kızlar bu gün kızkadeşimile dr gidiyoruz akşama kadar gelemem herhalde sizlere kolay gelsin bensiz dağıtmayın
kızlar gunaydınlar herkese..
yeter ınsallah hayırlı haberlerle donersın canım.evlat hasretı gercekten zormus..
aymes nasılsın.bızden baska kımse yok canım..asınınde uyelıgı sılınmıs galıba.artık gelemıcekmı yanı aramıza anlamadım..
bende fecı grıp oldum.sımdı saglık ocagına gıdıyorum..bugun yıne sogan suyuna baslıyorum ınsallah..
herkese hayırlı gunleerrrr..
rapunzellimmm canım benimm çok saollll....bende seni tekrardan tebrik ediyorumm..hayırlısı olsun inşallahh......hihoyyythihoyyyt
dugun bıttı geldım cok sukur:kedi:
gecmıse donmedım ama bılıyorumkı guzel dıleklerde bulundunuz.Şeniz
cok tes ederım..
profılıme mesajlar geldı ama cevaplayamadan cıkmak zorunda kaldım...
ıkı gunde sıteye gırılmedı sanırım sorun vardı..:kedi:
sımdıdıe gıtmıs profılımdekkı mesajlar..ozur dılerım herkesden cevaplayamadıım..
ama cok tesk ederım
sımdı baldan ogrendım..
yıne hamıs haberlerı varmıs...
duygucum tebrık ederım saglıkla kucagınada alırısn hayırlısyla..:Saruboceq:
can ısommm cok sevındım tebrık ederım..
saglıkla kucagına alırsın ınsallahŞeniz
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli, ben öksürüğü atlatamadım bi türlü, rahatsızım o yüzden pc başına çok geçemiyorum bi bakiiim neler olmuş ben yokken topicimizde
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli, ben öksürüğü atlatamadım bi türlü, rahatsızım o yüzden pc başına çok geçemiyorum bi bakiiim neler olmuş ben yokken topicimizde
rapunzellimmm canım benimm çok saollll....bende seni tekrardan tebrik ediyorumm..hayırlısı olsun inşallahh......
geçmiş olsun tatlımmm....
duygucum sen nasılsın canım bebiş nasıl iyimi
ne kadar güzel her anınınız her saniyeniz bebişinizle beraber geçiyo
Allahım 9 ay boyunca hiç ayırmaz sizi inşallah
darısıda bizim başımıza artık:Saruboceq:
aman canım çok dikkat et kendine
çok geçmiş olsun sen iyi olda pc başına geçme boşver
önemli olan senin ve bebişinin sağlığı Şeniz
rapunzellimmm canım benimm çok saollll....bende seni tekrardan tebrik ediyorumm..hayırlısı olsun inşallahh......
geçmiş olsun tatlımmm....
HOŞGELDİN CANIM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan NASILDI DÜĞÜNDE YORMADIN KENDİNİ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
nazzcım ıyım canım...rapunzelim nasılsın nasıl gidiyo anneliğin?
rapunzell canım yeni öğrendim hamiş olduğunu allahım tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al işallah..
kızlar bende iyiyim sağolun..
ama site açılıyor giremiyorum çok yavaş takılıyor..
mesajı yazdım ama hata verdi gitmemiştir diyordum gitmiş..
böyle saçma şeyler oluyor nedense..
aşkmeleğim henüz başlamadım tedaviye canım yarın heyete girecek dosyamız..
aralıkta tedavi inş..
canım aymesimmm iyiyimm şu an da allaha şükür bi sıkıntım yokk....başağrım dışında şimdilik rahat geçiriyorumm hamişliğimi...bebişim benimle çok şükürr.....ama göbişim büyümeye başlayınca ve bebişim hareketlerini hissetmeye başlayınca hamişliğimi daha çok hissedicemmm galibaa....aminn bebeğim sağlıklı hayırlı bi şekilde dünyaya gelsin inşalah rabbim çok büyükk hayırlısını nasip etsinn...darısı en kısa zaman da senin ve bebiş isteyen bütün arkadaşlarımın başına ....:ecrin_bebek:a.s.
canım inşallah çok yakışında göbişinin büyüdüğü zamanlarıda görüceksin........ amin canım inşallah bende bu duyguyu tadarım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?