Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım elbette zor iğne
ooofffffff
ama arkasında gelecekler bir bak
onların içöin her şer
yeterki
sağlıcakla gelsinler inşşşşşş

kimse yok galiba...sositososito

nevro bu günlerde doğumda olabilir,ondan haber alan var mı ?

Ben en son konuştuğumda 34 haftalıktı...

hoş geldin aramıza
özlettin kendini
canım transferin olmuş
rabim meleklerini sana kavyuştursun
sıkısıkı tutnup hiç bırakmasınlar annelerini inşşş

oy bademim gelmiş hoşgelmiş.ya çok özledik seni.iyiki geldin.opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin.
ne iyi ettin.
özlemiştik.
transferin hayırlı olsun.opuyorumnanaktan

Herkese günaydın a.s.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar :1hug:

Toz bezi sen kimdin tatlım ya ,yeni nickle tanıyamadım valla kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uyuyamadım bu gün hiç erkenden kalktım size bakmaya geldim
çok kötüyüm yaaa başım ağrıyor uykum var ama uyyamıyorum

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bi ağrı kesici falan alsaydın

herkese günaydınlar bu arada arkadaşlaropuyorumnanaktan

tülişim sen yeterki gel ben kaçarmıyım hiç kız
o kadar çok istiyorumki sizinle tanışmayı
inşallah çok yakın bi zamanda buralarda yolun düşer:1hug:

canım sağol aldım ağrı kesici ama geçmedi

günaydın kızlar ne olcak bu havaların hali ya herkesi hsata ediyor dün bende rahatsızlandım ateş kusma öksürük korktum bian kendimden malum heryer alarmda grib falan olmuyum diye dünden beri içmediğim bitki çayı kalmadı sürekli kend,imi sıcak tutmaya çalıştım bugün daha i,yiyim gelebildim işe sizleride takip ediyorum hamişlerimiz çoğalır inşallah bende çok istiyorum buara çok duygusallaştım bi bebiş görsem hemen akıyor gözümden yaşlar rabbim bizleride melekleriyle sevindirsin inşallah

yetercim geçmiş olsun sanada yeğen,in nasıl iyimi
bizimki buara duygusallıkta yeğenim ranadan bahsediyorum annesi çalışmaya başladı oda amcasının karısıyla kalıyor annemler falan geçenlerde çocuğun elinden defterlerini almış saklamış bizimki sonrada anneside kızınca benim annem babam yokki yanımda beni neden azarlıyosunuz diyomuuş annem böyle anlayınca okdar içim acıdıki rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bizlerde çalışan anne olucaz mecburen rabbim kolaylıkları nasip etsin

günaydın sabah şekerlerikaydirigubbakcemile2

Az evvel idrar testi yaptım,gözle zor görülecek kadar çok hafif bir pembe 2. çizgi çıktı.Biraz daha bekledim..Şimdi daha iyi seçilebiliyor :):Saruboceq:
Transferin 4. gününden beri test yapıyorum bi mok çıktığı yok..Bu gün transferimin 8. günü..
Günlüğe de yazacağım :asigim:

günaydın kızlar

günaydın canım

geçmiş olsun sanada canım havalar bi iyi bi kötü
böyle yapıyo insanı işte çok dikkatli olmak lazım
bol bol c vitamini al

bademiiim yeni gördüm canım hoşgeldin, transferin hayırlı olsun rabbim inşallah gönderir
meleklerini tatlım
bizde 40 günlük olduk, zaman ne çabuk geçiyo kıslar yaa, salı günü kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah, Allahın izniyle 2 ayrı pıt pıt sesiyle geri döneriz inşallah

hadi hayırlısı canım:Saruboceq:
inşallah gün geçtikçe o pembe çizgi koyulaşır:Saruboceq:

aynen öyle canım zaman çok çabuk geçiyo
bu senede bitti sayılır nerdeyse
28 yaşıma giricem tam 5 yıl geçti bebeksiz:çok üzgünüm:

hadi hayırlısı canım:Saruboceq:
inşallah gün geçtikçe o pembe çizgi koyulaşır:Saruboceq:

İnşallahhhhhhhh :teytey:

Can_iso tebrikler tatlım,Allah kucağına da almayı nasib etsin inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:Saruboceq:

aynen öyle canım zaman çok çabuk geçiyo
bu senede bitti sayılır nerdeyse
28 yaşıma giricem tam 5 yıl geçti bebeksiz:çok üzgünüm:

sağlıklı seneler geçirelim inşallah canım, Rabbim zamanını ayarlamıştır bebişinin, inşallah annesini daha fazla bekletmeden ve üzmeden gelir yaramaz

Badem aramıza tekrardan hoşgeldin.Transferin hayırlı olsun.Rabbim yüzünü güldürücek inşallah o silik çizgi koyulaşıcak :)

canım muhakkak al tavsiye ederim ben en başta aldım mükenmmel bişey angelsound almıştım ozaman pahalı diye şu kalp hızınıda gösteren el doplerinden almamıştım
hatta keşke şimdi onu alsaydım diyorum şimdilerde hızınıda ölçmek istiyorum

canısı sen kendine ve bebişimize iyi bak emi
daha çook buralarda olursun Allahın izniyle

canımmm
hoşgeldinn
transferin hayırlısıyla sonuçlansın inşallahhhhhhh
nevro nasıldı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…