iyi akşamlar.............duygucum seni tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh bebişinin resminide görmek nasip olur
duygucum hayırlı olsun..çok sevindim..Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inaşşallah..darısı başımıza..
duygucum çoooooookkkk tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
dygucum tebrikler canım benim.. çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşallahhh
:umursamaz::ecrin_bebekpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi: hayırlısı lssuun ne güsel haberler bunlar
duygu tebrikler cnm ne güzel haberlerle gelmeye başladı çok şükür ama hatırlarsanız kışa doğru patlama olur demiştim :) devamıda gelecek inanıyorum
Rabbim sağlıkla kucağınıza alamyı nasip etsin... Darısı diğer arkaşlarımın başınaa
duygucum canım şimdi gördüm haberini inan çok sevindim ya tebrik ederim canım allahım tamamınada erdirsin sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin canım. darısı inşallah diğer arkadaşlarımızaaaa
bir hamişimiz daha çıktı bu günler ne güzel sürekli hamiş haberi var devamıda gelir inşallah. tabi sıcaklar bitti spermler kendine geliyo hadi bakalım kışa iyi girdik kızlar.
duygu2008 seninde bebeğin hayırlı olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin
çok doğru diyorsun aslında hayatım..çok sağoll..
Amin canım..inşallah sen de ben de hepimiz de buradan bağıra bağıra verirriz müjdemizi:)
bu arada yücel beyle mailleştim..anlattım işte biraz..gelin görüşelim dedi..7 kasıma ilk randevuyu aldımm..belki bu vesileyle senle de tanışmış oluruz canımm..
Amin canım..çok sağol yanımda olduğun iççin..cümlemizin inşallah..
aynen canım yaa..hele ki bunda dedim negatif olsa da üzülmicem..ama en çok bunda ağladım..:gitme:
sağol..çok sağol..
inşallah gördüğün o sililk çizgi iğneden falan değildir canım..o kadar istiyorum ki meleğine kavuşmayı..hakediyorsun çünkü..yarın burda halayını çekicez inşallah tatlım..
sağolasın arkadaşım..evet eşim de aynı senin gibi düşünüyor değerler bu kadar yükselmişken ama ..ben yarım rahimim..yani normal rahmin yarısı..doğuştan yani.şimdi 3.sünde de olmayınca acaba diyorum yarım rahimden dolayı mı tutmuyor..aymesin doktoru olan yücel beye gitmeyi o yüzden istiyorum .bu adam yarım rahimlilere bir operasyon yapıp rahmi genişletiyor biraz..bebeğin rahatça büyümesi için..ve türkiyede bu operasyonu yapan tek doktor yücel bey..riskli bir operasyon olduğu için diğerleri cesaret edemiyor.hamile kalamayan kaç yarım rahim rahimli arkadaşım onda hamile kaldı:)biliyordum bu doktoru ama yinede bi ümit belki operasyon geçirmedende hamile kalabilirim diye gitmedim..ama şimdi başka çarem kalmadı artık...kararımı verdim..gidicem.
inşallah yücel bey benim de aymesimin de yüzünü güldürür..:Saruboceq: :Saruboceq:
sabah sabah güzel bi haber vereyimde uykunuz açılsın;
transferimden sonra 8.ve 9.günlerde yaptığım idrar testlerinin pozitif çıkmasından dolayı 10.gün kan testi yaptırdım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki :CüvCüv:
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMM:CüvCüv: :teytey::teytey::teytey:
Şimdiye kadar hepinizden aldığım desteğe çok teşekkür ederim
Allahım tüm bebiş isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin inşallah
slm,
sitedeki sorun beni deli ediyor bi turlu baglanamadim......
sonuc yine ayni kizlar, yine suya dusen umutlar yikilan hayaller, her ne kadar ben alistim desemde, her seferinde acim dahada buyuyo sanki, bu benim 6.hayal kirikligim,bir bucuk saattir agliyorum gozlerim kan canagina dondu, isyan etmek istemiyorum ama neden demedende duramiyorum, allahim bana tasiyamayacagim dert vermesin, bu sinavdan yuzumun akiyla cikmayi nasip etsin, .....
hastaneden aradiklarinda hemsire sonuc negatif deyince gozyaslarimi tutamadim adetimin gelip gelmedigini sordu, hicbisey yok dedim, pazartesine kadar bekleyin eger gelmezse yine kan alacaz dedi, sizi kesinlikle umutlandirmak istemiyorum ama degeriniz cok dusuk gebelik olma sansi yok, diye biseyler anlatti zaten bende film kopmustu takip edemedim dediklerini!!!
simdi adetimi bekliyorum ve gelir gelmezde yine ilaclara basliyorum, 6tane dondurulmus var 2tane transfer ediliyo yani 3kez daha deneyebilirim, bunlarda olmazsa hemen tedaviye yani protokole baslicem....
birgun gulerim elbet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?