Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar takmayın kafaya bebısı.hayırlı saglıklı olsunda gec olsun yaaa..rabbım ol dedıkten sonra bu hastalıklar engeller bahane.vaktını beklıcez sabırla.ve nazlı bebıklerımızı bızde koklucaz allahın ıznıyle..

inşallah herşey hepinz için güzel olur ee öyleyse sizi güldürecek bişi daha yazayım. ama bu sefer jinekolog değil psikolog la hasta arasında.
D: Neyiniz var
H: Kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor.
D: Ben size nasıl yardım edeyim?
H: Grup terapisi verseniz? Şöyle kalabalık olanından .

D: Bana şikayetlerinizi tarif edin.
H: Hep yalnızım, çok sıkılıyorum, canım hiç birşey yapmak istemiyor.

D: Depresyonda mısınız?
H: Yok, girmeye üşendim .

D: Size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem.
H: O da mı yalnız?
D: Hayır psikolojik yardım amacıyla..
H: Anladım; beni çift kişilikli yapabilir mi? böylece yalnız kalmam .

D: Hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir.
H: Sahi mi?
D: Hayır.
D: Anneniz hayatta mı?
H: Bu hayatta değil.
D: Peki annenizi hatırlıyor musunuz?
H: Hayır, tek hatırladığım bana "seni leylekler getirdi" derdi.

D: Bu normal, her çocuğa böyle derler.
H: Ama beni leylekler geri getirmiş.

D: Ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz?
H: Hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş.

D: Bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş?
H: Evet, bizde murat 124 vardı, onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz.
Herkes binmiş, sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş.

D: Anneniz de bu kazada mı ölmüş?
H: Hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş, kazayı görünce kalpten ölmüş.
D: Anladım.

D: Büyük bir travma atlatmışsınız, böle travmaların en iyi ilacı zamandır.
H: Bende o ilacın yan etkileri oluyor.

D: O zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin.
H: AB beni kabul etmedi.

D: Daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz?
H: Birleşmiş milletler gibi mi mesela

D: Mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela..
H: Ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama.

D: Hmm.. ..
D: O zaman geriye tek bir çare kalıyor.
H: Neymiş doktor?

D: Ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım

merhaba kizlar
herkese hayirli gunleropuyorumnanaktan

yeni nickin hayirli olsun BalKafali
Balsurata cok alismistik

canım dişlerin için de gözlerin için de çok geçmiş olsuna.s.
benimde uzak gözlüğüm var...2 sene önce dr yazmıştı...1 numara...ama hiç takamadım...şimdi belkide artmıştır:sinifsinif:
bende dr a gitsem iyi olur...

canım demek ikiz:asigim: rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin...
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin...
herşey yolunda gitsin inşallah...

alalh yardımcın olsun canım...herşey yolunda gider inşallah...

canım hep böyle yaşayamayız...
cocuğumuz olmasa bile bu gülmemize engel olmamalı...
biz elimizden geleni yapacağız rabbim nasip etmişse eğer bizimde bebeğimiz olur...
ama eğer nasibimizde yoksa hiç bir problemimiz olmasa bile yine olmaz...
hep bunu düşünerek hayatımızı zindan etmeyelim...
bu dünya bir imtihan dünyası...
herkesin bir sınavı var biizmkide demek buymuş...
hep hayırlısını iste...
allah yardımcınız olsun...

geçmiş olsun balım....
kısa zamnda dr agit bencede...
inşallah önmeli birşey değildir...

canım ya ben mesaj yazana kadar senin nick de değişmiş...
hayırlı olsun bitanemopuyorumnanaktan

çok haklısın canım....

fatımacım canım senin adet gelmişmiydi...
listede hale 30 ekim yazıyorda...

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLİSTEMİZZZZ(Erkek İnfertilitesi)turkbayragi

Gokkbb---10 Ekim---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---13 Ekim---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
minos---14 Ekim---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
zehra.tugba---16 Ekim---???---???---???
HARZEM---26 Ekim---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
fatıma zehra---30 Ekim---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
asimira---8 Kasım---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Başarısız,2. deneme yarım kaldı)---Keçi.Boy.Kürü(ara verdiler),pekmezi,bal,fındık,fıstık,üzüm,domates çorbası,arısütü
becun---8 kasım ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
aşk_meleği---9 Kasım---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
leylmelek---16 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
laluz24z---16 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
tuliny---18 Kasım---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
serenalar---19 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
zencefill---19 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
melony---20 kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
aymes---20 Kasım---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
ozlem82do---20 kasım---Hareket---Doğal yoldan ---şuan tüp bebek tedavisinde---(2. Aşılama başarısız)
UykucuSirine---22 Kasım---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
eftalya_35 ---22 kasım---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
Fadik---23 Kasım---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
canzi3445---25 Kasım ---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
yeteeeeer---28 KasımSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Ceylin_naz---28 Kasım---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
sidelya01---30 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---1 Aralık---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---dondurulmuşlarla tüp bebek tedeavisin de(4 Aşılama ve 5 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
bafo---01aralık---morfoloji ve hareket---???
nazz81---3 Aralık---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
yabangülüm.---04 Aralık---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
meryem42---5 Aralık---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental
nergis55---???---Morfoloji---doğal yoldan---(1. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---9 Kasım
saboli---???

Son düzenleme:

evet benim önceki merkezden de pahalı..ama yücel bey olduğu için gözden çıkardım artık..hele ki benim ameliyatı ondan başka yapan dr yok zaten türkiyede..ameliyatımı o yapacağı için tüp bebeği de onun yapması daha mantıklı olur.
herşey bebişler için..
inşallah tez zamanda sen ben de burdaki bütün arkadaşlarım da bebişlerimize kavuşuruz..
kızlar bu arada biraz önce bir doktorun yazısını okudum..hani şu GDO lu besinlerle ilgili..genetiği ile oynanmış besinler yaniii..bunların arasında son yıllarda tiryakilik yapan hani şu her yerde satılan mısırlar da varmış..biliyorum çok güzel..ben de her gördüğüm yerde alıyordum ama son artık..ve spermler üzerinde ciddi derecede olumsuz etkisi var..bir de marketlerde satılan kanola yağları..ben hep kanola ve zeytinyağı alıyordum ama artık kanola yerine çiçekyağı alacam..haberiniz olsun kızlar..uyarmak istedim..yerimseniben

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (09-11-2009 - Pazartesi)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---

69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

73.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:

can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv::teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
ZAMBAK 3---20 Kasım---aşılama tedavisinde(aşılama oldu sonuç bekliyoruz :Saruboceq:
ozlem82do---20 Kasım---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ayşe57---1 Aralık---dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisinde :Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

kızlar merhabalar herkese..
papatya ınsallah sorunsuz bır amelıyattan sonra bebısını mujdelersın bıze.hyaırlısı olsun canım..
sağol canım..amin inşallah..

çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla..

geçmiş olsun tatlım..benim gözler de 1,5 miyoptu.5 sene önce lazer oldum..o günden beri hiç bir sorunum yok Allaha şükür..çok rahat valla..kesinlikle tavsiye ederim.doktorum da çok iyiydi Allah razı olsun kendisinden..:Saruboceq:

selam canlarıma.s.
biraz kendimden bahsedeyim...
biliyorsunuz bu sıralar biraz adetlerimle sorunlar vardı...bu sıralar dedimse çok kısa bir zaman da değil...
2009 un başından berli:sinifsinif:
prolaktinim düştükten sonra adetlerim düzeldi ama ben hep yumurta olmadığından şüpeleniyordum...aslında nerdeyse emindim...
bu ayların içinde sadece 1 ay progesteron testi yaptırmıştım oda yumuş olmadığını göstermişti...
ondan sonraki ayda yumoş olmuştu anlamıştım...ama o ay da ilaç kullandığım için korunuyorduk....
biliyorsunuz eşimin değerleri pek iyi değil...ama ben yinede bu adetler yüzünden doğal yoldan hiç deneyemediğimiz için üzülüyorum...
eşimin değerleri güzel değil diye yumurta takipi yapmayıda dr lar çok gereksiz gördülerlmaz:
bende bu ay kendi kendime yumoş takipi yaptımkaydirigubbakcemile3

bu ay ballı çörek otu ve tarçını denedim...tabi yumurta olup olmadığını anlayabilmek içinde ovulasyon testi kullandım...
aslında ovulasyon testi olmasa bile adetin 15. günü ben yumoşun olduğunu anladım...
tabiki yine de ovulasyon testi yaparakta bunu kanıtladımhihoyyyt
ovulasyon testi 2 çizgi çıktıktan 24-36 saat içinde yumoş çatlarmış...
ben 2 çizgiyi 2 akşamda gördüm(her akşam 5 te yapıyordum)
çok çok koyu değildi ama en koyusuydu...
zaten o 2 günden sonra koyu çizgi kayboldu...
biz sadece koyu çıkan 2 akşamın ortasında ki sabahı değerlendirebildik...
aslında tam denk gelmesi için en az 2 kere değerlemdirmek lazımmış ama olmadı işte...
hayırlısı artık...
belki yine olmaz ama dediğim gibi benim tek uğraşım doğal yoldan olup olamdığını anlamak...
böyle 1 kaç ay daha denemeyi düşünüyorum...
zaten eşim bayramdan sonra test verecek...
bakalım zaman neyi gösteriir...
hepimiz için de hakkımızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…