Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar gunaydınlar herkese..
yeter ınsallah hayırlı haberlerle donersın canım.evlat hasretı gercekten zormus..
aymes nasılsın.bızden baska kımse yok canım..asınınde uyelıgı sılınmıs galıba.artık gelemıcekmı yanı aramıza anlamadım..
bende fecı grıp oldum.sımdı saglık ocagına gıdıyorum..bugun yıne sogan suyuna baslıyorum ınsallah..
herkese hayırlı gunleerrrr..

sağol canım iyiyim çok şükür çok geçmiş olsuın sana
aman dikkat et c vitamini al bol bol
gripler çok tehlikeli bu aralar biliyosun

sabolim canım seni gördüm aşağıda gelmişsin
uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın tatlımŞeniz
özledim valla seni herşey yolundadır inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli, ben öksürüğü atlatamadım bi türlü, rahatsızım o yüzden pc başına çok geçemiyorum bi bakiiim neler olmuş ben yokken topicimizde

rapunzellimmm canım benimm çok saollll....bende seni tekrardan tebrik ediyorumm..hayırlısı olsun inşallahh......

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli, ben öksürüğü atlatamadım bi türlü, rahatsızım o yüzden pc başına çok geçemiyorum bi bakiiim neler olmuş ben yokken topicimizde

geçmiş olsun tatlımmm....

aman canım çok dikkat et kendine
çok geçmiş olsun sen iyi olda pc başına geçme boşver
önemli olan senin ve bebişinin sağlığı Şeniz

rapunzellimmm canım benimm çok saollll....bende seni tekrardan tebrik ediyorumm..hayırlısı olsun inşallahh......

duygucum sen nasılsın canım bebiş nasıl iyimi
ne kadar güzel her anınınız her saniyeniz bebişinizle beraber geçiyo
Allahım 9 ay boyunca hiç ayırmaz sizi inşallah
darısıda bizim başımıza artık:Saruboceq:

canım aymesimmm iyiyimm şu an da allaha şükür bi sıkıntım yokk....başağrım dışında şimdilik rahat geçiriyorumm hamişliğimi...bebişim benimle çok şükürr.....ama göbişim büyümeye başlayınca ve bebişim hareketlerini hissetmeye başlayınca hamişliğimi daha çok hissedicemmm galibaa....aminn bebeğim sağlıklı hayırlı bi şekilde dünyaya gelsin inşalah rabbim çok büyükk hayırlısını nasip etsinn...darısı en kısa zaman da senin ve bebiş isteyen bütün arkadaşlarımın başına ....:ecrin_bebek:a.s.

aman canım çok dikkat et kendine
çok geçmiş olsun sen iyi olda pc başına geçme boşver
önemli olan senin ve bebişinin sağlığı Şeniz

sağol aymesiiim şu öksürüğü bi atlatsam başka bişeyim yokta o geçmiyo 2 gün raporluyum evdeyim inşallah geçer,

Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım, rahatsızlığımdan dolayı da çok fazla gelemedim topiğe, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlrım hepinize tek tek teşekkür ediyorum, Rabbim hepinize anne olmayı en kısa zamanda nasip etsin ve göbişlerinize bebişlerinizi göndersin inşallah:CüvCüv:, dualarım sizinle canlarım beniimm...

sağol duygucum teşekkürler, inşallah bir an evvel geçer

HOŞGELDİN CANIM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan NASILDI DÜĞÜNDE YORMADIN KENDİNİ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

yeterım dugunde cok oynadımhihoyyyt
cokda yoruldum..
cok fazla ıs yaptırmadılar ama getır gotur ayak ıslerı bendeydı

rapunzelim nasılsın nasıl gidiyo anneliğin?
nazzcım ıyım canım...
henunz bırsey anlşaamdım..bırazcıkda buyusn belkı o zamn anlarım..ama sımdılık hrsey yolunda

rapunzell canım yeni öğrendim hamiş olduğunu allahım tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al işallah..

gulum cok saol..darısı senın basına:Saruboceq:

ŞenizŞeniz
tulınım canım..senınde az kaldı tedavıne..ınsallah guzel haberler vercen:Saruboceq:

duygucum cok saol..asıl bundan sonras baslıyor..
ınsalalh hersey yolunda gıderde saglıkla kucaklarımıza alırız...

ınsallah burda buluna tum arkadaslarım bu guzel duyguyu yasar...
dua ederken aklıma tek tek gelıyorsunuz...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ısocum tebrık ederım canım...hihoyyyt
gecmıs olsun kendıne ve bebegıne ıyı bakopuyorumnanaktan

canım inşallah çok yakışında göbişinin büyüdüğü zamanlarıda görüceksin........ amin canım inşallah bende bu duyguyu tadarım:Saruboceq:

duygucum cok saol..asıl bundan sonras baslıyor..
ınsalalh hersey yolunda gıderde saglıkla kucaklarımıza alırız...

ınsallah burda buluna tum arkadaslarım bu guzel duyguyu yasar...
dua ederken aklıma tek tek gelıyorsunuz...

evet canım asıl bundan sonra başlıyorr inşalah herşey yolunda giderr...allahın izni ilee...sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsunn...allah herkeze yaşatsınn inşallah en kısa zaman da bu duyguyu ....dualarımızdasınızz....

selam kızlar nasılsınız hamiş haberleri canlandıracaktı sitemizi ama site sorunlarından dolayı gene sessiz kaldı buralaraduygucum can isom rapunzelim hepinizi tekrar tebrik ediyorum etmiştim ama sorunlardan aralarda kaybolmuştur belki inşallah gümbür gümbür tepip uykudan uyandırdığı günlerde gelcek rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin herkesin sevinç çığlıklarını duyalım inşallah burdan.....

bu arada kaç günden beridir ilk defa bugün okuyabildim geçmişi site sorunundan dolayı okunmuyodu asim tedavin iptal olmuş canım ne desek boş ya allah sabır dayanma gücü versin üyeliğin silinmiş ama eminim okuyosundur bizi bir an önce gel tekrar aramıza olurmu zaten tadımız yok hayalet gibi buralar bide sevdiğimiz insanlar eksilince hiç tadı kalmıyyo( canınm bir an önce toparlarsın kenidini inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…