Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar netti gezerken Hz.Mevlana'nın bir sözünü buldum sizede yazmak istedim.......
Kötü havalarda insan dosta aç olur...........bir araya gelse dost dosta ilaç olur............bahçede güller tek tek birşeye benzemez............öbek öbek olunca bahara tac olur......demiş büyük insan

okuyunca hemen sizler geldiniz aklıma iyiki varsınız kızlar her ne kadar derdimiz aracı olsada tanışmamıza ben bu kadar büyük yükü siz olmasaydınız hafifletemezdim....rabbim inş tek dilegim en kısa zamanda meleklerimizi gönderir.

aymescim gördüm güzelim seni maşallah seninde ayrı bi güzelliğin var zaten bizim topicteki herhatun ayrı bi güzel maşallah inşallah o güzel kollarına bebişinde gelir daha çok mutlu olursun güzelim

KIZ TOPİKTEKİ HATUNLARA YAZDIKLLARINI OKUYUNCA HAVAYA GİRDİM zemuszemus zemuszemus zemuszemus NE OLACAK ŞİMDİ:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım ne güzel sözler
inşş canım inşşşşşşşş
en çok istediğimiz şeylerin başında geliyor
o küçük sıpalar inşşşşşşşş
gelecekler inşşşşşşş

Öğlenden sonra net cafeye girip haber verecekti yaaa nerde kaldı bu kız akannehir

kızlar hepınız Çok saĞolun... 2 haftada hallettık.evı Önceden bulmuŞtuk zaten.hemen bankaya baŞvurup kredı Çektık.onaylanmadıydı,ekspertızdı derken oldu bıttı ıŞte. Çok uzun bır sÜre oduĞu ıÇın eŞım tek gıtmek ıstemedı.

evin hayırlı olsun inşallah o evde bebişlerin olur mutlulukla oturursun canım zemuszemus

eşinle olduktan sonra önemli değil berabersiniz ya yeter

Nesrin demek bizi bırakıp gidiyosun uzaklaramafoldumben
Arada net bulup, kendinden haber ver bize
Özliycem seni:çok üzgünüm::a015:

canım yaa çok şaşırdım eviniz hayırlısı olsun allahım borçlarınızı bir çırpıda kaloyca ödemek nasip etsin sendemi gemide çalışacaksın yoksa eşinin yanında olmak içinmi gidiyorsun canım hakkınızda hayırlısı olsun seni özleyeceğiz hastaneye gelince ilk uğradığım yer senin yanındı canım seni orda görmemek zor olacak canım dönünce yeniden işine devam edebilcekmiisn canım

aymescim gördüm güzelim seni maşallah seninde ayrı bi güzelliğin var zaten bizim topicteki herhatun ayrı bi güzel maşallah inşallah o güzel kollarına bebişinde gelir daha çok mutlu olursun güzelim

canım çok sağol o senin güzelliğin yeni resmim yok orda baya eski resimler ama yinede belli nasıl bişey olduğum:jeyyar:

kız rapu nerde kaldın çatladık burda.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayy..kızlar daha eve yeni geldim.okulda işlerim vardı..ama aklım burdaydı..rapucuğumuz hamişşş mi??
ben hemen okiyim bakiiimm..

ayy..kızlar daha eve yeni geldim.okulda işlerim vardı..ama aklım burdaydı..rapucuğumuz hamişşş mi??
Ben hemen okiyim bakiiimm..

valla canım biz burada resmen meraktan 9 doğurduk ama rapunzel hala yok ortada inşşşş gğüzel haberlerle gelsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…