Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
duygucum çoooooookkkk tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

iyi akşamlar.............duygucum seni tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh bebişinin resminide görmek nasip olur

duygucum hayırlı olsun..çok sevindim..Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inaşşallah..darısı başımıza..

duygucum çoooooookkkk tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARR..İYİ Kİ VARSINIZZ....rabbim herkezin gönlüne göre versinn inşalah..inşalah bebişimi sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma almak nasip olurr...rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah....:ecrin_bebek:

DUYGUMM canımm msj linkiniii görünceeeee o kadarr çok sevindinkiii :teytey:Ben sana diyordumm doğal yoldan gelicekk bu bebiş diyeee .Tüp bebeğe gerek olmadıgını hep söylüyordum sana :dance:.Tebrik ederim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallahh..Allaha emanet olll güzell hamişimizzzzzz hihoyyythihoyyyt

dygucum tebrikler canım benim.. çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşallahhh

:umursamaz::ecrin_bebekpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi: hayırlısı lssuun ne güsel haberler bunlar

duygu tebrikler cnm ne güzel haberlerle gelmeye başladı çok şükür ama hatırlarsanız kışa doğru patlama olur demiştim :) devamıda gelecek inanıyorum
Rabbim sağlıkla kucağınıza alamyı nasip etsin... Darısı diğer arkaşlarımın başınaa

duygucum canım şimdi gördüm haberini inan çok sevindim ya tebrik ederim canım allahım tamamınada erdirsin sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin canım. darısı inşallah diğer arkadaşlarımızaaaa

bir hamişimiz daha çıktı bu günler ne güzel sürekli hamiş haberi var devamıda gelir inşallah. tabi sıcaklar bitti spermler kendine geliyo hadi bakalım kışa iyi girdik kızlar.

:umursamaz::ecrin_bebekpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi: hayırlısı lssuun ne güsel haberler bunlar

saolun kızlarr iyi ki varsınızz....rabbim herkezin gönlüne göre versin inşalah ..rabbim herkeze nasip etsinn..inanın hepiniz için dua ediyorumm çünkü çok büyük bi mucize yaşadımm allahım tanıdıgım tanımadığım herkeze yaşatsın bu duyguyu...sağsağlim hayırlısıyla kucağıma almak ta nasip olsunnn....:ecrin_bebek:

slmn kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir yagmurcn bebeğin çok tatlı maaşallah analı babalı büyüsün rapunzel çok sevindim senin için inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşların başına inşallah

Selam kıslar hafta sonu için bi kaç günlük tatile çıkacağımı yazmıştım ayşeden haber varmı acaba diye koşarak geldim :çok üzgünüm:aklım ondaydı hem çok mutlu oldum:lepi: hemde çok üzüldüm mafoldumbenikisinide bireden yaşadım bugün

canım randevu almışsın inşallah herşey dilediğin gibi çok güzel olur ve dediğin gibi yücel bey her ikimizinde yüzünü güldürür senin le görüşmeyide çok isterim inşallah karşılaşırız randevularımız çakışır süper olur vallakaydirigubbakcemile5

canım çok ama çokkkkkkk tebrik ederim
mutlu olmamın bi sebebide senden gelen güzel haber
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
geç oldu ama bende halayımı çekiyim dimi
:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey:

canım benim senden gelen haberlede gerçekten üzüldümmafoldumben
okadar uzun zamandır deneyip istiyosunki ve süreklide deniyosun
bana göre çok cesaretlisin ve çok güçlüsün
Rabbim inşallah tez zamanda seninde bebişini gönderir canım
kendini biraz toparlamışsın son mesajlarında okuduğum kadarıyla
inşallah herşey gönlünce olur arkadaşım/B]

Duygucum senide tebrik ediyorum canım
ne güzel bebişin doğal yolla gelmiş hemde
çok sevindim senin adına :lepi:
:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :hooray:

selam kızlar

yağmurcum 41 kere maaşallah oğluşuna canım ikinizde çok tatlısınız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…