Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın pazar terk edilme günleri
şimdi sıra hayaletlerinkaydirigubbakcemile3

he hekaydirigubbakcemile3
ama balım bu hayeletker hiçte korkunç durmuyokaydirigubbakcemile3

bende istiyorum
sayı morfoloji sorunumuz var keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
sat 5 ekim2009
tamam canım senide ekliyorum...

ama sat 5 ekim demişsiniz...adet mi olmadınız yoksa 5 kasım mı demek istediniz...

slm kızlar
fadık canım nasılsın adet oldum 19 ekımde şimdı 19 kasımı bekleyecegım inşşşşşşşşşşşşş zamanında olur sızler nasılsınız canlarım

aşılamada ve tüp bebek tedavısınde olan arkadaşlarımıza umudunuzu yıtırmeyın dualarım hep sızlerle rabbım verecek zamanı saatı var bebişlerımızın hayırlısıyla gelcekopuyorumnanaktan

slm kızlar
fadık canım nasılsın adet oldum 19 ekımde şimdı 19 kasımı bekleyecegım inşşşşşşşşşşşşş zamanında olur sızler nasılsınız canlarım
tamam canım güncelliyorum...

ya fadiğim ben ilk doğru yazmışım 5 ekim sat ım
bu ay en geç ayın 3-4 kasım aralık olmam lazımCADIARZU
anladım canım....şimdi güncelliyorum...

kızlar yarın 4.30 da aşıla yapılacak dua edin.

hadi hayırlısı canım...herşey yolunda gitsin inşallah....
allah yardımcın olsun...

çok sağol canım..inşallah tanışırız ve inşallah senim benim hepimizin yüzü güler en yakın zamanda..opuyorumnanaktan

kızlar hepinize iyi pazarlar..

çok teşekkürler kızlar inşallah hayırlısıyla olur. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.Çok heycanlıyım şimdiden çoookkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…