerede gerçi ben bugün buca tıpa gidiyorum kendi tahlillerimi tekrardan yaptırcam valla bende bu gidişle tüp bebeği düşünüyorum bakalım nasip of valla cok zor bu işler ama mecburuz bana dua edin olurmu hormonlarım sıkıntı üzüntüden bozulmuş olmasın
ha simdi hatırladım ben çok takarım huyum kurusun bide bugün rüyamda hani siyah üzümler varya böyle sandık sandıkdizmişler bende eve alacakmısım her kasadan güzelini kesip kesip alıyorum inş korktuğum gibi kist falan yoktur ben kötü bi rüya görünce illaki o gün bişey olur iyi rüya görüncede hep sevinirim allahım acsın bana bizlere kaydirigubbakcemile5
aşk-meleği yeteer siz nasılsınız casper bebiş nasıl üzüyomu seni annesi inş iyisinizdir..
hayır olsun güzelim inşallah kötü bişey değildir olumlu düşünelim olumlu olsun
rapunzel gelmedimi hala ara ara geliyorum bakmaya
aymescim ekledinmi msneye beni göremiyorum birtürlü
hayır olsun güzelim inşallah kötü bişey değildir olumlu düşünelim olumlu olsun
rapunzel gelmedimi hala ara ara geliyorum bakmaya
aymescim ekledinmi msneye beni göremiyorum birtürlü
slmmm kızlar uzun bi aradan snra yine grdım unutayım dıye bu bebek düşüncesını ama olmuo iştee(
aymes cim güldürdün kız benı git bak işinee gelınce ögrenırsın:))) rapunzelcım cnm inş hamişsindir
CANIM GİDEMİYOM NAPIYIM:kedi: ÖZLEDİK BU ARADA SENİ NERELERDESİN SEN SÖYLEDİM İÇERİYE YANİ PATRONUMA YARIN GİDİYİM VERGİ DAİRESİNE DİYE BUGÜN ACELESİ YOK BUNUN DEDİM TAMAM DEDİ:roflol: Bİ BİLSE NE İÇİN OLDUĞUNUlmaz:
sagol canımm benimm
sanada hayırlı olsunn allahım sorunsuz hamişlik geçirmeyi nasip etsinnn inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
sagol canım benimm allah kimsenin emekklrini boşa çıkarmasın inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
*
hadi hayirlisi canim bu sefer basarisin insallah
sen delisin yaaaaaa
tedavin hayirli olsun canim
slm asimira ben seninle tanışmamıştım belki biraz geç ama hoşgeldin aramızaaa.s.a.s.
fadigimm canım tedavide diye yazabilirsinn
eline saglık listeler için
ayrıca yagmurcanın bebişi dogdumu??
himmm
bosbulduk bakalim araniza geldigime sevindim
tube tube nan beni tanimadinmi deluuuuuuuuuuuu
sen hosgeldin aramiza
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
CANIM GİDEMİYOM NAPIYIM:kedi: ÖZLEDİK BU ARADA SENİ NERELERDESİN SEN SÖYLEDİM İÇERİYE YANİ PATRONUMA YARIN GİDİYİM VERGİ DAİRESİNE DİYE BUGÜN ACELESİ YOK BUNUN DEDİM TAMAM DEDİ:roflol: Bİ BİLSE NE İÇİN OLDUĞUNUlmaz:
bencede duymasinsırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?