hala haber yok mu???
aymescim gördüm güzelim seni maşallah seninde ayrı bi güzelliğin var zaten bizim topicteki herhatun ayrı bi güzel maşallah inşallah o güzel kollarına bebişinde gelir daha çok mutlu olursun güzelim
yetercim bişey gözükmüyo burda
kızlar netti gezerken hz.mevlana'nın bir sözünü buldum sizede yazmak istedim.......
Kötü havalarda insan dosta aç olur...........bir araya gelse dost dosta ilaç olur............bahçede güller tek tek birşeye benzemez............öbek öbek olunca bahara tac olur......demiş büyük insan
okuyunca hemen sizler geldiniz aklıma iyiki varsınız kızlar her ne kadar derdimiz aracı olsada tanışmamıza ben bu kadar büyük yükü siz olmasaydınız hafifletemezdim....rabbim inş tek dilegim en kısa zamanda meleklerimizi gönderir.
kızlar merhaba.
uzun zamandır yazamıyorum sİze yoĞunluktan...
ama artık Çook uzun bİr sÜre aranızda olamayacaĞım.
kredİ Çekİp ev aldık... BayaĞı borÇlandık bankaya.
bende eŞİmle bİrlİkte gemİye ÇıkacaĞım...ve en az 1 veya 1buÇuk sene ÇalıŞmamız gereklİ.bebek İŞİnİ bİraz erteledİk bu yÜzden.eŞİm amelİyat olacak ve korunacak.bende net bulduĞum İlk yerden yazarım sİze... Bİr ay sonra gemİye Çıkıyoruz.ben haftaya prosÜdÜrlerİ halletmeye baŞlıyorum... Hayırlısı olsun...hepİnİzİ Çok Özledİm... Telefon numalarınızı almak İsterİm.arada mesaj atarım sİzlere...
kızlar hepİnİz Çok saĞolun... 2 haftada hallettİk.evİ Önceden bulmuŞtuk zaten.hemen bankaya baŞvurup kredİ Çektİk.onaylanmadıydı,ekspertİzdİ derken oldu bİttİ İŞte. Çok uzun bİr sÜre oduĞu İÇİn eŞİm tek gİtmek İstemedİ.
yetercim gir canım havaya öyle valla herkes bi başka güzel ekle bakalım resminide senide görek cnım
kızlar merhaba.
uzun zamandır yazamıyorum sİze yoĞunluktan...
ama artık Çook uzun bİr sÜre aranızda olamayacaĞım.
kredİ Çekİp ev aldık... BayaĞı borÇlandık bankaya.
bende eŞİmle bİrlİkte gemİye ÇıkacaĞım...ve en az 1 veya 1buÇuk sene ÇalıŞmamız gereklİ.bebek İŞİnİ bİraz erteledİk bu yÜzden.eŞİm amelİyat olacak ve korunacak.bende net bulduĞum İlk yerden yazarım sİze... Bİr ay sonra gemİye Çıkıyoruz.ben haftaya prosÜdÜrlerİ halletmeye baŞlıyorum... Hayırlısı olsun...hepİnİzİ Çok Özledİm... Telefon numalarınızı almak İsterİm.arada mesaj atarım sİzlere...
aymescim gördüm güzelim seni maşallah seninde ayrı bi güzelliğin var zaten bizim topicteki herhatun ayrı bi güzel maşallah inşallah o güzel kollarına bebişinde gelir daha çok mutlu olursun güzelim
canım ekleyemiyorum resim
kız rapu nerde kaldın çatladık burda.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayy..kızlar daha eve yeni geldim.okulda işlerim vardı..ama aklım burdaydı..rapucuğumuz hamişşş mi??
Ben hemen okiyim bakiiimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?