Saboli :roflol:BalKafali :roflol:
canım dişlerin için de gözlerin için de çok geçmiş olsuna.s.sağol canım, gözlerimde uzakta sorun vardı gözlük kullanıyorum 1,50 numaralım ama sanırım büyüdü artık gözlüklede iyi göremiyorum ileriyi bide ben hata yaptım gözümden hiç çıkarmadım aldığım ilk günden beri yakındada kullandım bütün gün pc başındayımya gözlerim yorulmasın diye ama böylelikle numaram sürekli büyüdü keşke hiç kullanmasaydım.
canım demek ikiz:asigim: rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin...nasılsınız, ne var ne yok, çok sık giremiyorum bu aralar, kaçırdığım önemli şeyler yoktur umarım
cumartesi ilk ultrasonumuz vardı doktorumunda tahmin ettiği gibi çok şükür ikizlerimizin keselerini gördük, 8 gün sonrada kalp atışları için gidecez inşallah, bu arada işime de uzun bi süre ara vermek zorunda kaldım doktorum ikiz gebelik olduğu için çalışmamı uygun görmedi, doğuma kadar izinliyim inşallah bebişler doğduktan sonra başlıcam tekrardan, artık gündüzleri evde olduğum için sık sık görüşürüz umarım,
tedavide olan arkadaşlarım Rabbim inşallah biran evvel gönderir bebişlerinizi, Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma ikiz ikiz bebişler kısmet etsin inşallah, dualarım sizlerleopuyorumnanaktan
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin...selam kızlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşşş ben hastaneden geldim tiroit tahlilleri istemişti dr um kan verdim sonuçları 3 te alıcam inş önemli bişi çıkmaz ALLAHIM hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleride göstericek inşş bütün ettiğiniz dualara AMİN İNŞALLAH
alalh yardımcın olsun canım...herşey yolunda gider inşallah...tülincim çok sağol canım..şu anda başka sorum yok:1rolleyes: zaten bizim de rapora gerek kalmayacak sanırım..
pinkim hadi hayırlısı..inşallah yumoşların güzel güzel büyür de bu kez yarım kalmaz tedaviniz..opuyorumnanaktan
aymescim evet cumartesi günü yücel beye gittik.yarım rahim olduğum için,burda veya başka bir yerde tüp bebek düşünüyorsanız bile,rahim ameliyatını olmadan yeni bir deneme yapmayalım dedi.o yüzden önce bu ameliyatı olmam gerekiyormuş.sizin gibi yarım arhimli hastalarda,rahim kasılmaları daha farklı olduğu için,transferden 2-3 gün sonra embriyoların vajinaya çıktığını biliyorum dedi.bir sonraki ay adetten sonra ameliyat için gidecez inşallah.
sormuşsun canım.tüp bebk fiyatı 4200(ilaçlar hariç)..ama ben ameliyat da olacağım için benden 4000 alacaklarmış.devletten rapor çıkartsam bile,tüp bebeği değil de sadece ilaçları karşılıyormuş.o yüzden rapor işinden vazgeçtik.bana zaten çok ilaç gitmiyor.bir de merkez ilaçları ordan alırsak indirim yapıyormuş.muayene ücreti 250 lira.bir de bir sürü test istedi bizden.yaptırcam daha.ikimizden de genetik test istendi.onlar yapıyormuş zaten.hemeno gün kan verdik.3 hafta sonraya çıkacakmış sonucu.başka soracağın bişey varsa sor canım.
canım hep böyle yaşayamayız...insan bazen kendinin farkına varmıyor bugün bu yazıyı okurken bi anda içimden kahkaha atmak geldi sonra beynimde bi şimşek çaktı ne zamandır gülmüyorum diye nerdeyse 2 aydır içten gülmediğimi farkettim. çünkü ne zaman olumlu güzel bişi olsa aklıma hep bebeğimin olmayacağı geliyor ve gülmelerim bile yarım kalıyor. bu durumdan kurtulmam gerekiyor artık
geçmiş olsun balım....geçmiş olsun aymesim dişş ufff çok korkuyorum dişçidennn bennn :'(
Gözlerinde ne vardı canım uzakmı yakınmı sorunbende bu hafta gözdr gidicem 8-9 yıldır hiç gitmedim bir muayne olayım el işiyaparken gözlerim kayıyor
çok haklısın canım....kızlar takmayın kafaya bebısı.hayırlı saglıklı olsunda gec olsun yaaa..rabbım ol dedıkten sonra bu hastalıklar engeller bahane.vaktını beklıcez sabırla.ve nazlı bebıklerımızı bızde koklucaz allahın ıznıyle..
canım çok sağol demek o kadar çıkmış he
ben 3200 tlye yaptırmıştım ilaçlar hariç önümüzdeki ay zam gelicek demişti
gelmiş gerçekten napalım bebiş için değer yeterki onlar bize gelsin
sende ameliyatı olucan demek hadi hayırlısı bakalım
inşallah herşey yolunda giderde tez zamanda bebişine kavuşursun canım
sağol canım..amin inşallah..kızlar merhabalar herkese..
papatya ınsallah sorunsuz bır amelıyattan sonra bebısını mujdelersın bıze.hyaırlısı olsun canım..
çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla..nasılsınız, ne var ne yok, çok sık giremiyorum bu aralar, kaçırdığım önemli şeyler yoktur umarım
cumartesi ilk ultrasonumuz vardı doktorumunda tahmin ettiği gibi çok şükür ikizlerimizin keselerini gördük, 8 gün sonrada kalp atışları için gidecez inşallah, bu arada işime de uzun bi süre ara vermek zorunda kaldım doktorum ikiz gebelik olduğu için çalışmamı uygun görmedi, doğuma kadar izinliyim inşallah bebişler doğduktan sonra başlıcam tekrardan, artık gündüzleri evde olduğum için sık sık görüşürüz umarım,
tedavide olan arkadaşlarım Rabbim inşallah biran evvel gönderir bebişlerinizi, Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma ikiz ikiz bebişler kısmet etsin inşallah, dualarım sizlerleopuyorumnanaktan
bende iyiyim canım ya çok şükür dişçilerle uğraşıyorum bu aralar dolgu yaptırıyorum hafta sonuda göz doktoruna gidicem gözlük numaramda büyümüş sanırım yaş ilerledikçe herşey sorun çıkartıyo vallalaelaelaelaelae
alalh yardımcın olsun canım...herşey yolunda gider inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?