slm kizlar hayirli cumalar herkese
rabbim bu gunun hurmetine dualarimizi kabul etsin
canım inşşşşşşş yumoşların kaliteli ebiryolara dnüşürde güzeler güzeli meleklerin olur
rabim yulunu kolar sonunu güzel yapsın inşşşşşş
demek düzelmeye başladı değerler çok sevindim
inşallah drda güzel şeyler söyler
sende tez zamanda hamiş kalırsın
bizim sorunum sayı azlığı ve hareket %0 ne yazıkki
tek çare tüp bebek yani ama onuda denedim 1 sefer olmadı
ikinciyi deniycem yakında
AYMESİM BEN SPERMLERİ KENDİ HALİNE BIRAKTIM:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
NE HALERİ VARSA GÖRSÜNLER UĞRAŞMIYORUM ARTIK :hulya::hulya::hulya:
DELİ ETTİLER BENİ kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
NE YAPTIMSA NE ETİMSE MEMNUN OLMADILAR kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
valloa doğru diyon canım bizimkilerde çok yüzsüz çıktılar bizde beğendiremedik hiçbişeykaydirigubbakcemile3 şimdi bıraktık ne halleri varsa görsünler die:lepi:
aminnnnnn cnaım benim içinde dua edin bugun yarın yumoşlarım toplanacak saat 8,30 da :kedi:
aminnnnnn cnaım benim içinde dua edin bugun yarın yumoşlarım toplanacak saat 8,30 da :kedi:
cumanız mübarak olsun inşallahh
inşallahhh canım tutunacaklar ALLAHIN izniyleallah yardimcin olsun ozlemcim yumoslarin bebis olsun sana simsiki tutunsunlar insallah
sağol canım inşallahhadi hayırlısı canım inşallah mutlu sona doğru yaklaşıyosundur Allah yardımcın olsun
canım inşallah yarınki yumoşların 9 ay sonra kucağına meleklerin olarak geri konarlar canım bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine inşallah rabbim seninde tedavideki bütün arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah....
slm kızlarrrrr
yarın aşılamam yapılacak inşallahhh:kedi::kedi:
hayırlısıyla biolsaaaaa
allahım yardımcımız olsunnn
hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim tülincim...sen nasılsın..moralleri toparladın ve de hazır mısın aşılamaya...hadi inşallah güzel olacak herşey
herkese hayırlı cumalar..Allah dualarımızı kabul eder inşallah...bugünlerimize şükürler olsun
Görünüm : Opak
Ph : 7,8
Viskozite : Normal
Miktar : 3,5 cc
Sper Sayısı : 22.000.000/ ml
Total Sperm Sayısı :77.000.000/ml
İleri Hızlı Hareketli : %10
Yavaş Hareketli : %30
Yerinde Hareketli : %20
Hareketsiz : %40
Progresif Hareketli Sperm Yüzdesi:%40
Progresif Hareketli Sperm Sayıs:8.800.000/ml
Morfolaji (Normal ) :%15
Yuvarlak Hücre :3.000.000/ ml
Aglütinasyon :Yok
Not :Normospermi
hayırlı cumalar kızlar ya nevrosky neden hic girmiyor artık CADIARZU bir de liste yok artık sanırım yeni hamileleri tedavidekileri goremiyorum :1no2:
iyiyiz canım kızım da büyüyor 1600 dogmustu 3800 olduk duzeltilmis yası 1 haftalık premature oldugu icin duzeltilmis yasımız var bu da son halimiz[ımg]http://img42.imageshack.us/img42/2406/dscn2947.jpg[/ımg] allahım isteyen herkese nasip etsin bende gecen yıl bu zamanlar tedaviye baslamıstım dualarınızla simdi kızımla dua ediyoruz hayırlı saglıklı evlatlar en kısa zamanda insallah
hayırlı cumalar canlar
dualarımız hayırlısıyla kabul olur inşallah :saruboceq:
özlemcim rabbim gönlündekini versin sana canım :cüvcüv:
Inşallah sağlıklı bir sürü yumişlerin olur yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?