Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tuiny canım sağol yarın ürolğa göstercem en iyisi şimdi çıkıyom evet eksik yazmış olabilirim basım ağrıdı nette arastırdım satlerce kendinize iyi bakın

yaaa kıslar büüü senağlama nazara geldim kolumu yaktım bugün...sebze çorbası yaptım içine ne bulduysam attım, duysanız şaşarsınız..elma bile vardı ..neyse püre haline getirdikten sonra blender in fişini çıkarırken yanlışlıkla düğmesine bastım...heryere sıçradı, tabii koluma da...sabah dikiş kursuna gittim, öğlen yüzmeye...sonra tekrar dikiş kursu, sonra da eve gelim ...aa ne mutlu yemeğiimi de yaptım brova diyordum -kii bu olay cereyan etti senağlama silverdin çok sağlam bir merhem, o olmasa sağ elim gitmişti...dikiş hocası elimin çok yatkın olduğunu söyledi bu arada...gelecek hafta kalıp çıkarıp etek yapçass kih kih buyrunnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar ben de siteye üye oldum benim yazdıkların dikkatimi çekti ve ben stresin annesiyim lafına bayıldım. beni anlatan daha gözel bi kelime bulamazdım onu da zaten ben bulmadım sen bulmuşsun arkadaşımç geçmiş olsun

merhaba kizlar
bir aydir yoktum türkiyedeydim
minos'tan haberiniz var mi ne durumda özel mesaj yolladim halen cevap vermedi
burayada gelmiyor

slm kızlarrrrr
yarın aşılamam yapılacak inşallahhh:kedi::kedi:
hayırlısıyla biolsaaaaa
allahım yardımcımız olsunnn
hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:

zambakcım bugün aqşılaman varmış
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle
bu mübarek günün hatrına bebişin seninle olur inşallah hep:Saruboceq:

Günaydın herkese canlar ya bu site hala düzelemedi
bi mesaj gönderebilmek için 10 kere göndermeye çalışıyorum
sayfa görüntelenemiyo deyip duruyo sonra bakıyorum mesaj gitmiş oluyo
anlamadım gitti eskiden böyle sorunlar hiç olmazdı:uhm:

geçmiş olsun kızlar..

teşekkür ederim tülincim...sen nasılsın..moralleri toparladın ve de hazır mısın aşılamaya...hadi inşallah güzel olacak herşey

herkese hayırlı cumalar..Allah dualarımızı kabul eder inşallah...bugünlerimize şükürler olsun

hoşgeldin samsakcım...canım ben prolaktin tedavisi gördüm uzun süre...sonra anladım ki herşey kafada bitiyor...e yaşanan tecrübeler de insanı olgunlaştırıyor...baktım stresin maması olmuşum sana da geçmiş olsun...senin hikayen nedir..inşallah bu mübarek günde sen de hayırlı haberlerini alırsın

slm kızlarrrrr
yarın aşılamam yapılacak inşallahhh:kedi::kedi:
hayırlısıyla biolsaaaaa
allahım yardımcımız olsunnn
hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:

zambak canım, inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın...önemli olan sağlık ve ağız tadı...sen iki duruma da alıştır kendini canım...bunu söylememin sebebi seni demoralize etmek değil, aksine her iki duruma da alıştırıp güçlü olmanı sağlamaya çalışmak...inşallah senin de kucağın boş kalmaz...inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya :lepi:

selam kızlar ...bende aranıza yeni katılıyorum buraya ilk defa yazıyorum zambak için hayırlısıyla olursun aşılamanı hiç bilmiyorum nasıl oluyo ne zaman sonuç alınıyo dualarımız seninle

tşk ederim aymes benim eşimde varikosel 3. ay önce ameliyat oldu dün 3. ayımızdı tahlil yaptı sonuçları pek anlamadık ama düzelme var sanırım bakalım yarın doktora gösterceğiz senin ney ....

sozuu heşgeldin canım...inşallah kısa zamanda hayırlısıyla güle güle de gidersin, elinde sağlıklı bebeğinle..arada da ziyarete gelirsin
hahah kovmuş gibi oldum ama güzel temenni be opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…