Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dünden beri cevap yazamıyorum umarım bu gelir.

CANİSO ve DUYGU arkadaşımı tebrik ediyorum.:teytey::teytey:
Rabbim sağlıkla bebişlerinize kavuştursun inşallah.
Çok sevindim.
Oh bize lazım böyle haberler.

benden baŞka kımse kalmamıŞ galıba bende Çıkıyorum

can iso hayırlı olsun oh oh ne zaman girsem bir hamile haberi alıyorum önce rapunzell sonra sen ne diyelimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayse cim sıkma canını kavuşacağımız günü bekliyorus hayırlısı olsun canımm

herkese merhaba bu arada kızlarr

can iso hayırlı olsun oh oh ne zaman girsem bir hamile haberi alıyorum önce rapunzell sonra sen ne diyelimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayse cim sıkma canını kavuşacağımız günü bekliyorus hayırlısı olsun canımm

herkese merhaba bu arada kızlarr

mrhb yine kimse yok yyaa

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile zemuszemus zemuszemus zemuszemus :lepi: :lepi: :lepi: kızlar nerdesiniz geliyorum gidiyorum kimseler yok :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: artık ağlıyıcam senağlamasenağlamasenağlama senağlama KIZLAR YOKSA YALNIZLIKTAN TIRLATTIMMI BEN :roflol: :roflol::roflol::roflol:

kızlar iyi akşamlar kaç gündür kongredeydim bugün bitti çok şükür geldimki birsürü güzel haber
canisom canım tebrikler allah tamamına erdirsin
duygucum sanada tebrikler canım ne mutlu hiç ummadığın zamanda gelmesi rabbim bizlerede
göstersin inşallah
ayşecim malesef ki olmamış canım ne diyim takdiri ilahi rabbim doğal yolla nasip eder belki
yağmurcum maşallah boraya ya çok tatlısınız rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsin

hehehe
ben de giriyorum siteye ama kimsecikler yok :umursamaz:
herkes hava soğuyunca kocişini alıp yorgan altına girdi heralde... kaydirigubbakcemile
ee bisimkisi maç isliyo ateşli ateşli
ben de netteyim işte :1shok: ama kimsecikler yokkk bühüüü

teşekkürler caneylom sıra şimdi sana geliyor tüm arkadaşlarıma nasip olsun bu duygu

amin canım inşallah bu aralar iyi gidiyo hamile haberleri inşallah hızlanarak devam eder bu hamiş haberleri burdaki bütüüüüüüünnnnn arkadaşlarım yaşarlar o duyguyu inşallah... benim umutlarım giderek dahada artıyo inaşallah kimse bebeksiz kalmıycak burda :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…