Slm kızlar yeni katıldım aranıza bende sizin gibi çocuk isteyenlerdenim
kocişimle beraber salı günü ilk doktor kontrolüne gidiyoruz dua edin iyi çıksın kızlar özel hastanede muayene oldu eşim siperm sayısı çok düşük 1 milyon çıktı birde başka bir hastanede deneyecez birincisi tam sonuç vermiyomuş neyse rabbim her anne adayının yüzünü güldürsün hrkes hamile olsun inşşşşallah
kızlarr dualarınız için çok sagolun
bişey sorcam aşılama yaptıran arkadaşlar
aşılamanızdan sonra özel bişey yaptınızmı dinlenme yada ilişki yasagı gibi
canım ne demekhoş buldum canım inşşlah canım sağol desteğin için inşşşlah harkesin inteği olurda minik meleklerine kavuşurlar:ecrin_bebek:
kızlarr dualarınız için çok sagolun
bişey sorcam aşılama yaptıran arkadaşlar
aşılamanızdan sonra özel bişey yaptınızmı dinlenme yada ilişki yasagı gibi
hoşgeldin aramızaa.s.Slm kızlar yeni katıldım aranıza bende sizin gibi çocuk isteyenlerdenim
kocişimle beraber salı günü ilk doktor kontrolüne gidiyoruz dua edin iyi çıksın kızlar özel hastanede muayene oldu eşim siperm sayısı çok düşük 1 milyon çıktı birde başka bir hastanede deneyecez birincisi tam sonuç vermiyomuş neyse rabbim her anne adayının yüzünü güldürsün hrkes hamile olsun inşşşşallah
hadi hayırlısı bakalım...iyi geceler kizlar
adaege den hepinize selam getirdim
transferini olmus 8 gun sonra test yapicak
insallah guzel sonuc alir arkadasimiz
canım 2. aşılamam negatifmi senin...Canım aşılaman hayırlı olsun öncelikle. Ben aşılamamın olduğu gün hep yattım, doktorda iki gün ilişki yasak demişti. Ama 2 aşılamamda negatif. Kendini bu kadar dinlememeni tavsiye ediyorum, tutacağı varsa zaten tutar.Şimdiden bol şans.
Canım aşılaman hayırlı olsun öncelikle. Ben aşılamamın olduğu gün hep yattım, doktorda iki gün ilişki yasak demişti. Ama 2 aşılamamda negatif. Kendini bu kadar dinlememeni tavsiye ediyorum, tutacağı varsa zaten tutar.Şimdiden bol şans.
merhaba canım aramıza hoşgeldin,moralini bozma allah daha büyük dert vermesin,eşinin sperm sayısı yanlış olabilir,ilk sperm analizi yaptıranların stresten sayıları düşük çıkıyor,bizimde öyle oldu
ilk testimizde 1-2 sperm vardı,daha sonraki testimiz 16 milyon çıktı
arada uçurumlar var
canım ne demek
biz bir birimize destek omak için buradayız
keşke elimizden daha fazlası gelseydi
inşş hepimizin küçük meleklEri gelecek
allahın izni ile
canım hayırlı olsun aşılaman
sonu güzel olsun
seni güldürsün inşşşşş
ama ben aşılama yaptırmadım çok bilgim yok
fakat dinlen çok ağır işler yapma bir kaç gün
iyi hafta sonları arkadaşlar
ben bu gün çok yoğundum anca gelebildim
temizlik falan malum hafta içi çalışınca herşey haftasonuna kalıyo
bide dişçiye gittim dişlerim çok ağrıyodu son zamanlarda yazmıştım
dolguya başladık ama mahfoldum ne kadar acıyo öyle ya
canım geçm,ş olsun
[
iyi hafta sonları arkadaşlar
ben bu gün çok yoğundum anca gelebildim
temizlik falan malum hafta içi çalışınca herşey haftasonuna kalıyo
bide dişçiye gittim dişlerim çok ağrıyodu son zamanlarda yazmıştım
dolguya başladık ama mahfoldum ne kadar acıyo öyle ya
canım geçm,ş olsun
[
sağol canım allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?