Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ben Çıkıyorum fırsat bulursam gelırım yıne ıyı akŞamlar

nesrincim okudum ve şok oldum..akannehir bu ne hız kızzzıımm??yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun..içinde bebişlerininzle sağlıklı mutlu huzurlu upuzun yıllar geçirin inşallah..
demek eşinle birlikte gemiye gidiyorsunnn..özlicez kızz seni...:sinifsinif: ne ara karar verdiniz böyle birden bire?hakkınızda hayırlısı diyelim..ama üzüldümm..:gitme:

kızlar bence sevinçten bizi unuttu inş öyledir.rabbim umutlarımızı dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah

kızlar ıyı aksamlar herkese..
nesrıncım kolay gelsın sanada esınede.denızcılık zor ıs.esımde gemı elektırıgı yaptıgı ıcın bılıyorum bıraz.yenı evınızde hayırlı olsun bu arada.gule gule oturun ınsallah..
rapunzelı bende heyecanla beklıyorum.ınsallah hamıledır..

kızlar ben çıkıyorum inş yarın geldiğimde çok geç kalmam halay için hoşçakalın iyi akşamlarrr

rapuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm senin için burdayım hadi gel ve güzel haberi ver hayırlısıyla tatlııımmmmmmmmmmmmm

KIZLAR YARIN KARDEŞİMLE ADANAYA ÜNVRST YE GİDECEĞİZ GEÇEN AY LAPARASKOPİ OLDU KONTROLÜ VAR BAKALIM DURUM NASIL İNŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GİDERDE EN KISA ZAMANDA KARDEŞİM HEMİLE KALIR RABİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bence pozitifi gördü bizi unuttu bu kızz lmaz:
:Saruboceq:

SABOLİM NE GÜZEL OLUR POZİTİF GÖRMÜŞSE :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:TOPİK :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: TATLI TATLI BEBİŞLERLE DOLAR

nesrincim eviniz hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah canım inşallah borcunuzu daha kolay yollardan ödemek nasip olurda eşinide göndermessin kendinde gitmessin inşallah ama madem beraber gitceksiniz gidersenizde sağlık olsun diyelim ne denir inşallah arasıra fırsat bulur bizi kendinden habersiz bırakmassın canım allah yardımcınız olsun.....

rapum inşallah kutlamalardan sevinçten unutmuşsundurbizi ama inşallah uyumadan önce haber verebilirsin bir gün daha nasıl bekliycezki( hadi sevindir bizi bekliyoruz canım...

KIZLAR ............ MSN DEN HABER VAAAAAAAAAAR RAPUNZEEEEEELLLLLLLLL HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: :lepi::lepi::lepi::lepi: :teytey::teytey::teytey::teytey:

hay senin kaynanana da yaprağına da sarmasına da :mymeka:

VALLA YYAAAA HıÇ SORMA NE SARMASI BU HAMıŞ KIZA SARMAMI YAPTIRILIR YYAAAAAAAA BU KAYNANALARINklava: klava: klava: ...................:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
MERHABA ARKADSLAR KUUSRA BAKMAYIN GEC HABER VERMEK ZORUNDA KALDIM..
MALUM GORUMCEMDEN DOLYI DUGUN TELASIDA VARDI..BUGUN YAPRAK SARMAYA GITTIKDE....:gitme:

SONUCU YETERIM SOYLEMISSSSS...
VE SONUNDA YINE MUCIZEMMMM GELDII
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:

YANIMDA OLDUGUNUZ IICN TESEKKEUR EDERIMMM..
INSALLAH AYAGIMI SURUKLERIMDE YINE HAMIS CIKARTIRIZ..
DULARIM HEP SIZINLE OLCAK..
RABBIM HERKESE BU DUYGUYU YASATSINNN:gitme:

canım benim Allah bu kez sağ salim kucağına almanı nasip etsin..
yaza doğum var oleyy.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…