Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnnnnn cnaım benim içinde dua edin bugun yarın yumoşlarım toplanacak saat 8,30 da :kedi:

canım inşallah yarınki yumoşların 9 ay sonra kucağına meleklerin olarak geri konarlar canım bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine inşallah rabbim seninde tedavideki bütün arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah....

hayırlı cumalar canlar
dualarımız hayırlısıyla kabul olur inşallah :Saruboceq:

özlemcim rabbim gönlündekini versin sana canım :CüvCüv:
inşallah sağlıklı bir sürü yumişlerin olur yerimseniben

allah yardimcin olsun ozlemcim yumoslarin bebis olsun sana simsiki tutunsunlar insallah
inşallahhh canım tutunacaklar ALLAHIN izniyle
hadi hayırlısı canım inşallah mutlu sona doğru yaklaşıyosundur Allah yardımcın olsun
sağol canım inşallah

aminnnnn canım çok çok sağol amin. isteyen herkes versin RABBİM bizler başta olmak üzere

hayırlı cumalar kızlar ya nevrosky neden hic girmiyor artık CADIARZU bir de liste yok artık sanırım yeni hamileleri tedavidekileri goremiyorum :1no2:

slm kızlarrrrr
yarın aşılamam yapılacak inşallahhh:kedi::kedi:
hayırlısıyla biolsaaaaa
allahım yardımcımız olsunnn
hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:

olmuşturda dinleniyorsundur bile..
hadi hayırlısı canım..
inş yıkanan spermlerde iyidir de sonu güzel biter senin için.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi değilim sanırım ebru..
canım sıkılıyor bu duruma hala..
ne yapacağımı bilemiyorum hiç..

çabuk düzelmeye başlamış ne güzel.
inş düzelerek devam eder hep..
bizim ameliyatın 1. senesinde düzeldi..

aminnnnnn cnaım benim içinde dua edin bugun yarın yumoşlarım toplanacak saat 8,30 da :kedi:

özlemcim az kaldı hayırlısıyla..
salıya da alırsın yavrularını..
Allah sonunu hayırlı etsin sevindirsin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar ya nevrosky neden hic girmiyor artık CADIARZU bir de liste yok artık sanırım yeni hamileleri tedavidekileri goremiyorum :1no2:

listeleri fadik yapıyor canım..
sen nasılsın..
kızının durumu nasıl oldu.. iyi inş..

iyiyiz canım kızım da büyüyor 1600 dogmustu 3800 olduk duzeltilmis yası 1 haftalık premature oldugu icin duzeltilmis yasımız var bu da son halimiz
Allahım isteyen herkese nasip etsin bende gecen yıl bu zamanlar tedaviye baslamıstım dualarınızla simdi kızımla dua ediyoruz hayırlı saglıklı evlatlar en kısa zamanda insallah

Son düzenleme:
Allah bağışlasın yavrunu canım..
sağlıkla büyüsün inş..
maşallah toparlanmış..

kızlar nasılsınız özlem inşaallah hayırlı haberlerini alıcaz canım az kaldı:lepi:

canım allah bağışlasın çok tatlı rabim bizlerede nasip etsin inşşşşşşşşşş

ece kızın çok tatlı
Allah hepimize bu duyguyu tattırır inşaallah:Saruboceq:

hayırlı cumalar canım inşşşşşşşşş

tulinciğim sağol düzelmiş mi sencede.... kızlar sizin sorununuz ne herkes aşılama mı yapıyo eger bizimde 3 ay sonra olmazsa bizde aşılama yapalım diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…