Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydıııııııııııın,bende heyecanla bekliyorum saboyu,hakkında hayırlısı neyse öyle olur inşallah..

Sabomm hadi kalkar kalkmaz pc açtım haber varmı diyee ..Demek kociş unuttuu:)))hadii bekliyorum seniii

Herkeze hayırlıı günlerr inşallahhh hamiş haberleri alırızz bugünnnopuyorumnanaktan

Güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar
test beni yine şaşırtmadı yine gösterdi yalnızlığını kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun

sanırım doktora gitmem gerekicek bukadar gecikmesi normal değil ilaca rağmen CADIARZU

bebek sahibi olmak istiyoruz.eşimin sperm testi şöyle çıktı. bana yardım edermisiniz, değerler normal mi?aşılama mı yaptırmamız gerekiyor.lütfen cevap verin...
hacim:5ml
sperm sayısı: 25 milyon/ml
PHSS%: 36
Morfoloji: MEUSC: Normal %: 6
WHO: NORMAL %:......
Baş anomalisi%: 58
Akrozom anomalisi% :14
Orta kısım anomalisi%: 14
Kuyruk kısmı anomalisi%: 2
Sitoplazmik Droplet%: 6
Hareketlilik %:60
Hızlı lineer hareket (+4) %: görülmedi
Yavaş lineer hareket (+3) %: 36 (9 milyon/ml)
Lokalize(+2) %: 24 (6 milyon/ml)
Hareketsiz (+1)%: 40 (10 milyon/ml)

sabocum olmamış yine kısmet napalım mafoldumben
rüyamda hamiş olduğunu görmüştüm halbuki
yine tersi çıktı:kedi: bu sefer teri çıkmasını hiç istemedim ama öyle oldu:sinifsinif:

selamınaleyküm bacılar...........kız balo sen o süsleri dün akşammı yaptın CADIARZU ...........sabom herşeyin hayırlısı canım her tüpbebeden sonra oluyor böyle düzensizlikler............ben 4 yıldan beri boğuşuyorum inan aynı dertle şuan bile 10 geçti ne belirti var ne ağrı sızı keyfi gelecekte sökecek.............ama ilaç kullanana kadar bence bitki çayları iç canım ben ne zaman düzenli içsem çayları reglimde düzene giriyor ama bıraktığım zaman biraz üşengecim tekrar başlıyo düzensizlik ama sonuçta doğal ilaç kullanmaktan iyidir be güzelim

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: canım benim hayırlısı işallah bekliyoruz ya gelmiyorlar şimdi ama beklemediğimiz bir anda bakmışızki gelmişler.rabbim en kısa zamanda nasip etsin herkese işallah..:Saruboceq:

mrh kızlarrrr iyi günler herkezse sabocum canım zamanı değilmiş demekki meleginin ama beklicez başka yolu yok sabırla ümitle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…