Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar............rabbim herşeyin en iyisini en güzelini sizlere versin gönlünüzdeki murada tez zamanda kavuştursun inşallahhhhhhhhhh...................ayşecim hakkında hayırlısı canım herşeyin bir vakti var elbet bir gün sende kavuşacaksın bebeğine inşallah tedavisiz doğal yoldan gelir bebişin

kızlar hayırlı cumalar herkese..
aysecım ser gorunendede bır hayır vardır mutlaka.hakkımızda hayırlı olanı naıp etsın yaradan.kendını uzme canım...
ebrubu cok dogru soyluyosun canım..etrafımızda halımıze sukretcegımız okadar cok olaylar oluyorkı.bunlar bır ıbret..
bızımde komsunun oglu beyın kanaması gecırdı.daha uc yasında kızı vardı.doktorlar beklemekten baska care yok dıyorlarmıs.aılesı perısan.rabbım eslerımızı basımızdan eksık etmesınde bebısler varsın gec gelsın...

Allah sızden razı olsun

cuma gÜnÜnÜz mÜbarek olsun

bu gÜnÜn hatırına;
selamlarınız resulallaha ulaŞsın, Şefaatına naıl olasınız
bugÜnÜn hatırına;
allahın rızasını kazanasınız
bugÜnÜn hatırına;
bÜtÜn dertler kederler hastalıklar borÇlar hasret ve özlemler gıderılsın
bugÜnÜn hatırına;
allahın affı hepınıze ulaŞsın
bugÜnÜn hatırına;
kÜsler barıŞsın,
bugÜnÜn hatırına;
herkıŞının muradı kendı hayrına gerÇekleŞssın
bugÜnÜn hatırına;
mutluluklar alemı sarsın, huzur ve allahın nuru Üzerımızde daım olsun
umutlarımız yeŞersın, allah sevgısı ve aŞkı ÇoĞalsın

bugÜnÜn hatırına;
allahım bızı aılemızı dostlarımızı arkadaŞlarımızı sevdıklerımızı baĞıŞla
bıze senın katında en deĞerlı ve en Çok razı olduĞun kul Ünvanını taŞıttıracakları
bıze nasıp et

aŞkınla yanan gÖnÜllerın gÖz yaŞlarını ÇoĞalt ya rabbı
senın aŞkını, bugÜnÜn hatırına ısteyenlere ver allahım

bugÜnÜn hatırına bıze doĞru yolu gÖster, bızı doĞru yola ılet ya rabbı

hayırlı cumalar arkadaŞlar

ben bu gÜn adet oldum lısteye eklersenız sevınırım

ben bu gün adet oldum listeye eklermisiniz

kızlar bu gün o kadar çok işim varki ev sereceğim perdeleri değiştireceğim ooffffffffffffffffffff ev işlerinden nefert ediyorum klava: klava: klava: klava: yokmu bu işin b,r kolayı yaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama iyi sohbetler size bensiz çok kaynatmayın

canım ben debu gün oldum adet aynı gündeyiz desene..........kız ben de çok severim ev işi yapmayı çalıştığımdan belki bilmiyorum ama yakın olsaydın gelirdim yardıma hafta sonu zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canı gönülden amin. herkese hayırlı cumalar.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılmıştım daha önce birkaçkez mesaj yazmıştım bizimde sorunumuz erkek infertilitesi eşimin ciddi derecede sperm azlığı var ve morfolojısi %1 aranızda benim gibi olupta tüp bebek yaptırıp pozıtif olan varmı ve nerede yaptırdığını yazarsa çok sevinirim

oyyy canım benim sağol biraz hafiflettim işleri şimdi nane çeyımı alıp size bakmaya geldim

ARAMIZA HOŞ GELDİN CANIM İNŞŞ BURADA UZUN SÜRE KALMADAN HAMİŞ LİSTEMİZE GEÇERSİN BENİM EŞİMDEDE SEPERM SAYISI AZ 4.500 CİVARINA VE SON YAPTIDIĞIMIZ TESTLERDE MOLFOLOJİ %1 RABİM DERMANSIZ DERT VERMESİN İNŞŞŞ

merhaba kizlar
hayirli cumalar
Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah
hastalara sifa dertlilerimizede deva nasip etsin insallah

canım tebrikler allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bizlerede nasip etsin inşallahhh :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq:

kimseler yok kimse gelmeyecek sanırım benim de yeğenim geldi çıkıyorum biraz küçük yumurcakla ilgileneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…