Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar naber tuliny sen izmirlisin galiba gecen bi hastane adı verdin tam anlamadım nerde nereye gidiyosun bana acıkça anlatırmısın canım

iyiyim canım sağol..
izmirde oturuyorum evet..
tedavi için ege doğumevine gidicem gibi..
doktorlar iyi demiştim..
ama arkadaşımdan symrna tüp bebeyi duydum onunla görüşücem..
raporlu olunca tedavi masrafı 750 lira demişlerdi.
eğer 750 ise symrna da yaptırıcam..

aşk-meleği yeteer siz nasılsınız casper bebiş nasıl üzüyomu seni annesi inş iyisinizdir..

iyiyim canm sabahtan beri bi bel ağrım var onla idara etmeye çalışıyorum onun dışında bi problem yok çok şükür doktora gidiyomuşsun bugün rutün kontrolmü yoksa kist varmı yokmu diyemi gitcen

hm anladım ege doğum evi nerede gerçi ben bugün buca tıpa gidiyorum kendi tahlillerimi tekrardan yaptırcam valla bende bu gidişle tüp bebeği düşünüyorum bakalım nasip of valla cok zor bu işler ama mecburuz bana dua edin olurmu hormonlarım sıkıntı üzüntüden bozulmuş olmasın

valla şu simitr testini göstercem hormon testi falanda yaptıracam bakalım ha bide yumurta takibi isticem bu zamana kadar hiç biri istemedi ben isticem ya ben cok cahilmişim bu konuda burda neler öğrendim neler

tepecikte ege doğum..
hayırlısı olsun canım..
stres herşeyi etkiliyor bu kadar takma kafana..

ha simdi hatırladım ben çok takarım huyum kurusun bide bugün rüyamda hani siyah üzümler varya böyle sandık sandıkdizmişler bende eve alacakmısım her kasadan güzelini kesip kesip alıyorum inş korktuğum gibi kist falan yoktur ben kötü bi rüya görünce illaki o gün bişey olur iyi rüya görüncede hep sevinirim ALLAHım acsın bana bizlere kaydirigubbakcemile5

hayır olsun can8m inşşşş

aşk-meleği yeteer siz nasılsınız casper bebiş nasıl üzüyomu seni annesi inş iyisinizdir..

evet canım bugün beni mahfetti midem çok kötü daha şu saat oldu doğrudürüt bişi yiyemedim. ama olsun geçecek elbet. onun dışında iyiyiz canım. seninde tahlillerin varmış inşallah düzgün çıkar her şey yolundadır canım. çokda stres etmemeye çalış elinden geldikçe

hayır olsun güzelim inşallah kötü bişey değildir olumlu düşünelim olumlu olsun
rapunzel gelmedimi hala ara ara geliyorum bakmaya
aymescim ekledinmi msneye beni göremiyorum birtürlü

rapu gelse artık bende anneme gidicem haberi alamıycammm yaaaaaaaaaaaa

bakalım gidene kadar gelirse öğrenirim yoksam akşama kalacqak öğrenmem

evet yaaa çok heycanlandım ben rapunzelllllllll meraklandırdı bizi şimdi kız kadeşimi dr götüreceğim inşş hayrılı haberlele gelir

evet canım ekledim ama açamıyorum burdan ne yazıkki facede falan gördüm ben seni sen göremedinmi aysun benim gerçek adım bu arada

HADİ RAPUM GEL ARTIK AĞAÇ ETTİN BİZİ BAK
VERGİ DAİRESİNE GİDİCEM ÇIKAMADIM Bİ TÜRLÜ
ERTELEYİP DURUYOM HABER GELİNCE KAÇIRMIYIM DİYE:jeyyar:

slmmm kızlar uzun bi aradan snra yine grdım unutayım dıye bu bebek düşüncesını ama olmuo iştee(
aymes cim güldürdün kız benı git bak işinee gelınce ögrenırsın:))) rapunzelcım cnm inş hamişsindir

CANIM GİDEMİYOM NAPIYIM:kedi: ÖZLEDİK BU ARADA SENİ NERELERDESİN SEN SÖYLEDİM İÇERİYE YANİ PATRONUMA YARIN GİDİYİM VERGİ DAİRESİNE DİYE BUGÜN ACELESİ YOK BUNUN DEDİM TAMAM DEDİ:roflol: Bİ BİLSE NE İÇİN OLDUĞUNUlmaz:

canım benim ya alemsin valla adamcağız duysa işi neden ektiğini güler opuyorumnanaktan işte birimizin mutlu haberi hepimizi ne kadar mutlu ediyor ve braber olmak istiyoruz canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…