Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esının sperm sonucları normal yolla gebe kalmanı saglayacak verileri gosrterıuor ama lokositi yuksek gibi geldi sizce kızlar???CADIARZU

sağol tatlımm sanada geçmiş olsun diş çok fenadır bilirim çok çektim bendeALLAH kolaylıklar versin inşşŞeniz

CANIM YYAAA GELSENİZ YAZSANIZ İYİ OLACAKopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım pinkim
inşşş canım her şey yolunda gitsin
minik meleklerin gelsin
dualarımız hepimize inşşşş
rabim kimseleri çaresiz yalnız bırakmasın
ellerimizi boş çevirmesin

CANIM UYKUYCUM ÖZLETME KENDİNİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinize iyi pazarlar kızlar..2 gündür misafirim vardı..gitti biraz önce..ancak gelebildim..ne vra ne yok?
yeni hamişimiz varmı?

sayınız iyi...
hereketi galiba eksik yazmışsınız...
hareketli olarak %70 iyi bir rakam ama bunların hangisi ileri hareketli hangisi yavaş anlayamadım...
birde morfolojiye bakılmamış....
lökosit 2-3 derken bu sayılar milyonmu kabul ediliyor ben anlamadım...
1 milyonun altı lökosit normal kabul ediliyor...

kizlar bunlari adaegeye ilk firsatta ileticemopuyorumnanaktan

fadikcim ben listenin en tepelerinde kaldim ya
adetim cok gecti 10 gundur adet sokturucu kullandim dun bitti bakalim ne zaman gelicekler
hayrlısı canım...
inşallah kısa zamnda adetlerin düzelir...
böyle düzensizde zor...
allah yardımcın olsun...

canım demek başladın tedaviye...
alllah yardımcın olsun...
bütün işlerin rast gitsin ve tedavinin sonunda bebişin senile olsun(amin)

kendine iyi bak canım...
evine dönünce bol bol görüşürüz...

pinkim hayırlısı olsun canım..
Allah yüzünüzü güldürsün inş..
yarım kalmasın güzel sonuçla bitsin inş..

napıyosunuz bakalım.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
felaket yağmur bastırdı burda..

YETERıM kimsesizler partisi oldu yakında kapatıcam :dilcikar:

pınkim canımm tedavinn hayırlı olsun.Rabbim dualarını kabul edicek yüzünü güldürücek nşallahh dualarım senınle canım benim öpüyorum arada msn :) anladın

tülincim çok sağol canım..şu anda başka sorum yok:1rolleyes: zaten bizim de rapora gerek kalmayacak sanırım..
pinkim hadi hayırlısı..inşallah yumoşların güzel güzel büyür de bu kez yarım kalmaz tedaviniz..opuyorumnanaktan
aymescim evet cumartesi günü yücel beye gittik.yarım rahim olduğum için,burda veya başka bir yerde tüp bebek düşünüyorsanız bile,rahim ameliyatını olmadan yeni bir deneme yapmayalım dedi.o yüzden önce bu ameliyatı olmam gerekiyormuş.sizin gibi yarım arhimli hastalarda,rahim kasılmaları daha farklı olduğu için,transferden 2-3 gün sonra embriyoların vajinaya çıktığını biliyorum dedi.bir sonraki ay adetten sonra ameliyat için gidecez inşallah.
sormuşsun canım.tüp bebk fiyatı 4200(ilaçlar hariç)..ama ben ameliyat da olacağım için benden 4000 alacaklarmış.devletten rapor çıkartsam bile,tüp bebeği değil de sadece ilaçları karşılıyormuş.o yüzden rapor işinden vazgeçtik.bana zaten çok ilaç gitmiyor.bir de merkez ilaçları ordan alırsak indirim yapıyormuş.muayene ücreti 250 lira.bir de bir sürü test istedi bizden.yaptırcam daha.ikimizden de genetik test istendi.onlar yapıyormuş zaten.hemeno gün kan verdik.3 hafta sonraya çıkacakmış sonucu.başka soracağın bişey varsa sor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…