sitedeki problem hala düzelmedi sanırım bi mesahı 10 dakkada zor gönderiyorum:çok üzgünüm:
sidelyacım bana hak verdiğin için teşekkür ederim...bazen farkında olmadan çok üzülüyoruz hatta neredeyse isyan edecek duruma geliyoruz...allah herkese sabır versin
yetercim..çok teşekkür ederim ...ne güzel sen de benim gibi düşünüyorsun....böyle düşünenleri gördükçe çok seviniyorum..
asicim 75 lik doz bana da çok az geldi canım yaa..benim yumurtalıklar da seninki gibi..çok fazla oluşuyor yuymurta..o yüzden dr aşırı tepki verebilir diye dozu düşük tutup 150 lik vermişti ve yetmişti..iğne dozu önemli biliyorsunn..ama belki perşembeye bir değişiklik olur yumurtalarda..düşük doz ya,belki ondan yavaş yavaş gelişiyorlardı ha..ne dersin?
ama her işte bir hayır var yine de tatlım..bize şer gibi,kötü gibi görünüyor ama belki senin hayrınadır..biz bunu bilemeyiz..
kızlar madem asicim açıkladı..ben de söyliyim de rahatlayayım..
ben de bu ay 3.kez dondurulmuşlarla denedim..yani aydın beyle olan son hakkımı da kullanmış oldum..olursa sürpriz olsun diyerek de size söylemedim..umarım kırılmadınız..
bu kez çok rahattım..hiç stres yapmıcam dedim ama olmuyor işte..insan yinede bir şekilde kafaya takıyor..test günüm yarın olmasına rağmen pazartesi günü dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç tabiiki negatif oldu yinee..bu kez çooook ağladımm..çok rahattım aslında başında ama demekki takmışım yine kafaya..ama attım üzerimden şimdi...her işte bir hayır var napalım?biz olsun diye uğraşıyoruz ama bişey var işte ki olmuyor..test günü öyle sinirliydim ki..bebek mebek istemiyorum..varsın gelmesin diye ağladım durdum..ama sakinleştim sonra..kaç ayın sıkıntısını bu 3.denemede attım içimden diyebilirim..
başka bir merkezde yepyeni umutlarla bembeyaz bir sayfa açmak istiyorum..
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınn..
arkadaşlar merhaba bişe sormak istiyorum,adana ankada tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı aranızda,lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi?önce micro tese sonrada tüp bebeği orda yaptırmak istiyorum,yalnız merkezle ilgili hiç bilgim yok
slm arkadaslar nasilsiniz?
Ben heyecanliyim yarin test gunum, bu sabah dayanamadim idrar testi yaptim, silikte olsa cift cizgi ordum ama korkuyorum ilaclarin etkisi olabilir, en son cumartesi yarim pregnyl vurundum
keske hic yapmasaydim ama merakima yenik dustum
canım ya inşallah 9 ay boyunca gelmez...kızlar benim kırmızılar hala teşrif etmedi bakalım hayırlısı...inş gelmezler diyorum ama işte ..........bu arada asime üzüldüm rabbim yardımcısı olsun inş ayşecim inş güzel haberlerle gelirsin tatlım
canım çok haklısın....papatya merhaba...eminim ki çok zor zamanlar geçirmişsindir..hep umutla başlayıp hüsranla bitmesi tabii ki zordur...ama ne olur üzüntüye boğulma, umudunu yitirme...her şerde bir hayır olacağını unutma..
şimdi doktorum programını izliyorum...bir sürü alete bağlı nefes almakta zorlanan 1-2 yaşlarında bir bebek var...canım ızdırabı o kadar büyük ki..kendisi diyabet hastasıymış...o bebeğin gözü yaşlı annesini düşün...yine bir kız çocuğu var akıllı mı akıllı, gözlerinden enerji fışkıran...henüz 10-12 yaşlarında..o da diyabet hastası...kız diyor ki ' arkadaşlarım dondurma yerken elimi yumruk yapıp elimi yaladığım günleri bilirim..çok kötü bir duygu çok dramatik birşey'...ya o kızın hayatı, ya o kızın gözü yaşlı annesi...
bu anlattıklarım bir hastalıktan dolayı muzdarip iki örnek..daha binlercesi var bu hastalıkla mücadele eden...ayrıca nice bilmediğimiz hastalıklar ve onların kurbanları...elbet bizim de hakkımızda hayırlısı oluyordur...inşallah bu yazıyı okursun ve ne demek istediğimi anlıyorsundur...
sadece sen değil buradaki herkes bu yazıyı okur ve ders çıkarır...hayatı cehenneme çevirmeyin canlarım...Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın...sağlıklı, akıllı, dini imanı bütün evlatlar versin
canım şimdi ne desek boş...kızlar madem asicim açıkladı..ben de söyliyim de rahatlayayım..
ben de bu ay 3.kez dondurulmuşlarla denedim..yani aydın beyle olan son hakkımı da kullanmış oldum..olursa sürpriz olsun diyerek de size söylemedim..umarım kırılmadınız..
bu kez çok rahattım..hiç stres yapmıcam dedim ama olmuyor işte..insan yinede bir şekilde kafaya takıyor..test günüm yarın olmasına rağmen pazartesi günü dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç tabiiki negatif oldu yinee..bu kez çooook ağladımm..çok rahattım aslında başında ama demekki takmışım yine kafaya..ama attım üzerimden şimdi...her işte bir hayır var napalım?biz olsun diye uğraşıyoruz ama bişey var işte ki olmuyor..test günü öyle sinirliydim ki..bebek mebek istemiyorum..varsın gelmesin diye ağladım durdum..ama sakinleştim sonra..kaç ayın sıkıntısını bu 3.denemede attım içimden diyebilirim..
başka bir merkezde yepyeni umutlarla bembeyaz bir sayfa açmak istiyorum..
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınn..
ah ayşecim dayanamadın yine...slm arkadaslar nasilsiniz?
ben heyecanliyim yarin test gunum, bu sabah dayanamadim idrar testi yaptim, silikte olsa cift cizgi ordum ama korkuyorum ilaclarin etkisi olabilir, en son cumartesi yarim pregnyl vurundum
keske hic yapmasaydim ama merakima yenik dustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?