güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar
test beni yine şaşırtmadı yine gösterdi yalnızlığını kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun
sanırım doktora gitmem gerekicek bukadar gecikmesi normal değil ilaca rağmen cadıarzu
[ımg]http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_2120/%5b4%5d2912008113546_2120.jpg[/ımg]
iyi akşamlar kızlar yeteer naber???
turkbayragiYeterim hoşgeldinn ben kaçtım turkbayragi
yeteer dün eşim sperm testi yapyırdı dr iyi demiş ama ben duymadım ya içim rahat değil sen anlarsın yazayımda bi söyleyiver bacım
sperm hücresi sayımı 15 milyon total sperm sayısı 45 milyon sperm morfolojisi her sahada 7-8 lökosit görüldü 1 saat sonunda yüzde 30 canlı 2 saat sonunda yüzde 25 canlı vs vs bu ne demek
anladığım kadarıyla morfoloji düşük dimi bu total ne oluyo hangisi iyi ben anlamadım dr demişki sperm sayısı her defa aynı cıkmaz düser yükselir demiş ay düzelsin artık valla tükendim onun pesinden kosmaya
tulinim hayırlısı be canım belkide aşılama ile gelecek bebişin ...
tülincim hayırlısı olsun..belli mi olur?
belki Allah aşılamayla yüzünü güldürür..
hem aşılamada yumurtalıklar daha güzel çalışıyor,daha çok sayıda yumurta oluşabiliyor..
aşılamada ilişki yasağı da yok..
belki de bu sebeple doğal yoldan olur:)
canım bişey sorcam..rapor için ilk ne götürdün?aşılama kararı ne kadar zamanda çıktı?
ve şimdi aşılamayı devlette mi yaptırman gerekiyor?
Güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar
test beni yine şaşırtmadı yine gösterdi yalnızlığını kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun
sanırım doktora gitmem gerekicek bukadar gecikmesi normal değil ilaca rağmen CADIARZU
sperm hücresi sayımı 15 milyon total sperm sayısı 45 milyon sperm morfolojisi her sahada 7-8 lökosit görüldü 1 saat sonunda yüzde 30 canlı 2 saat sonunda yüzde 25 canlı vs vs bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?