arkadaşlar eşimin sperm tahlil sonuçları yorumlayabilirmisiniz
sıvılaşma 30dk
taze nor har (+4) %35
taze yav har (+3) %21
taze yav harsiz(+2) %14
sperm sayısı 155.8 milyon
motilite %70
immotil %30
konsantrasyon 38 milyon
lökasit 2-3
perhiz süresi 4.gün
miktar 4.1
renk gri opak
ph 8
vizkosite=viskoz
esının sperm sonucları normal yolla gebe kalmanı saglayacak verileri gosrterıuor ama lokositi yuksek gibi geldi sizce kızlar???CADIARZU
slm kizlar nasilsiniz
PINIKIM hayirli olsun canim insallah tedavin hayirlisiyla sonuna kadar devam eder yumoslar buyur embriyolar olur sonrada bebis olarak alip gelirsin hastaneden 12 gun sonrada insallahhhhhhhhhhhhhh halayini cekeriz canim
allah yardimcin olsun
aymescim gecmis olsun canim benimde disim agriyo pazartesi olsada bende gidicem disciye cok zor ya surunuyorum resmen benim de kesin dolguya baslar
banada öyle geldi canım birde hareketi sanki yavaş gibi geldi
sağol tatlımm sanada geçmiş olsun diş çok fenadır bilirim çok çektim bendeALLAH kolaylıklar versin inşşŞeniz
Ne desen ne yapsan haklısın Yetercim.
Bir teklifim var.
Şöyle kırılmaz bir sopa al beni onunla dövkaydirigubbakcemile5
Bir ara SİDELYA yüklenmişti topiği, sonra AYMES, şimdi sen.
Sırayla ayakta tutmak için uğraşıyor benim canım arkadaşlarım.
Ya buralarda olsam da yazamıyorum.
Pek yazasım gelmiyor.:sinifsinif:
Geçer diye bekliyorum:uhm:
selam kızlar hayırlı günler hayırlı pazarlar nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür yarın iğnelere başlıyalım dedi dr um perşembe bakıcak yumurtaların gelişimi iyiyse devam edicez dedi uzun zamandır bekliyorum benim için dua edin yumurtalarım güzel gelişsinler microm başarılı olsun bebişler gelsin benmde hepimizin inşş eğer gelişme olmazsa tedaviyi kesicez dedi daha öncede başlayıp kestiğimiz için korkuyorum açıkçası ama çok ta sevinçliyim inş aksilikler çıkmaz tedavim güzel sonuçlnır hayırlısıyla böyle işte hepinizi öpüyorum canlarım
geçmişi okuyamadım kıslar umarım iyisinizdir..
ben bir müddettir şehir dışındaydım..bügünde anneme geldim.net bulunca girip haber vermek istedim..
uzun bi süre giremiycemm.evime dönünce bol bol görüşürüz inşş..
hepinin Allah a emanet olun
yetercim geliyos gidiyos sayfalar boş bencede gelmeyenlere:mymeka: Dersini vermek lazımyerimseniben
yeterimmm :) kız hep bu topiktesinn birazz açılın diğer bölümlerede kızlarrr
kozmetik :)güzellil bölümlerine girin :)) el işleri vs.
sayınız iyi...arkadaşlar eşimin sperm tahlil sonuçları yorumlayabilirmisiniz
sıvılaşma 30dk
taze nor har (+4) %35
taze yav har (+3) %21
taze yav harsiz(+2) %14
sperm sayısı 155.8 milyon
motilite %70
immotil %30
konsantrasyon 38 milyon
lökasit 2-3
perhiz süresi 4.gün
miktar 4.1
renk gri opak
ph 8
vizkosite=viskoz
hayrlısı canım...kizlar bunlari adaegeye ilk firsatta ileticemopuyorumnanaktan
fadikcim ben listenin en tepelerinde kaldim ya
adetim cok gecti 10 gundur adet sokturucu kullandim dun bitti bakalim ne zaman gelicekler
canım demek başladın tedaviye...selam kızlar hayırlı günler hayırlı pazarlar nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür yarın iğnelere başlıyalım dedi dr um perşembe bakıcak yumurtaların gelişimi iyiyse devam edicez dedi uzun zamandır bekliyorum benim için dua edin yumurtalarım güzel gelişsinler microm başarılı olsun bebişler gelsin benmde hepimizin inşş eğer gelişme olmazsa tedaviyi kesicez dedi daha öncede başlayıp kestiğimiz için korkuyorum açıkçası ama çok ta sevinçliyim inş aksilikler çıkmaz tedavim güzel sonuçlnır hayırlısıyla böyle işte hepinizi öpüyorum canlarım
kendine iyi bak canım...geçmişi okuyamadım kıslar umarım iyisinizdir..
ben bir müddettir şehir dışındaydım..bügünde anneme geldim.net bulunca girip haber vermek istedim..
uzun bi süre giremiycemm.evime dönünce bol bol görüşürüz inşş..
hepinin Allah a emanet olun
tozum bir derdim varda zaten :)) konuyu takip eden üye rekoru kırılıyor
selam kızlar hayırlı günler hayırlı pazarlar nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür yarın iğnelere başlıyalım dedi dr um perşembe bakıcak yumurtaların gelişimi iyiyse devam edicez dedi uzun zamandır bekliyorum benim için dua edin yumurtalarım güzel gelişsinler microm başarılı olsun bebişler gelsin benmde hepimizin inşş eğer gelişme olmazsa tedaviyi kesicez dedi daha öncede başlayıp kestiğimiz için korkuyorum açıkçası ama çok ta sevinçliyim inş aksilikler çıkmaz tedavim güzel sonuçlnır hayırlısıyla böyle işte hepinizi öpüyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?