canm demek bebişler iyiymiş çok sevindim
Allahım ne güzel ikiz ya inşallah sağlıklada doğarlar
demek drun işini bırakmanı istedi
napalım bebişler için değer yeterki iyi olsunlar dimiŞeniz
canisom maşallah sübhanlallah.RABBim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişleriniii.Allaha emanet ol a.s.
evet balım bu örgü özellikle ipinin rengini çok beğendim bitirdiysen neresine astın dolabın çekte öyle görüyüm bu aralar benim jeton köşeli pek kolay düşmüyo:))
:roflol: :roflol: :roflol: Canım arkasına mıknatıs yapıştırdımmmm..Mıknatıslı süs gibi yani anladınmı :1rolleyes: onları şiş olarakmı görüyon yoksa sen :)onlar kürdan kaydirigubbakcemile3
:kedi: :kedi: :kedi: ay aynen öyle valla şiş olarak görüyom diyom bi bitiremedi bit kadar şeyi gene yarımını koymuş balkafa diyom:roflol: :roflol: :roflol: yenice anladım balım tamam sağol sen ipinin adını markasını yassana bana burdan olmuyosa özelden yaz olurmu çok beğendim hakkattenyerimseniben
Canım markasını bilmiyorum unuttum :kedi:görümcem almıştı kızına bolero örmüştüm kalanı sende kaslın demişti :)bayada kaldı .oraya buraya ziyan ediyorum ipi kaydirigubbakcemile3 ebruli bir ipti
:mymeka: caanım ipi niye ziyan ediyon kız devamını alıp sende kendine bişey örseydinya çok güzelmiş bende bu merak varken ben o ipi bulurum bakta görarayan bulur dimi:hulya:
Günaydın kızlar .Bol hamişli mucizelerle dolu bir hafta olması dileğiyle.bu hafta hasta olmayı bekleyen bütün arkadaşlarım inş hamile olur .evet arkadaşlar hadi bu hafta hasta olacak arkafdaşlar için dua edelim rabbim mucizelerini göndersin.İlk dua benden olsun.EY BÜYÜK ALLAHIM BU SİTEDE BU HAFTA HASTA OLMAYI BEKLEYEN VE EVLAT HASRETİ ÇEKEN BÜTÜN KULLARINA BU AY HAMİLE KALMAYI NASİP ET .AMİNN:CüvCüv::Saruboceq:[/QUO
inşallah canım amiiiiiiiiiiinammmmmmmmmmin amiiiin:Saruboceq::Saruboceq:
bencede canım insan sürekli kendini sorumlu hissediyor rabbim hepimizin yüzünde güller açtırsın inşşşallah:Saruboceq::1hug:
tatlıkız bu bebek olayları falan çok gerdi artık nerdeyse gülmeyi unutucaz.
insan bazen kendinin farkına varmıyor bugün bu yazıyı okurken bi anda içimden kahkaha atmak geldi sonra beynimde bi şimşek çaktı ne zamandır gülmüyorum diye nerdeyse 2 aydır içten gülmediğimi farkettim. çünkü ne zaman olumlu güzel bişi olsa aklıma hep bebeğimin olmayacağı geliyor ve gülmelerim bile yarım kalıyor. bu durumdan kurtulmam gerekiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?