Günaydın hayırlı sabahlar :hulya:
canım inşallah Rabbim banada nasip eder anneliği
bazen umutsuzluğa düşüyorum ama sonra toparlıyorum kendimi
inşallah benimde kışım biterde yazı görürüm artık:Saruboceq:
aymesim olurmu hiç
hiçumudumuzu kaybetmeyeceğiz
rabim bizlerde yaşatacak
inşşşşşşşşşşşş
canım yyaaaaaaa
rabim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
işte sen ve senin gibiler bizim umut kaynağımızsınız
günaydınlar canım
yyaaaaaa dışarda işler vardı onları hallettim geldim
daha kahvaltı bile yapmadım
Günaydın kızlar .Bol hamişli mucizelerle dolu bir hafta olması dileğiyle.bu hafta hasta olmayı bekleyen bütün arkadaşlarım inş hamile olur .evet arkadaşlar hadi bu hafta hasta olacak arkafdaşlar için dua edelim rabbim mucizelerini göndersin.İlk dua benden olsun.EY BÜYÜK ALLAHIM BU SİTEDE BU HAFTA HASTA OLMAYI BEKLEYEN VE EVLAT HASRETİ ÇEKEN BÜTÜN KULLARINA BU AY HAMİLE KALMAYI NASİP ET .AMİNN:CüvCüv::Saruboceq:
Günaydın hayırlı sabahlar :hulya:
hayırlı güler kızlar...........3 günden beri kaynanamgildeydim biraz işleri vardı onlara yardımcı olduk görümcemle beraber bütün işlerini yapıp geldik ama baya yorulduk eve kendimizi zor attık yani.....şimdide kendi işlerim beni bekliyor ama üşeniyorum gerçi heryer temiz kirleten yokki boş boş oturmakta içime sinmiyor birşeyler dürtüyor kalk iş güç yap diye...........laluz duan için aminnnnnnn diyorum canım........benimde adet 13 gün geçti ama normal bende zaten düzensizlik var bitki çayları içimde söksün bari yine göbişim aldı başını gidiyor adet olmuyorum diye bayramdan önce olayımda rahat rahat gezeyim iş güz yapayım ........pinkcim allah yardımcın olsun inşallah tedavin güzel geçer sende hamile kalırsın güzelim
GÜNAYDIN BALIM a.s.a.s.a.s.Günaydın hayırlı sabahlar :hulya:
GÜNAYDIN CANIMAMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN
ALLAH ım duy dualarımızı
biz hastalananlarada önümüzdeki ay nasip et
bu rada herkese GÜNAYDIIIINNNa.s.a.s.a.s.
HOŞ GELDİN CANIMhayırlı güler kızlar...........3 günden beri kaynanamgildeydim biraz işleri vardı onlara yardımcı olduk görümcemle beraber bütün işlerini yapıp geldik ama baya yorulduk eve kendimizi zor attık yani.....şimdide kendi işlerim beni bekliyor ama üşeniyorum gerçi heryer temiz kirleten yokki boş boş oturmakta içime sinmiyor birşeyler dürtüyor kalk iş güç yap diye...........laluz duan için aminnnnnnn diyorum canım........benimde adet 13 gün geçti ama normal bende zaten düzensizlik var bitki çayları içimde söksün bari yine göbişim aldı başını gidiyor adet olmuyorum diye bayramdan önce olayımda rahat rahat gezeyim iş güz yapayım ........pinkcim allah yardımcın olsun inşallah tedavin güzel geçer sende hamile kalırsın güzelim
harzem evet düzensizliğin olabilir ama yinede bitki çaylarına dikkat et ya bişeyler varsa hoş probleminizi bilmiyorum amaaaaaaaaa
her zaman umut vardır di miopuyorumnanaktan
balım amin canım inşş çok öpüyorum tatlımm:))
HOŞ GELD,İN PİNKİMselam kızlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşşş ben hastaneden geldim tiroit tahlilleri istemişti dr um kan verdim sonuçları 3 te alıcam inş önemli bişi çıkmaz ALLAHIM hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleride göstericek inşş bütün ettiğiniz dualara AMİN İNŞALLAH
yETERİM tünaydın a.s.
aymesim tünaydın iyiyim cnm sen nasılsın a.s
SURATI BAL ARKADAŞIM TÜNAYDIN
KOŞUYORSUN YİNE TOPİKTE
BİR ORAYA BİR BİR BURAYA:roflol::roflol::roflol::roflol:
GÜNAYDINgünaydınlar canlarım allahım tedavide olan arkadaşlarımızn emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla bebiş sahibi etsin doğal yoldan bekleyen arkadaşalarımında dualarını kabul etsin fazla bekletmeden bebişleri gelsin hayırlı sağlıklı evlatlar olsun hepimize
AMİN CANIM AMİN
İNŞŞŞ HAYIRLI SAĞLIKLI GELSİNLER
nasılsınız, ne var ne yok, çok sık giremiyorum bu aralar, kaçırdığım önemli şeyler yoktur umarım
cumartesi ilk ultrasonumuz vardı doktorumunda tahmin ettiği gibi çok şükür ikizlerimizin keselerini gördük, 8 gün sonrada kalp atışları için gidecez inşallah, bu arada işime de uzun bi süre ara vermek zorunda kaldım doktorum ikiz gebelik olduğu için çalışmamı uygun görmedi, doğuma kadar izinliyim inşallah bebişler doğduktan sonra başlıcam tekrardan, artık gündüzleri evde olduğum için sık sık görüşürüz umarım,
tedavide olan arkadaşlarım Rabbim inşallah biran evvel gönderir bebişlerinizi, Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma ikiz ikiz bebişler kısmet etsin inşallah, dualarım sizlerleopuyorumnanaktan
GÖZÜN AYDIN CANIM HAYIRLI OLSUN
DARISI KALP ATIŞLARINA OLSUN İNŞŞŞŞŞŞ
SAĞLICAKLA GELSİN MELEKLERİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HOŞ GELD,İN PİNKİM
GEÇMİŞ OLSUN CANIM
İNŞŞŞŞŞŞ BİR SORUN ÇIKMAZ
AMİİNNNNNN HASRETLE BEKLİYORUZ GELECEKLERİ GÜNÜ
yETERİM tünaydın a.s.
aymesim tünaydın iyiyim cnm sen nasılsın a.s
SURATI BAL ARKADAŞIM TÜNAYDIN
KOŞUYORSUN YİNE TOPİKTE
BİR ORAYA BİR BİR BURAYA:roflol::roflol::roflol::roflol:
GÜNAYDIN
AMİN CANIM AMİN
İNŞŞŞ HAYIRLI SAĞLIKLI GELSİNLER
GÖZÜN AYDIN CANIM HAYIRLI OLSUN
DARISI KALP ATIŞLARINA OLSUN İNŞŞŞŞŞŞ
SAĞLICAKLA GELSİN MELEKLERİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
sağol canımmmmm inşallah, darısı hepinizin başına, Allahım ikiz ikiz versin herkese:Saruboceq:
yETERİM tünaydın a.s.
aymesim tünaydın iyiyim cnm sen nasılsın a.s.
caneylomum :)) buzdolabı örtüsü değil canım buzdolabı süsü o kaydirigubbakcemile3 bunumu demiştin :) anlatayım
nasılsınız, ne var ne yok, çok sık giremiyorum bu aralar, kaçırdığım önemli şeyler yoktur umarım
cumartesi ilk ultrasonumuz vardı doktorumunda tahmin ettiği gibi çok şükür ikizlerimizin keselerini gördük, 8 gün sonrada kalp atışları için gidecez inşallah, bu arada işime de uzun bi süre ara vermek zorunda kaldım doktorum ikiz gebelik olduğu için çalışmamı uygun görmedi, doğuma kadar izinliyim inşallah bebişler doğduktan sonra başlıcam tekrardan, artık gündüzleri evde olduğum için sık sık görüşürüz umarım,
tedavide olan arkadaşlarım Rabbim inşallah biran evvel gönderir bebişlerinizi, Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma ikiz ikiz bebişler kısmet etsin inşallah, dualarım sizlerleopuyorumnanaktan
geçmiş olsun aymesim dişş ufff çok korkuyorum dişçidennn bennn :'(
Gözlerinde ne vardı canım uzakmı yakınmı sorunbende bu hafta gözdr gidicem 8-9 yıldır hiç gitmedim bir muayne olayım el işiyaparken gözlerim kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?