sinir oldum site çokk yavaşşşşş iki saate tıklanmıyor uyuz oldum çıkıyorum ben hayırlı akşamlar kızlarrr
kızlar yarın kız kadeşimi ünvrst ye dr götürecegiz
inşş her şey yolundadır ve onundabir an önce bebişi gelir
rabim bu yolun yolcularına bir kolaylık nasip eder inşşşşş
dualarızı eksik etmeyin kızlar
kadeşimede banada
Allah yardımcınız olsun canım her ikinizinde
inşallah tez zamanda bebişleriniz gelir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba arkadaslar nasilsiniz?
Benden iyilik, dun kirmizi karti gorduk, ufacik umudada son noktayi koyduk, simdi yine yeni bir transfere yelken actik, yarin itibariyle ilaclara basliyorum, 13kasimda randevum var yani yine herhalde hersey yolunda giderse 2hafta sonra 7.transferimde gerceklesecek.....
Ben galiba rekora dogru gidiyorum
yetercem allah bu yolda ilerleyen herkesein yardimcisi olsun...
Tulincim seninde az kaldi insallah hersey yolunda gider canimmm
kaydirigubbakcemile3 yeterim sizin için yaptım
sagol canim....
Ben kendimi artik tupbebek bagimlisi gibi goruyorum yaptirmadan duramiyorum sırnaşık şey
son 6tane dondurulmus kaldi herhalde 3transfer olur onlarla, gercei ben artik bu kalanlardan umutlu degilim cunki en iyilerden basliyolar yani bu kalanlar artik kalitesi daha dusuk olanlar...
Bunlar bitmedende tedaviye basliyamiyorum bu yuzden biran once bitsinde yeni tedaviye baslayayim diye bakiyorum artik....
Fadikom, yeni tarihim 1aralik, ve yine tedavi listesindeyim canim opuyorumnanaktan
merhaba arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik, dun kirmizi karti gorduk, ufacik umudada son noktayi koyduk, simdi yine yeni bir transfere yelken actik, yarin itibariyle ilaclara basliyorum, 13kasimda randevum var yani yine herhalde hersey yolunda giderse 2hafta sonra 7.transferimde gerceklesecek.....
ben galiba rekora dogru gidiyorum
yetercem allah bu yolda ilerleyen herkesein yardimcisi olsun...
tulincim seninde az kaldi insallah hersey yolunda gider canimmm
hosgeildin pinkim nasilsin??
valla yetercim su sipa elime bi gecsin o zaman gorecek gununu:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?