:sinifsinif: boğazlar burun akıntısı başladıı ufff allahım sen koru bizi bu domuz gribini nasıl ayırt edicez
:sinifsinif: boğazlar burun akıntısı başladıı ufff allahım sen koru bizi bu domuz gribini nasıl ayırt edicez
:hulya:aman alıştım artık kızlar grip olmaya bende faranıt bırde allerjı olunca bırde burunda kemık olunca 15 gunde bır grıp oluyorum buda sıradan bır grıptır :)))daha 20 gun önce k.b.b. gıttım hatta dr soyledım sık sık grıp ıluyorum ses cıkarmadı
Yabanım hayırlısı olsun canım ağlamak yok şuanki haline şükredipp gül olurmu .Herşeyin hayırlısı ..
Valla ben bugun eli kulağında adetim gelsin diye bekliyorum .Vücudum hormonlarım rahatlıcak ohh...Ben artık hiç üzülmüyorum .Üzülmekle elimize zarardan başka bişi gelmiyor yabanum..kaderimizde ne varsa diyorum belkide kaderimde :))hiç bebe olmucak ne yapalım bende öbür dünyada severim
işallah rabbim bu dünyadada bebiş kokusunu bize nasip etsin..benimde adet gelse bende rahatlayacam normal gelsin ama gecikmesi yokmu.rabbim dermansız dert vermesin..
amin canim aminn bizlerde insallah yavrularimiza kavusacagiz.. gögsum icin gecen doktora gittim .4 senedir ayni doktora gidiyorum kadin hastaliklari neyse dediki istersen bakalim hamilelik varmi gerek yok dedim sonra bakti ve yine yok dedi kadinda alisti :gitme:
kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?