Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sidelyacım bana hak verdiğin için teşekkür ederim...bazen farkında olmadan çok üzülüyoruz hatta neredeyse isyan edecek duruma geliyoruz...allah herkese sabır versin

evet canım yyaaaa rabim dertlerimizle beraber sabrımızıda versin inşşşşşş ..................... Birde arkadaşalr ben bebk diye çıldıranlardanım amcak rabimin bize verdiği en büyük dert çocuk olsun hayatta ne dertler var çaresi olmayan rabim başka dert vermesin inşşşşşş

kızlar o diyabetik kızın ismi buse...'her zaman güçlü olacağız, güçlü olacağız' diyor...daha 10 yaşında...
bu laftan çok sonuç çıkar kızlar...

yetercim..çok teşekkür ederim ...ne güzel sen de benim gibi düşünüyorsun....böyle düşünenleri gördükçe çok seviniyorum..

kızlar ben de canlı haber kaynağı oldum ama busenin babası Buse nin hastalığı için ne diyor biliyor musunuz ' o duyguyu, o üzüntüyü tarif edemem'

hadi kızlar üzülmeyin halimize...ellerinizi açın şükredin ve hayırlısı olsun diye dua edin..inanın ki bu içten dualarınız kabul görecektir

rapunzell hamıleymıŞ.Çok sevındım yaaa.. Bıraz geÇ oldu amaaaa...
allah saĞlıkla kucaĞına almayı nasıp etsın ınŞallah...

canım hayırlısı ne diyelim..
Allah yardımcın olsun..
hiç sıkıntıların kalmasın..
yeni bir doktor sana bebeğini getirsin inş..

arkadaşlar merhaba bişe sormak istiyorum,adana ankada tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı aranızda,lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi?önce micro tese sonrada tüp bebeği orda yaptırmak istiyorum,yalnız merkezle ilgili hiç bilgim yok

slm arkadaslar nasilsiniz?
ben heyecanliyim yarin test gunum, bu sabah dayanamadim idrar testi yaptim, silikte olsa cift cizgi ordum ama korkuyorum ilaclarin etkisi olabilir, en son cumartesi yarim pregnyl vurundum
keske hic yapmasaydim ama merakima yenik dustum

bu ne yaaaaaaaaa sinir oldun topğe geremiyorum

canum ben orada tedavi olmadımancak birkaç arkadaşım var hata bir tanesi bu günlere anne olmak üzre ayrıca ben merkezdeki dr le görüştüm ve benimüzerimde iyi bit etki bıraktılar eğer adanada yaptırmayı düşünüyorsan adana ankara ve başkent iyi

canım kendini strese sokma inşşş yarın güzel haberlerini bekliyoruz rabim yardımcın olsun inşşşşşşşşşş

sagol yatarcim

papatya canim herseyin basi saglik, benim 6.transferim bu....ve her dafsinda rahatim stres yapmiyorum desemde içimi gel bana sor seni cok iyi anliyorum
insallah yeni tedavin hayirli olur canim

canım ya inşallah 9 ay boyunca gelmez...
ama yinede hayırlısı olsun...

canım çok haklısın....

canım şimdi ne desek boş...
allah yardımcın olsun...
rabbim kalbini ferahlatsın...

canım sende de mi problem var...senin sorununu bilmiyorum ama eşinin değerleri güzel bence...
yani normal yolla bile olabilir...
sadece biraz sabır istiyor...
ben seninde hamileliğe engel olacak büyük bir problemin yoksa biraz normal deneyin derim...

ah ayşecim dayanamadın yine...
hayırlısı artık...
silik çizgi için kesin birşey diğemeyiz...
yarını bekleyelim bakalım...

MıLLET NERDESıN YYAAAAAAAAAAAA GELMEYECEKMıSıNıZ lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

ayşecim stres yapamak için en iyi çözüm birşeylerle uğraşmak...film izle, kitap oku, gez dolaş, bir aktiviteye katıl, ibadet et... ama ne olur stres yapma..iki duruma da alıştır kendini...inşallah halay çeker kutlarız seni..ama ne olur sakinleş...stres vücut dengeni bozar hayatım...aa ılık bir duş da iyi gelir..ama sakın sıcak değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…