tozum bir derdim varda zaten :)) konuyu takip eden üye rekoru kırılıyor
YETERİM kimsesizler partisi oldu yakında kapatıcam :dilcikar:
pİnkim canımm tedavinn hayırlı olsun.Rabbim dualarını kabul edicek yüzünü güldürücek nşallahh dualarım senınle canım benim öpüyorum arada msn :) anladın
Bende üye adımı değiştircem kaydirigubbakcemile3
pinkim canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son tedavin olur rabbim ikiz üçüz bebişlerle doldururda kucağını inşallah bi daha tedaviye gerek kalmaz hadi bakalım hayırlı olsun canım keyfin moralin bol olsun inşallah
canlarım benim çok teşekkür ediyorum ALLAHIM dualarımız kabul etsin inşş:Saruboceq::Saruboceq:a.s.
papatyacım hakkında hayırlısı inş..
herşey yoluna girsin bir an önce inş..
sonra da tedaviyle gelen bebeler..
slm kizlar nasilsiniz
PINIKIM hayirli olsun canim insallah tedavin hayirlisiyla sonuna kadar devam eder yumoslar buyur embriyolar olur sonrada bebis olarak alip gelirsin hastaneden 12 gun sonrada insallahhhhhhhhhhhhhh halayini cekeriz canim
allah yardimcin olsun
aymescim gecmis olsun canim benimde disim agriyo pazartesi olsada bende gidicem disciye cok zor ya surunuyorum resmen benim de kesin dolguya baslar
tülincim çok sağol canım..şu anda başka sorum yok:1rolleyes: zaten bizim de rapora gerek kalmayacak sanırım..
pinkim hadi hayırlısı..inşallah yumoşların güzel güzel büyür de bu kez yarım kalmaz tedaviniz..opuyorumnanaktan
aymescim evet cumartesi günü yücel beye gittik.yarım rahim olduğum için,burda veya başka bir yerde tüp bebek düşünüyorsanız bile,rahim ameliyatını olmadan yeni bir deneme yapmayalım dedi.o yüzden önce bu ameliyatı olmam gerekiyormuş.sizin gibi yarım arhimli hastalarda,rahim kasılmaları daha farklı olduğu için,transferden 2-3 gün sonra embriyoların vajinaya çıktığını biliyorum dedi.bir sonraki ay adetten sonra ameliyat için gidecez inşallah.
sormuşsun canım.tüp bebk fiyatı 4200(ilaçlar hariç)..ama ben ameliyat da olacağım için benden 4000 alacaklarmış.devletten rapor çıkartsam bile,tüp bebeği değil de sadece ilaçları karşılıyormuş.o yüzden rapor işinden vazgeçtik.bana zaten çok ilaç gitmiyor.bir de merkez ilaçları ordan alırsak indirim yapıyormuş.muayene ücreti 250 lira.bir de bir sürü test istedi bizden.yaptırcam daha.ikimizden de genetik test istendi.onlar yapıyormuş zaten.hemeno gün kan verdik.3 hafta sonraya çıkacakmış sonucu.başka soracağın bişey varsa sor canım.
Bende üye adımı değiştircem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?