Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamlar arkadaşlar ne kadar güzel ard arda hamiş haberleri gelince hepimizin havası değişiyor darısı bizlerin başına allahım bizlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah canlarım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:sinifsinif: boğazlar burun akıntısı başladıı ufff allahım sen koru bizi bu domuz gribini nasıl ayırt edicez

:sinifsinif: boğazlar burun akıntısı başladıı ufff allahım sen koru bizi bu domuz gribini nasıl ayırt edicez

canım dikkat et ateş olursa hemen bir sağlık kuruluşuna başvur şuandaki tüm grip vakaları domuz gribi diye nitelendiriliyor mümkün olduğu kadar evden dışarı çıkmayıp istirahat etmek lazım canım gıdana dikkat ediceksin lmaz: :Saruboceq:

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
uzun zamandır gelemeyorum buralara önce sitedeki sorunlar ve son günlerdede k.validemler hacca gidiyor onların telaşı var yoğunum anlıyacağınız bu günlerde
fadiğim bu arada regl oldum bir dahaki tarih 28 kasım :çok üzgünüm:

asiye ne oldu anlamadım neden üyeliğini sildirdi ki
inş. kötü birşey yoktur gelir tekrar aramıza :gitme:

duygucum hamismisin :CüvCüv:
rabbim tamamına erdirsin :Saruboceq:

:hulya:aman alıştım artık kızlar grip olmaya bende faranıt bırde allerjı olunca bırde burunda kemık olunca 15 gunde bır grıp oluyorum buda sıradan bır grıptır :)))daha 20 gun önce k.b.b. gıttım hatta dr soyledım sık sık grıp ıluyorum ses cıkarmadı

kızlar meraba nasılsınız..benim adet yine bana oyun oynadı gecikti yine. .sabah test alıp yaptım tek çizgi((1 hafta geçti.her ay bir ümit her ay hüsran çok yoruldum yaaaa mafoldumben mafoldumben

Yabanım hayırlısı olsun canım ağlamak yok şuanki haline şükredipp gül olurmu .Herşeyin hayırlısı ..

canım çok geçmiş olsun...demek bağışıklık sistemin zayıf senin.

Valla ben bugun eli kulağında adetim gelsin diye bekliyorum .Vücudum hormonlarım rahatlıcak ohh...Ben artık hiç üzülmüyorum .Üzülmekle elimize zarardan başka bişi gelmiyor yabanum..kaderimizde ne varsa diyorum belkide kaderimde :))hiç bebe olmucak ne yapalım bende öbür dünyada severim

işallah rabbim bu dünyadada bebiş kokusunu bize nasip etsin..benimde adet gelse bende rahatlayacam normal gelsin ama gecikmesi yokmu.rabbim dermansız dert vermesin..

Selam kizlar nasilsinizkaydirigubbakcemile beni sorarsaniz eyi olmaya calisiyorum kafayi yicem ayin 15 de tasincaz ev aldi basini gidiyo bu arada gögsum agriyordu ya gittim doktora hicbisey yok dedi jel verdi onu suruyorum allahima sukurler olsun.. hamis varmi bu aralar varsa rabbim saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin bebislerini tedavideki arkadaslarinda allah yardimcisi olsun.. rabbim emeklerini bosa cikarmasin..

bizde ocak yada subat gibi turkiyeye gitmeyi dusunuyoruz doktora 2 haftadir mail atiyorum tik yok sinir oldum 2. ci tedavi icin sorularimiz var cvp vermiyor sinir oldumm ..

benden boleeeeeeee sizlerde ne var ne yok

işallah rabbim bu dünyadada bebiş kokusunu bize nasip etsin..benimde adet gelse bende rahatlayacam normal gelsin ama gecikmesi yokmu.rabbim dermansız dert vermesin..

amin canim aminn bizlerde insallah yavrularimiza kavusacagiz.. gögsum icin gecen doktora gittim .4 senedir ayni doktora gidiyorum kadin hastaliklari neyse dediki istersen bakalim hamilelik varmi gerek yok dedim sonra bakti ve yine yok dedi kadinda alisti :gitme:

benimde yigenim dogdu .. bugun tam 1 haftalik oldu bir guzelki ( msn de gordumm minicik elleri minicik yuzu var abimle gorusemedim daha tebrik bile edemedim rabbim kardesimede nasip etsin diyormus ofsssssss Rabbim bizlerede nasip etsinnnnnnn

işallah canım işallah.bir gün beklemediğimiz bir anda süpriz yaparlar bize..:Saruboceq:

nesrinim biz iyiyiz seni sormalı :)görüşemiyoz hiççç

yabanumm avatardakiii senmisin kaynanayımı kırbaçlıyorsun :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…